Radiatedsoul Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 παιδια να ρωτισω κατι μηπως ξερετε. Απο πλαισιο δεν περνουμε "early access" αυτο ειναι τελικο. Μηπως ξερει κανεις αν θα παρουμε το mount οσοι προπαραγγειλαμε?
maqqis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Είχα κατεβάσει το 40% του client και ξαφνικά μηδένισε.... Έλεος ρε παιδιά με 1mbit είμαι ο άνθρωπος γαμώτο. Edit: Σκατά ξεκίνησε να κατεβάζει σε άλλο folder και όχι εκεί που έπρεπε . Όλα καλά phew Και μένα το ίδια χτές το βράδυ που άφησα ανοιχτό το μηχανάκι και το πρωί έίδα ένα 12% μόνο Έχω 16mb και κατεβάζω με 300kbps - σχεδόν με το ένα πέμπτο της μαχ ταχύτητας
maqqis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 'οτι να'ναι κατεβάζει Έκανα pause και το ξανάρχισα και τώρα κατεβάζει με 400 περίπου σταθερά
Xorxhs! Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 παιδια να ρωτισω κατι μηπως ξερετε. Απο πλαισιο δεν περνουμε "early access" αυτο ειναι τελικο. Μηπως ξερει κανεις αν θα παρουμε το mount οσοι προπαραγγειλαμε? το mount και την gamecard(αν παρηγγειλες πριν 5/5) θα το παρεις κανονικα
sarisn Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 @ mods: Δεν το κάνουμε sticky σιγά σιγά καθότι από το Σάββατο και μετά θα γράφονται άπειρα μηνύματα?
maqqis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 @ mods: Δεν το κάνουμε sticky σιγά σιγά καθότι από το Σάββατο και μετά θα γράφονται άπειρα μηνύματα? Μπα δεν θα προλαβαίνουμε να γράφουμε μηνύματα
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 πιο καλα να γινει ενα topic "age of conan official topic"
chill Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Skia πρέπει να μπούμε στον ίδιο server. Πρέπει να σε τιμωρήσω για το κακό που προκάλεσες στους priest στο wow. Its payback time !!!!
Remiel Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ SKIA!!!!1 Α ρε chill πάλι healer ??? Παίζει επειδή ψοφάτε πολύ εύκολα μπορείτε και κάνετε rez.Και καλά έχετε τα μέσα με τόσες φορές που έχετε ψοφήσει. Btw δέν έχω αποφασίσει ακόμα αν κάνω roll Assasin ή Dark Templar.Είδομε. LET THE BLOODBATH BEGIN!!!! ps. Τον client τον ξεκίνησα χθές να τον κατεβάζω και αύριο θα είναι έτοιμος. (1MB γραμμή)
kostacurtas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Age of Conan: Hyborian Adventures Scores One Million Beta Testers "Funcom has not been able to find any higher beta numbers for MMOs in the western world," said Morten Larssen, VP of Funcom Sales and Marketing. "We believe it represents the largest ever beta sign-up figure in the history of the genre." In addition to the incredible beta numbers, Funcom confirms that almost 800.000 gamers have signed up for the Clan of Conan newsletter. The hundreds of thousands following the development of the game have moreover resulted in a rapidly growing forum community. Last week Funcom registered over 115.000 posts on the official forums, across four languages. This comes in addition to Age of Conan discussions on external forums and in other languages. "How all of our strong figures convert into later sales and subscription figures is still unknown," continued Larssen. "But our pre-order numbers in some important retail chains track as among the highest for any MMO launched." Age of Conan: Hyborian Adventures launches on May 20 in North America and May 23, 2008 in Europe.
Skia11 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Skia πρέπει να μπούμε στον ίδιο server. Πρέπει να σε τιμωρήσω για το κακό που προκάλεσες στους priest στο wow. Its payback time !!!! Spank me HARD !!!! it only makes me want more cloth food :devil: edit: Chill u missed my edit κανά δύο σελίδες πίσω.
chill Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αφού δεν μου αρέσει το dps βρε Remiel τι να κάνω? Όχι ότι δεν θα έχω και dps char αλλά κυρίως θα αποτελεί biatch του priest όπως και ο lock μου στο wow. Και εσένα σου χρωστάω ξύλο, να έρθεις μαζί με τον skia να δείτε τι εστί βερίκοκο . Να δώσετε και ονόματα στις 23 να σας περιμένω στις αρχικές περιοχές για ντου (ξεκινάω 17 του πούστη θα σας βγάλω lol).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.