Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδη εχω κατι φιλους τρελλους rper να ξερετε οτι καποια στιγμη θα το βαρεθητε.

για αυτο ελατε pvp να φατε μαπες κυριε ghostrider :P

Δημοσ.

Σίγουρα ΟΧΙ pve και ας προτίθεμαι να παίξω priest of mitra που από τι διαβάζω τον πετσώνουν κανονικά :D. Δεν μασάω ρε!!!!

Assassins μαμημένοι ο chill δεν πεθαίνει!!!!

/spit σε rogues/assassins και οτιδήποτε περιέχει backstab και stealth :D

Δημοσ.

Απο λιγο ψαξιμο που εκανα τελικα κατεληξα να παρω το game απο εξω αφου δυστυχως το early access ισχυε μεχρι 9 μαίου. Μια γρηγορη ερωτηση πριν το παραγγειλω:

Εχω βρει δυο μαγαζια απο Αγγλια (εχω ξαναπαραγγειλει και απο τα δυο -play.com και game.co.uk) και το ενα δινει rhino και το αλλο mammoth.

Ποιο ειναι καλυτερο; Ευχαριστω για το χρονο σας!

• Moderators
Δημοσ.
επειδη εχω κατι φιλους τρελλους rper να ξερετε οτι καποια στιγμη θα το βαρεθητε.

για αυτο ελατε pvp να φατε μαπες κυριε ghostrider :P

Μπα, ακόμα περιμένουμε να σας δούμε με αεροπλάνο στο BF2. :P

Δημοσ.
Απο λιγο ψαξιμο που εκανα τελικα κατεληξα να παρω το game απο εξω αφου δυστυχως το early access ισχυε μεχρι 9 μαίου. Μια γρηγορη ερωτηση πριν το παραγγειλω:

Εχω βρει δυο μαγαζια απο Αγγλια (εχω ξαναπαραγγειλει και απο τα δυο -play.com και game.co.uk) και το ενα δινει rhino και το αλλο mammoth.

Ποιο ειναι καλυτερο; Ευχαριστω για το χρονο σας!

Πάρε ένα τηλέφωνο Παπασωτηρίου πρώτα.

Δευτέρα(12/5) μπορούσες να κάνεις προπαραγγελία ME Early Access! Μπορεί να προλάβεις.

Δημοσ.
Μπα, ακόμα περιμένουμε να σας δούμε με αεροπλάνο στο BF2. :P

στο crysis αλλα ελεγες :P

Δημοσ.

PvP server, αρκετά 3 χρόνια carebear WoW PvE server έφαγα στη μούρη, ακόμα απορώ πως δε πήγα σε PvP server όταν κάναμε reroll απο alliance (Hellscream) σε Horde (Nordrassil).

Edit: Remiel σε περιμένω για να φτιάξουμε την πρώτη Insomnia ganking squad.

Chill: Always rogue food baby :P

Παρατήρησε κανείς ότι πέσανε δραματικά τα post στο thread του WoW (In general).

Δημοσ.
Sarisn μου ήρθε email απο Παπασωτηρίου που με ρωτούσε άν θέλω να παίξω Early Access.Τους απάντησα ναί και μετά στο καπάκι μου έστειλαν τον κωδικό.

Τους έστειλα email μόλις τώρα, για να δούμε τι θα απαντήσουν... /pray :P

Δημοσ.
Παρατήρησε κανείς ότι πέσανε δραματικά τα post στο thread του WoW (In general).

Γιατί άραγε? :P . Και που να δεις όταν βγει και το Warhammer ;)

• Moderators
Δημοσ.
στο crysis αλλα ελεγες :P

Αν είχα καλό framerate τώρα και δεν βαριόμουν να το φτιάξω, θα σε έπαιζα και στο Crysis, αλλά έχω joystick, να μην το χρησιμοποιήσω;

Δημοσ.

Τελικά ο Παπασωτηρίου είναι πολύ πιο μπροστά από το Πλαίσιο, δεν πρόλαβα να τους στείλω το email και μέσα σε 10 λεπτά έλαβα απάντηση και μαζί και το key για early access!! Καλό ε? :-)

Δημοσ.

Είχα κατεβάσει το 40% του client και ξαφνικά μηδένισε....:( Έλεος ρε παιδιά με 1mbit είμαι ο άνθρωπος γαμώτο.

Edit: Σκατά ξεκίνησε να κατεβάζει σε άλλο folder και όχι εκεί που έπρεπε :D. Όλα καλά phew

Δημοσ.

Ρε γαμώτο δε παίζουν και τίποτα rapidshare links (τσεκαρισμένα) να τελειώναμε μπαμ μπαμ.

Edit: Παιδιά για πείτε speeds που κατεβάζετε, εγώ atm είμαι στα 150kb/s

Κάπου στα AoC official forums διάβασα ότι με port forwarding σε linksys router ανέβηκαν οι ταχύτητες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...