Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Remiel, τους έστειλες κανένα email πριν σου στείλουν το key? Γιατί εγώ που το παρήγγειλα σήμερα το πρωί δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα..

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για την 60 days timecard που θα εδινε το Πλαισιο μαζι με τα pre-orders τι σας ειπαν? Εμαθε κανεις η μονο για το early access ρωτησατε?

πέρασα σήμερα από στουρνάρη και είπαν ότι θα ισχύσει, πάντως έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θα δίνεται με τα preorders αλλά μετά από 20 μέρες..

Δημοσ.

Maggis έτσι κι αλλιώς δεν θα σου χρέωναν την κάρτα σου αν πρώτα ΔΕΝ λήξει η μηνιαία συνδρομή που συνοδεύει τον τίτλο. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις cancel πριν λήξη η διάρκεια του πρώτου μήνα αν δεν σου αρέσει το παιχνίδι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Απλά είναι μια διαδικασία που είθισται να ακολουθείται στα mmos. Μοναδική εξαίρεση ήταν το LotRO.

Δημοσ.

Kαι εγω το παρηγγειλα απο Play.com απο αντιδραση για τις "Ελληνικες" τιμες ..

Γνωριζει κανεις ποτε θα το εχουμε ?

Δημοσ.
Maggis έτσι κι αλλιώς δεν θα σου χρέωναν την κάρτα σου αν πρώτα ΔΕΝ λήξει η μηνιαία συνδρομή που συνοδεύει τον τίτλο. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις cancel πριν λήξη η διάρκεια του πρώτου μήνα αν δεν σου αρέσει το παιχνίδι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Απλά είναι μια διαδικασία που είθισται να ακολουθείται στα mmos. Μοναδική εξαίρεση ήταν το LotRO.

Ναι το ίδιο έκανε και το wow αν θυμάμαι καλά.Απλά δέν είχα την τύχη να δοκιμάσω early access και νόμιζα οτι ήταν κάποιο bonus της προπαραγγελίας και καλά.

Τα 5 ? που κοστίζει για τις 10 μέρες είναι σχεδόν το ένα τρίτο της μηνιαίας συνδρομής οπότε πιστεύω οτι αξίζει να έχεις την χαρά να το δοκιμάσεις 1 βδομάδα πρίν...

Δημοσ.
Kαι εγω το παρηγγειλα απο Play.com απο αντιδραση για τις "Ελληνικες" τιμες ..

Γνωριζει κανεις ποτε θα το εχουμε ?

Απο ότι κατάλαβα θα το έχουμε στα χέρια μας την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας.

( 23/05 )

Έτυχε να διπλοπαραγγείλω προχτές και ακυρώνοντας τη μία παραγγελία ( την πιό πρόσφατη) μου έστειλαν το ακόλουθο :

Dear Sir

Thank you for your email.

We can confirm that your duplicate order for the Conan game was

cancelled successfully. We will still be providing you with the

original order (ref:***********) which was ordered on 19/04/08. This

should be with you for the release date.

If you have any further queries you can contact us via the helpdesk

section of the website.

Kind Regards,

Customer Care Team

Play

Δημοσ.

Special Features

* Includes 30 days subscription

* Pre-Order Bonuses: Instructions will sent on how to get your pre-order bonuses shortly before release. Bonuses limited to Standard Edition only.

* Free in-game War Rhino Mount exclusive to Play.com + 8 inventory slots (pre-order before 20th May)

Ο ρινόκερος σίγουρα είναι μέσα αλλά για τα early access δέν ξέρω...

Κάπου διάβαζα οτι τα early access ήταν σε ισχύ μέχρι τις παραγγελίες της 09 Μαίου αλλα δέν θυμάμαι που το διάβασα, μπορεί και στο forum τους

Στείλτους ένα mail να το διευκρινήσεις

Δημοσ.
Ρε συ Remiel, τους έστειλες κανένα email πριν σου στείλουν το key? Γιατί εγώ που το παρήγγειλα σήμερα το πρωί δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα..

Sarisn μου ήρθε email απο Παπασωτηρίου που με ρωτούσε άν θέλω να παίξω Early Access.Τους απάντησα ναί και μετά στο καπάκι μου έστειλαν τον κωδικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...