Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την 60 days timecard που θα εδινε το Πλαισιο μαζι με τα pre-orders τι σας ειπαν? Εμαθε κανεις η μονο για το early access ρωτησατε?

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Παπασωτηρίου so far με την προ παραγγελία στέλνει και τα early access codes στο mail. Πλαίσιο ακύρωσα σήμερα, δε γουστάρω να με δουλεύουνε ψιλό γαζί.

Btw ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του forum που με τις πληροφορίες τους σώσαν πολύ κόσμο απο το δούλεμα του Πλαισίου...άκου εκεί "Η Ελλάδα έχει εξαιρεθει απο το early access" ρε ούστ!!!!

Δηλαδη να παραγγειλουμε απο Παπασωτηριου ετσι; Ειδα στο play.com οτι για παραγγελιες μεχρι 9/05 ισχυει το early access. Ξερουμε κατι για ελλαδαρα;

Ακομα ο Παπ δινει bonus, δηλαδη mammoth η rhino και αν ναι πιο; Γιατι στο site δεν αναφερουν κατι οπως στα ξενα internet shops..

(σορρυ για τις πολλες ερωτησεις)

Δημοσ.

και από παπασωτηρίου και από πλαίσιο μπορούσες να λάβεις το war rhino αλλά δυστυχώς για σένα τα pre-order τελείωσαν από ότι ξέρω.

Δημοσ.
και από παπασωτηρίου και από πλαίσιο μπορούσες να λάβεις το war rhino αλλά δυστυχώς για σένα τα pre-order τελείωσαν από ότι ξέρω.

Τι εννοεις τελειωσαν; Εξαντληθηκαν η πλεον δεν κανουν;

Δημοσ.
Ο Παπασωτηρίου so far με την προ παραγγελία στέλνει και τα early access codes στο mail. Πλαίσιο ακύρωσα σήμερα, δε γουστάρω να με δουλεύουνε ψιλό γαζί.

Btw ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του forum που με τις πληροφορίες τους σώσαν πολύ κόσμο απο το δούλεμα του Πλαισίου...άκου εκεί "Η Ελλάδα έχει εξαιρεθει απο το early access" ρε ούστ!!!!

Μόνο και μόνο για το δούλεμα το ακύρωσα κι' εγώ από Πλαίσιο. Το παρήγγειλα από Παπασωτηρίου και αν υπάρχουν keys καλώς, αν όχι δεν πειράζει.

Δημοσ.

Kαι εγώ ακύρωσα την παραγγελία απο το Πλαίσιο,και το παρήγγειλα απο Παπασωτηρίου μου είπαν οτι έχουν κeys οπότε αναμένω...

Δημοσ.

Ναι αλλά αν δεν κάνω κάποιο λάθος σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσω early access μπορούσες να εξασφαλίσεις αν έκανες account μέχρι την Παρασκευή που μας πέρασε.

Όπως και να έχει σωστά πράξατε. Καλό, χρυσό το Πλαίσιο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση τα έκανε σαλάτα δυστυχώς.

Δημοσ.

και εγω μόλις ακύρωσα 3 collectors απο Πλαισιο (μαλιστα με ρωτησαν αν μπορω να περιμενω μηπως τελικα κανουν κατι και φυσικα ειπα οχι), και early access να μην πάρω δεν με νοιάζει. Το δούλεμα ειναι το ολο θεμα...

Δημοσ.

Πραγματικα δεν περιμενα απο τον προισταμενο του πλαισιου,να περιμενει απο εμενα να τον ενημερωσω οτι early access ισχυει για την Ελλαδα....Παρε ρε ανθρωπε μου στην centric και ρωτα τελικα αν ισχυει,γιατι και ο ιδιος παραδεχτηκε (ονοματα δεν αναφερω για ευνοητους λογους) οτι ειχε γινει ψιλοχαμος στα φορα για αυτο το θεμα.

Παρολαυτα προσωπικα θα κανω υπομονη,χαρην της καλης εντυπωσης που ειχα αλλες φορες απο το πλαισιο(βλ. wow :P )Και η gamecard ειναι καλο δωρακι..τεσπα...καλη αρχη σε ολους τους earliers!!

Δημοσ.

Internet POWAH!!!!1

Μόνο έτσι θα μάθουν να είναι συνεπείς, δεν υπήρχε λόγος να μας πουν αυτά τα παραμύθια...λίγη ειλικρίνεια δεν έβλαψε ποτέ.

Edit: Παιδιά με τι ταχύτητες κατεβάζει σε εσάς ο D/W manager του AoC? Σε εμένα με 10mbit γραμμή κατεβάζει atm με 70kb/s.

Δημοσ.

ξεκίνησα με 200+ kb/s και λόγω ενός ρεσέτ του ρούτερ έπεσε στα 100 kb/s. γαμώτο. αλλά έχουμε χρόνο μέχρι τις 14 που θα είναι έτοιμο να λάβει το patch.

Δημοσ.

Απο το play που έχω προπαραγγείλει σήμερα το πρωί ήρθαν με μαιλ οι κωδικοί για τις 17 του μηνός.Πρίν 10 λεπτά έκανα register στην funcom και είμαι ακόμα pending.Αυτό που δέν κατάλαβα είναι γιατί πρέπει να επιλέξεις και τύπο συνδρομής ( 1μηνα - τρίμηνο και εξάμηνο ) και όχι μόνο το early access.Όταν έκανα cancel την συνδρομή αυτόματα μου ακύρωσε και τη πληρωμή του early key.

Τώρα έχω αφήσει πληρωμή ανα μήνα -και το early access εννοειται-, αλλά μόλις ενεργοποιηθεί θα κάνω cancel σε όλα και θα τα βάζω χειροκίνητα έτσι ώστε να μήν κάνουν ανάληψη συνδρομής αυτόματα

Αυτά.Αντε καλή μας αρχή και χαλαρά ε - εχουμε και καλοκαίρι μπροστά μας...

Δημοσ.

Aφου ακύρωσα το pre order απο το Πλαίσιο και έκανα νέο preorder απο Παπασωτηρίου μου ήρθε στο email ο κωδικός για το Early Access και το account μου έιναι έτοιμο.Άντε να αρχίσουμε το dl του client τώρα.Το Forum Login αναφέρεται στο forum του community ή στο forum για help σχετικά με το account?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...