Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περιμενεις δηλαδη εσυ early acces απο το πλαισιο?

ΑΝ τελικα καταφερουμε να παρουμε το μουντ , μεγαλη επιτυχια θα ειναι.

Περιμενω μεχρι και σημερα για απαντηση αλλιως το ακυρωνω και παω Παπασωτηριου ετσι απλα. Ακομα κ να μην με ενδιεφερε το early access παλι θα ακυρωνα γιατι ειναι κοροιδια αυτο που κανει το Πλαισιο.

Δημοσ.

σε επικοινωνια με τον προισταμενο του πλαισιου,με ενημερωσε οτι ο διανομεας του παιχνιδιου στην ελλαδα δινει early access αλλα λογω κακης συνενοησης,το πλαισιο τελικα ΔΕΝ θα δωσει early access,οριστικα....

Δημοσ.
σε επικοινωνια με τον προισταμενο του πλαισιου,με ενημερωσε οτι ο διανομεας του παιχνιδιου στην ελλαδα δινει early access αλλα λογω κακης συνενοησης,το πλαισιο τελικα ΔΕΝ θα δωσει early access,οριστικα....

Αυτό δηλαδή που είχα πει εγώ πριν 3-4 μέρες.... @@ του Πλαισίου έγινε πάλι.... και όντως τα pre-orders ήταν μέχρι και την Παρασκευή. :mad::mad::mad:

Καθήστε να δείτε τι θα τους κάνω, ευτυχώς το είχα παραγγείλει με αντικαταβολή, οπότε ο courier όπως θα έρθει, έτσι θα φύγει...

Δημοσ.
Μπράβο ρεσυ tliapis δεν την είχα προσέξει την κάρτα δώρο, μόλις έκανα preorder κ γώ.

Το θέμα είναι να μήν το φέρουν στα καταστήματα το game και μας το στείλουν εμάς μετα απο 2-3 μέρες γιατι θα τις κόψω άσχημα ο καμμένος.. :P

Θα ήθελα να ήξερα που είναι αυτοί οι "κύριοι" τώρα....tliapis, mystrider και κανα δυο άλλοι παραπανω που το 'προ-παραγγειλαν' απο το Πλαίσιο....δεν τους νοιάζει μάλλον....ας βάλουν την κάρτα εκεί που ξέρουν....xD...(για να μην παρεξηγουμε...μιλαω για τους 2-3 πιο κατω απο τον tliapis που μιλησαν....μου φανηκε πολυ ΚΡΑ!)

Δημοσ.

Ο λόγος που εγώ προσωπικά το παρήγγειλα από Πλαίσιο είναι ότι στο site της FunCom έχει σαν επίσημο retailer μόνο το Πλαίσιο... οπότε υπέθεσα ότι μόνο από εκεί θα έδιναν pre-order keys... αλλά όπως αποδείχθηκε, μόνο από εκεί ΔΕΝ έδωσαν keys.... oh well

Δημοσ.

Είναι ήδη έτοιμο το client για downloading? Γιατί ενώ όλα είναι set (early access code, registration done, one month+early access paid) δε βλέπω τίποτα για download όταν είμαι μέσα στο account μου.

Δημοσ.
Πλαίσιο = Fail.

Και όσο για το pre-order, στο http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=50058

δείχνει και παπ και πλαίσιο.

Στο official site γράφει ακόμα (όπως και πριν μια εβδομάδα που το παρήγγειλα) μόνο το Πλαίσιο. Καλοί παπάρες είναι και αυτοί εκεί, με το συμπάθειο κιόλας.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα! Θελω να κανω preorder το παιχνιδι αλλα εχω μπερδευτει λιγο.. Απ'οτι ειπατε το πλαισιο δεν θα δωσει early access. Μπορει καποιος να μου πει καποιο μαγαζι που δινει σιγουρα early access ετσι ωστε να το παραγγειλω σημερα; (ειτε ελληνικο ειτε ξενο δεν εχω προβλημα)

Δημοσ.

Ο Παπασωτηρίου so far με την προ παραγγελία στέλνει και τα early access codes στο mail. Πλαίσιο ακύρωσα σήμερα, δε γουστάρω να με δουλεύουνε ψιλό γαζί.

Btw ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του forum που με τις πληροφορίες τους σώσαν πολύ κόσμο απο το δούλεμα του Πλαισίου...άκου εκεί "Η Ελλάδα έχει εξαιρεθει απο το early access" ρε ούστ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...