Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν είπα να μην υπάρχουν, είπα να πεθάνουν. In-game. Μην αρχίζεις τις φιγούρες. Έχω ήδη φάει μερικούς gankers. Αλλά η καραμέλα "carebear" που λέτε όλοι, να ξέρετε πότε την λέτε. edit: Και για να διευκρινίσω, υπάρχουν groups στα σημεία που κάνουμε resurrect και τραβάνε AOE και βλακείες. Gief grief plzzzz?! Τρελό PvP αυτό. Δεν έχω πρόβλημα με το κανονικό, οπουδήποτε, κλπ. Έχω με τους μκες που το θέλουν στο πιάτο, όταν δεν προλαβαίνεις να αντεπιτεθείς. Πες μου ότι κι εσύ γουστάρεις άπειρο griefing sto respawn point.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 haha οχι αυτο μου περασε στο bf1942 με grief στο spawn point & tank
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καλά, αν σε έβρισκα τώρα, θα βάραγα με τα κανόνια του battleship.
stf Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 2 φωτος απο οpen 20+ lvl εξω απο tortage επιτελους! στην δεύτερη φωτογραφήθηκα με την μεγαλύτερη διασημότητα του ΑΟC hehe
Dead_LAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ατακτούλη μου φαίνεται πως θα έχει πολύ ωραίο περιβάλλον και ατμόσφαιρα για RP.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 2 απλές που έβγαλα εγώ...
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Welcome to the Age of Conan Early Access Program! You've chosen to be among the select few who can venture into Hyboria to carve out your destiny and establish your name before the masses arrive. To start your journey you will first have to download and install the client available at https://register.ageofconan.com/ with your account ************ Once installed the client can be patched to the latest version from May 14th, so that you're fully prepared to start your journey. The gates to Hyboria will open on May 17th. Welcome to Hyboria! Regards, Funcom Μόλις μου ήρθε το mail. START D/L BIATCHES !!!!
Dreamcatcher Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Έχει κανεις νεότερα απο Πλαίσιο; Απάντηση στο mail που τους έστειλα ακομα δεν έχω πάρει πάντως.
sarisn Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ναι ναι ας μας πει κάποιος για να ξέρω αν θα αρχίσω τις... "ευχές" πρωί πρωί...
Remiel Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μόλις πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν οτι το Early Accessδεν ισχύει στην Ελλάδα,και οτι το Πλαίσιο δέν έχει preoder packs....
Xorxhs! Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μιλησα παλι,περμενω απαντηση απο τον προισταμενο τους,εντος της ημερας...θα ενημερωσω
sarisn Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μόλις πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν οτι το Early Accessδεν ισχύει στην Ελλάδα,και οτι το Πλαίσιο δέν έχει preoder packs.... Μιλησα παλι,περμενω απαντηση απο τον προισταμενο τους,εντος της ημερας...θα ενημερωσω Άντε τώρα να βγάλεις συμπέρασμα....
Dreamcatcher Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μόλις πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν οτι το Early Accessδεν ισχύει στην Ελλάδα,και οτι το Πλαίσιο δέν έχει preoder packs.... Ε ρε ακυρώσεις που χουν να γινουν εαν πουν κατι τέτοιο κ επίσημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.