whiteman7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 lol παιδια δεν κρατιεστε...μου θυμιζει 2 φασεις η όλη κατάσταση : 1. Οταν πρωτοβγήκε το world of warcraft και 2. Οταν ανακοινώθηκε από το Πλαίσιο ότι 12 το βράδυ θα άνοιγε για να μοιράσει το TBC 1500 άτομα στημένα έξω από το Πλαίσιο Περιστερίου λες και άνοιγαν οι πύλες του AQ
Dead_LAN Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το θέμα είναι πως τα μαγαζιά δεν έχουν να κάνουν τίποτα απευθείας με το Early Access. Το early access απλά προσφέρετε προς αγορά από τη Funcom σε όσους κάνουν προπαραγγελία το Age of Conan με bonus ένα από τα δυο mounts. Μόνο έτσι μπορούν να δώσουν preorder key ώστε να κάνουμε νωρίτερα account και να μπορέσουμε να αγοράσουμε early access. Το όλο θέμα του Early Access το εξηγώ αναλυτικά εδώ. Επίσης κληρώνουμε 20 beta keys.
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 visa electron πλεον δεν υπαρχει παιδια. εγω ειχα καρτα της alpha που ηταν visa electron και οταν την αλλαξα καποια στιγμη ειχε μονο σημα visa και ειναι visa debit. ποτε δεν ειχα προβλημα να την βαλω σαν visa και την δεχτηκε το conan μια χαρα. ο beta client θα δουλευει για το final? (σε ολα τα games που εκανα την μεταβαση δεν ειχα προβλημα)
Dead_LAN Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 visa electron πλεον δεν υπαρχει παιδια. εγω ειχα καρτα της alpha που ηταν visa electron και οταν την αλλαξα καποια στιγμη ειχε μονο σημα visa και ειναι visa debit.ποτε δεν ειχα προβλημα να την βαλω σαν visa και την δεχτηκε το conan μια χαρα. ο beta client θα δουλευει για το final? (σε ολα τα games που εκανα την μεταβαση δεν ειχα προβλημα) Δεν ξέρω με τις electron τι παίζει, έβαλα τη δικιά μου για να αγοράσω early access και είναι pending. Εάν δεν παίξει η χρεωστική θα πάω μάλλον με paysafecard εκτός αν παίρνουν μεγάλη μίζα. Ακόμη και με τα cd από το κανονικό conan θα χρειαστεί να κατεβάσουμε update patch, οπότε δεν πιστεύω πως θα παίζει ο beta client.
FocusX Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω με τις electron τι παίζει, έβαλα τη δικιά μου για να αγοράσω early access και είναι pending. Εάν δεν παίξει η χρεωστική θα πάω μάλλον με paysafecard εκτός αν παίρνουν μεγάλη μίζα. Τι ημερομηνία σου βγάζει στο timestamp?? Εμένα λέει 17/5
Dead_LAN Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Κι εμένα το ίδιο (2008-05-17 12:10:01), λογικά είναι πότε θα αρχίσει να "τρέχει" η συνδρομή του early access. Όσο για τη visa electron τουλάχιστον η Alpha Bank την έχει αντικαταστήσει με enter visa άρα θα είναι οκ αν έχουμε enter visa.
chill Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω με τις electron τι παίζει, έβαλα τη δικιά μου για να αγοράσω early access και είναι pending. Εάν δεν παίξει η χρεωστική θα πάω μάλλον με paysafecard εκτός αν παίρνουν μεγάλη μίζα. Pending και εμένα με πιστωτική οπότε μην σε ανησυχεί για την ώρα το γεγονός ότι έβαλες χρεωστική. Email επιβεβαίωσης όταν κάνατε το account σας ήρθε? Εμένα απολύτως τίποτε, γεγονός που με παραξενεύει :/.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 toufas Created 2008-05-09 20:31:24 Your Products Early Access: Begins May, 17th 2008, Age of Conan Account status Open Playable until Subscription Cycle 1 Month Recurring Payment Option visa Forum Details toufas με visa debit
Remiel Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Έχει κάποιος κάτι νεότερο απο το Πλαίσιο ?Εγώ χθές που πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι το κωδικό για το mount,ο οποίος κωδικός είναι και για το early play, θα δωθεί όταν πάρω το παιχνίδι και όχι νωρίτερα.
Xorxhs! Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Έχει κάποιος κάτι νεότερο απο το Πλαίσιο ?Εγώ χθές που πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι το κωδικό για το mount,ο οποίος κωδικός είναι και για το early play, θα δωθεί όταν πάρω το παιχνίδι και όχι νωρίτερα. Δευτερα θα ξερουμε...ξαναρωτησα σημερα
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 http://funcom.solidstatenetworks.com/AoC-EU-EarlyAccess.exe o client
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 αλλα ειπαν αυτο The links mentioned by some users were not correct. They linked to a wrong version of the client. The correct one will be published soon. Thanks. _______ αρα δεν ξερω αν ειναι/δεν ειναι αυτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Open PvP και πορωμένοι τύποι που κάθονται στα spawn points για ganking. May they all die.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.