Skia11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ερώτηση: Πώς σας στέλνουν τον κωδικό αφού δεν έχετε πληρώσει ακόμα για το game?
christos_75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ενα μεγαλο rofl σε αυτους που το προ-παρηγγηλαν απο το πλαισιο....για αλλη μια ο φορα ο (η) παπ, φανηκε πιο οργανωμενος.
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ερώτηση: Πώς σας στέλνουν τον κωδικό αφού δεν έχετε πληρώσει ακόμα για το game? Μήπως γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της online παραγγελίας lol (πραγματικά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή)?
LuxJaja Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 φαντάζομαι ότι ελπίζουν ότι θα το πάρεις. από κει και πέρα η Funcom θα βγάλει και 5 ευρώπουλα και εσύ θα το παίξεις για 6 μερούλες οπότε σιγά το κακό.
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εγώ μόλις δημιούργησα το account μου και είμαι έτοιμος. Από αύριο θα μπορούμε να κατεβάζουμε και τον client όπως διάβασα στην σελίδα της funcom. Όσοι έχετε electron visa να ξέρετε πως δεν γίνονται δεκτές. Αυτή είναι η σελίδα για να βάλετε το key και να δημιουργήσετε το account σας https://register.ageofconan.com/account/
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Pay by Card We accept the following major credit cards: * Visa (not Visa Electron) * Mastercard * American Express * JCB Pay by Cash Lets you pay using cash or other payment methods such as: * Western Union * Virtual Check * Mail or FAX Your Check * Money Order via Postal Service * Paypoint * paysafecard® * Plus many local payment methods!
Xorxhs! Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 hmm το key για early access,ειναι δεσμευτικο για συγκεκριμενο account? Δηλ.αν κανω preorder απο παπασωτηριου και απο πλαισιο,θα μου δωσει ο παπασωτηριου early key,μετα θα ακυρωσω την προπαραγγελια απο παπασωτηριου,και θα μου ερθει αυτη του πλαισιου με την gamecard.Θα μπορω να χρησιμοποιησω στο ΙΔΙΟ account το early access και το κανονικο serial key του πλαισιου?
headbanger Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μα γιατί να μην δέχονται electron???? αυτό θα ισχύει και για την μηνιαία συνδρομή? γιατί ως τώρα είχα βρει την υγειά μου που δεν απασχολιώμουν με game cards.
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Xorxhs βάζοντας το key δημιουργείς το οριστικό account του παιχνιδιού, με αυτό θα κάνεις login κλπ. Βάζεις στοιχεία, τρόπο πληρωμής τα πάντα. Δεν νομίζω ωστόσο τα keys να αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο κωδικό παιχνιδιού. Δηλαδή και έτσι όπως τα λες να το κάνεις δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα (εκτός από το ηθικό μέρος βέβαια μιας και ο Παπασωτηρίου έκανε άψογα την δουλειά του σε αντίθεση με τα ψέμματα του Πλαισίου και δεν νομίζω να αξίζουν τέτοια μεταχείριση) Headbanger ναι ο τρόπος που έγραψα παραπάνω ισχύει και για την μηνιαία συνδρομή.
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Στο εξωτερικό από τι έχω καταλάβει δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αν μια κάρτα ειναι electron. Εχω κάνει αγορές σε καταστήματα που δεν δεχόντουσαν αυτές τις κάρτες χωρίς κάποιο πρόβλημα. Εύχομαι να γίνει και τώρα το ίδιο. Δοκίμασατε με elctron και δεν την δέχτηκε?
headbanger Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλώς . μάλλον θα πάω να βγάλω μία κανονική visa τελικά. είπαμε δεν μπλέκω με gamecards...μια φορά την παησα να τελιώση σαββατο απόγευμα... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Xorxhs! Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πουσ...α ο παπασωτηριου πρεπει να το πηρε γραμμη και λεει τωρα απο δευτερα για early access απο μαγαζι με 20 ευρω προκαταβολη....την κατσαμε,αχχχχ τυχερακηδες ειστε....
Xorxhs! Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 updated...Επειδη τα εχω ψιλοπαρει με το δουλεμα του πλαισιου....Ενημερωθηκα απο την centric (εταιρια που διανεμει το ageofconan στην Ελλαδα) οτι κανονικα ισχυει early access,και οτι απο δευτερα θα εχουν ολα τα μαγαζια τα keys.Μιλησα ξανα με πλαισιο τους ζητησα να κοψουν το δουλεμα και απαντησαν οτι θα παρουν την centric για να δουν τι τελικα ισχυει,μαλιστα με ευχαριστησαν για την ενημερωση που τους εκανα(την δουλεια τους εκανα δλδ).Αναμενουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.