Skia11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ξέρω απο πού είναι, απλά λέω ότι μπορεί. Α! και btw μια και λέμε απο που είναι το game, στην Αμερική θα κοστίζει 14$ τον μήνα και στην Ευρώπη 14 euros ( 23$ ), αυταααααααααααααααααααααααααά τα ωραία απο μένα για σήμερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μπορεί να μην είναι αμερικάνικο το game, αλλά ποιοι είναι φίλοι μας;
FocusX Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Λοιπόν σήμερα μου ήρθε email από Παπασωτηρίου, το early access ισχύει κανονικά. Ο κωδικός είναι ο ίδιος με τον οποίο ένεργοποιούνται και τα bonus items και θα σταλεί σε όσους ενδιαφέρονται
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έστειλα και εγώ email χτες στον Παπασωτηρίου σχετικά με την παραγγελία μου. Εκτός από το early access, ρώτησα για το ποια τιμή θα ισχύσει για όσους το είχαμε κλείσει στα 59,99 και πότε θα αρχίσουν οι αποστολές των παιχνιδιών. Αναλυτικά το email που έστειλα και αυτό έλαβα ως απάντηση. Καλησπέρα, Έχω τρία ερωτήματα σχετικά με την προπαραγγελία μου για το pc game "Age Of Conan". 1)Η τιμή του προϊόντος την ώρα της παραγγελίας ήταν 59,99. Αυτή τη στιγμή είναι στα 69,99. Με ποια τιμή θα επιβαρυνθώ εγώ? 2)Η εταιρία παραγωγής του εν λόγω παιχνιδιού προσφέρει σε όλους εμάς που έχουμε προπαραγγείλει το παιχνίδι πρόωρη πρόσβαση. Για να γίνει αυτό αποστέλλει στους retailers, access keys τα οποία εκείνοι με την σειρά τους πρέπει να προμηθεύσουν στους πελάτες τους. Εσείς, τι θα κάνετε στο συγκεκριμένο ζήτημα? Προτίθεστε να αποστείλετε σε όσους έχουν προπαραγγείλει τον συγκεκριμένο τίτλο τα keys? Και αν ναι με ποιον τρόπο? 3)Το game θα αποσταλεί αυθημερόν (στις 23/5 αν υποθέσουμε ότι θα το έχετε στην διάθεση σας την ίδια ημέρα κυκλοφορίας του) σε όσους το έχουν προπαραγγείλει? Ή ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Ευχαριστώ Παναγιώτης ΧΧΧΧΧΧΧΧ Η λιανική τιμή οριστικοποιήθηκε από τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα στα 69,99? Θα σας αποσταλεί ε-mail που θα αφορά το early access (σε αυτό που έχετε καταχωρήσει όταν κάνατε την παραγγελία σας) και θα αναμένουμε την ενημέρωση σας. Η αποστολή θα γίνει νωρίτερα αλλά εξαρτάται από την απεργία των μεταφορέων στο πότε θα παραλάβει ο αντιπρόσωπος για να μπορέσουμε να κάνουμε την διανομή. Και επιπλέον σήμερα μου ήρθε και αυτό Καλημέρα Κ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Με αριθμό παραγγελίας ΧΧΧΧΧΧ, έχετε προ-παραγγείλει το Age of Conan Special Edition, ένα (1) τμχ. Όπως είναι γνωστό, κάνοντας την προ-παραγγελία σας, έχετε ως bonus War Rhino (ρινόκερος). Ο War Rhino, θα ενεργοποιηθεί από ένα κωδικό (κλειδί) που θα σας δώσουμε. Η διαδικασία αυτή απαιτεί την καταχώρηση του κλειδιού αυτού σε μια αποκλειστική σελίδα internet της Funcom https://register.ageofconan.com. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Ο κωδικός αυτός μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και για την πρόωρη πρόσβαση 6 ημερών προ τις κυκλοφορίας του παιχνιδιού. (Early Access) Early Access Το early access προσφέρει: - 10 ημέρες playtime (6 ημέρες από 17 έως 23 Μαΐου και όταν βάλετε το cd key του κανονικού Age of Conan στις 23 του μήνα θα προστεθούν μαζί με τις 30 ημέρες του κανονικού και οι 4 ημέρες του Early Access. - Οι χαρακτήρες που θα παίξετε κατά το Early Access θα μεταφερθούν στους κανονικούς server στις 23 - δεν θα χαθούν. Προσοχή : Η διαδικασία αυτή απαιτεί την καταβολή 5 ευρώ (μέσω πιστωτικής), απευθείας στην παραγωγό εταιρία. Το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με την κανονική τιμή του τελικού προϊόντος. Παρακαλώ να μας απαντήσετε αν θέλετε να σας στείλουμε το κωδικό πρόσβασης, ώστε να κάνετε χρήση του Early Access, από 17 Μαΐου. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, θα σας στείλουμε τον κωδικό πρόσβασης μαζί με το κανονικό προϊόν την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ευχαριστώ Θάνος ΧΧΧΧΧ Αυτά. Ελπίζω να λύθηκαν όλες οι αποριές σε όσους έχουν προπαραγγείλει το game από τον Παπασωτηρίου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ενδιαφέρον... Πρέπει να ρωτήσω την Δευτέρα που θα πάω στον Παπ. (το έχω προπαραγγείλει χωρίς e-mail)γι'αυτό.
Skia11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Fuck!!!! what about Πλαίσιο orders ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Dead_LAN Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Από Δευτέρα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα τα preorder keys στα Ελληνικά μαγαζιά, απλά κάντε ένα τηλεφωνάκι πριν για να το επιβεβαιώσετε και μην πάτε άδικα.
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Γεια σου dead_lan. Καιρό έχω να σε διαβάσω post σου κάπου diavole !!!! Εγώ λέω να μην ανησυχεί κανένας για τα preorder keys. Δεν πιστεύω πως τo Πλαίσιο θα σας γράψει. Απλά επικρατεί η κλασσική ελληνική ανοργανωσιά γι'αυτό και μερικοί έλαβαν απαντήσεις ότι να ναι του στυλ "η χώρα μας έχει αποκλειστεί από το early access" και λοιπές παπαριές.
sarisn Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Για να κάνει κανένα αστείο το Πλαίσιο και να μην δώσει keys και αν με ξαναδεί για πελάτη να μου γράψει.
__D3mIaN__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Για να κάνει κανένα αστείο το Πλαίσιο και να μην δώσει keys και αν με ξαναδεί για πελάτη να μου γράψει. Μυριζει καρβουνο Ετσι πανε αυτα οπως, με την υπομονη ενος gamer δε παιζουν!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Τώρα είδα ότι και στο δικό μου e-mail ήρθε μήνυμα. Άντε να δώσουμε και αυτά τα 5 ευρώ. (φασούλι το φασούλι...)
Skia11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μάγκες, τώρα πήρα στο Πλαίσιο να ρωτήσω και μου απάντησαν " Δε θα ισχύσει το early access για την Ελλάδα", όταν του ανέφερα για τον Παπασωτηρίου και τα σχετικα emails συνέχισε το ίδιο παραμύθι...επειδή δε γουστάρω να με δουλεύουνε σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω την pre order στο Πλαίσιο και να την κάνω στον Παπασωτηρίου. Εσείς τι λέτε? τα Παπασ. σε τέτοια launches κτλπ είναι συνεπείς??
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μου έστειλαν ήδη τον κωδικό από Παπασωτηρίου. Και σε μένα στάλθηκε!!!! WE ARE PREPARED (Κλεμμένο από αλλού lol)!!!! Skia ψωνίζω κυρίως από Πλαίσιο αλλά και από τον Παπασωτηρίου. Και τα δυο καταστήματα είναι συνεπέστατα. Μεγάλη βλακεία του Πλαισίου πάντως αν δεν στείλει τα keys.... A και όσον αφορά το warhammer όπως έχω γράψει στο αντίστοιχο topic, ενώ στο Πλαίσιο κρατάνε λίστα με το ποιος πήρε το preorder pack για να του αποστείλουν στο Collectors στον Παπ. δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω ωστόσο αν κάνουν λίστα αργότερα βασιζόμενοι στις αποδείξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.