Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 και πάλι τα 12.6gb είναι πολλά για 1mbit γραμμή
FocusX Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πράγματι είναι πολλά, δε διαφωνεί κανείς σε αυτό. Αλλά άλλο 30 και άλλο 12,6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 miracle patch για την closed beta ε; Γιατί στην open δεν είδα κάτι.
Xorxhs! Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 key περισσευει απο κανεναν? ααα....το stealth τοu assasin τι διαφορα εχει απο τους αλλους?
Xorxhs! Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δεν χάνει stamina, ενώ οι άλλοι χάνουν ψιλομαλ... κανονικα θα επρεπε να ειναι ο μονος stealth-capable...μηπως μπορει να κινειται και πιο γρηγορα σε stealth απο τους αλλους?
__D3mIaN__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ψιλομαλ... κανονικα θα επρεπε να ειναι ο μονος stealth-capable...μηπως μπορει να κινειται και πιο γρηγορα σε stealth απο τους αλλους? Ναι, εχει talent γι αυτο. Επισης ανεβαζει το hide skill περισσοτερο απο ολους νομιζω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δεν χάνει stamina, ενώ οι άλλοι χάνουν Όλα τα classes του Rogue Archetype, δηλαδή Assassin, Barbarian, Ranger δεν χάνουν stamina όταν κάνουν hide. Όχι μόνο ο Assassin. Στις 10 Μαΐου, θα μας ανεβάσουν lvl 20, θα μας δώσουν πολλά λεφτά για να πάρουμε ό,τι θέλουμε (ή έτσι λένε ) και θα μας στείλουν στην αρχική περιοχή της κάθε φυλής μετά την Tortage. Από εκεί και πέρα, είναι all out PvP, levels, περιοχές, όλα ανοιχτά. Μέχρι τις 11 Μαΐου που κλείνει η open beta...
sarisn Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 επικοινωνησα με πλαισιο και μου ειπαν οτι η Ελλαδα εχει εξαιρεθει απο το early access απο τη Funcom....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ποσο προχειρη ειναι....%#$^%@ Παπαριές του Πλαισίου είναι αυτές. Μου φαίνεται αδύνατο να είπε η FunCom "χμμ σε ποια χώρα να μην δώσουμε early access? στ
sarisn Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Σίγουρα όχι, ξέρω φίλους από Ολλανδία που θα πάρουν pre-order key.
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μήπως το early access παίζει μόνο για Αμερική? Ρε συ το παιχνιδι δεν ειναι αμερικανικο, ειναι απο Νορβηγια. Μη μπερδευεσαι με το WoW. Για ποιο λογο να δωσει προτεραιοτητα στους αμερικανους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.