Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ghost εμενα μου το δειχνει κανονικα το αιμα! κοκκινο κοκκινο και σε ολη την οθονη!

Και άλλοι βλέπουν το μαύρο αίμα (όπως και το κόκκινο...), αλλά δεν έχουμε επίσημη απάντηση, οπότε κάτι με censorship παίζει...

Θέλω κόκκινο αίμα και splatter όπως στο PvP week-end!! :P

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έκανα female char για να δοκιμάσω... (λιγούρηηη :P)

Θα σου πω το μεσημέρι/απόγευμα, *ΑΝ* η σύνδεση δουλεύει.

Γιατί ο ΟΤΕ πράγματι φταίει τελευταία και συνέχεια κάνουν τους ανήξερους... :(

Δημοσ.

Επιστρεφω γιατι με καιει....με το early access θα μπορουμε να μπουμε απο τις 17Μαη,αλλα χρειαζεται το preorder key και 5 ευρω.Προπαρηγγειλα απο πλαισιο αλλα ακομα δεν εχω preorder key.Καποιος απο σας ειχε την τιμη να παραλαβει preorder key,ή θα μας γειωσουν τελειως?

Ξερει κανεις ?

Δημοσ.

επικοινωνησα με πλαισιο και μου ειπαν οτι η Ελλαδα εχει εξαιρεθει απο το early access απο τη Funcom....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ποσο προχειρη ειναι....%#$^%@

Δημοσ.
επικοινωνησα με πλαισιο και μου ειπαν οτι η Ελλαδα εχει εξαιρεθει απο το early access απο τη Funcom....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ποσο προχειρη ειναι....%#$^%@

Thanx για το info :(.

Δημοσ.

Ωχ.... αρχισαμε!!! Δε θελω να τ ακουω αυτα

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά πήγα να κάνω το "fix for stability" και έβαλα shaders 2.x.

Περιττό να πω, ότι πήγαινε σαν κότα ζαλισμένη. :P

Το ξανάβαλα στα 3 και περιέργως είχα κανονικό αίμα (!!).

Κάτι με τα shaders παίζει στην beta και με αυτό λοιπόν. Να γιατί βλέπαμε μαύρο μερικοί. Έκοψα κι ένα κεφάλι (μόνο 3 κεφάλια έχω κόψει σε αυτή τη beta...πολύ χαμηλό % για αποκεφαλισμό φαίνεται)

Δημοσ.

Παιδιά από πότε μέχρι πότε είναι η close beta? Πήρα κλειδάκι αλλά ανησυχώ αν η 1mbit που προλάβει να κατεβάσει τα....25-30gb :(.

• Moderators
Δημοσ.

Η "Open beta" του Fileplanet είναι μέχρι 11 Μαΐου.

Η Closed δεν ξέρω... Θα γράφουν στα closed beta forums μάλλον.

Ναι, είναι λίγο μεγάλο το client...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για το πότε θα λήξει η closed beta. Ο client είναι 12,6gb, όχι και 30 μην τρελλαίνεστε :P

By the way σήμερα βγήκε miracle patch και επονται κι άλλα. Άντε ήδη πολλά είπα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...