Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ghost εμενα μου το δειχνει κανονικα το αιμα! κοκκινο κοκκινο και σε ολη την οθονη! Και άλλοι βλέπουν το μαύρο αίμα (όπως και το κόκκινο...), αλλά δεν έχουμε επίσημη απάντηση, οπότε κάτι με censorship παίζει... Θέλω κόκκινο αίμα και splatter όπως στο PvP week-end!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν έκανα female char για να δοκιμάσω... (λιγούρηηη ) Θα σου πω το μεσημέρι/απόγευμα, *ΑΝ* η σύνδεση δουλεύει. Γιατί ο ΟΤΕ πράγματι φταίει τελευταία και συνέχεια κάνουν τους ανήξερους...
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Επιστρεφω γιατι με καιει....με το early access θα μπορουμε να μπουμε απο τις 17Μαη,αλλα χρειαζεται το preorder key και 5 ευρω.Προπαρηγγειλα απο πλαισιο αλλα ακομα δεν εχω preorder key.Καποιος απο σας ειχε την τιμη να παραλαβει preorder key,ή θα μας γειωσουν τελειως? Ξερει κανεις ?
Xorxhs! Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 επικοινωνησα με πλαισιο και μου ειπαν οτι η Ελλαδα εχει εξαιρεθει απο το early access απο τη Funcom....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ποσο προχειρη ειναι....%#$^%@
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σιγά βρε, λες και θα χάσεις το τρένο για λίγες μέρες.
Xorxhs! Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σιγά βρε, λες και θα χάσεις το τρένο για λίγες μέρες. ειναι ψυχολογικο το ολο θεμα
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 επικοινωνησα με πλαισιο και μου ειπαν οτι η Ελλαδα εχει εξαιρεθει απο το early access απο τη Funcom....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ποσο προχειρη ειναι....%#$^%@ Thanx για το info .
__D3mIaN__ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 επικοινωνησα με πλαισιο και μου ειπαν οτι η Ελλαδα εχει εξαιρεθει απο το early access απο τη Funcom....Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ποσο προχειρη ειναι....%#$^%@ Ωχ.... αρχισαμε!!! Δε θελω να τ ακουω αυτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Τελικά πήγα να κάνω το "fix for stability" και έβαλα shaders 2.x. Περιττό να πω, ότι πήγαινε σαν κότα ζαλισμένη. Το ξανάβαλα στα 3 και περιέργως είχα κανονικό αίμα (!!). Κάτι με τα shaders παίζει στην beta και με αυτό λοιπόν. Να γιατί βλέπαμε μαύρο μερικοί. Έκοψα κι ένα κεφάλι (μόνο 3 κεφάλια έχω κόψει σε αυτή τη beta...πολύ χαμηλό % για αποκεφαλισμό φαίνεται)
Dead_LAN Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κρίμα για το early access. Με τη τελευταία αλλαγή στο early access στην Ευρώπη είναι πολύ ελκυστική προσφορά. Εγώ σκέφτομαι να πάρω μόνο early access μέσω internet ή ακόμη και ebay. (βλ. πορωμένος )
chill Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδιά από πότε μέχρι πότε είναι η close beta? Πήρα κλειδάκι αλλά ανησυχώ αν η 1mbit που προλάβει να κατεβάσει τα....25-30gb .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Η "Open beta" του Fileplanet είναι μέχρι 11 Μαΐου. Η Closed δεν ξέρω... Θα γράφουν στα closed beta forums μάλλον. Ναι, είναι λίγο μεγάλο το client...
FocusX Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για το πότε θα λήξει η closed beta. Ο client είναι 12,6gb, όχι και 30 μην τρελλαίνεστε By the way σήμερα βγήκε miracle patch και επονται κι άλλα. Άντε ήδη πολλά είπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.