Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλα εχω ακουσει κατι το οποιο μου τη χαλαει λιγο... στα siege ειπωθηκε πως αν δεν εχεις δηλωσει συμμετοχη ως attacker η ως defender, θα στεκεσαι στο χωρο χωρις να μπορεις να χτυπησεις κανεναν ειτε να σε χτυπησουν... δε ξερω κατα ποσο αυτο αληθευει, κ αν ναι δε ξερω αν θα το κρατησουν ετσι, ελπιζω η closed beta να μας δωσει την απαντηση και αν οντως ισχυει κατι τετοιο να το αλλαξουν.

Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό αλλά το βρίσκω λογικό. Αλλιώς θα πήγαινε όλος ο server να πολιορκήσει και αυτό δε νομίζω ότι το θέλει κανείς. Ειδικά οι κακομοίρηδες που θα αμύνονται. :P

Για να είναι δίκαια τα πράγματα στις πολιορκίες θα πρέπει να γίνουν και κάποιες παραχωρήσεις. Αλλιώς θα επικρατήσει χάος

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
οι χαρακτηρες ηταν μολις 20 lvl και μια ή δυο classes ειχαν cc σε αυτο το

lvl. Το κοινο με το lineage που το ειδες? Το lineage εχει περασει την ημερομηνια ληξης του εδω και χρονια, ειναι απαραδεκτο και δε μπορει καν να συγκριθει με παιχνιδια σαν το age of conan.

Νομίζω ότι κάθε class είχε CC (ή κάποιας μορφής stun/knockback/root).

Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάθε class σχεδόν με ακινητοποίησε σε κάποια φάση. :P

Το Final Closed Beta δεν είναι του Fileplanet να υποθέσω;

Όσο για το σχόλιο πέρι Lineage, συμφωνώ κι επαυξάνω. :)

Δημοσ.

μήπως εννοείς το throwback skill ;;;; αυτό σε πετάει πίσω και σε ρίχνει κάτω.

• Moderators
Δημοσ.
μήπως εννοείς το throwback skill ;;;; αυτό σε πετάει πίσω και σε ρίχνει κάτω.

Throwback skill....

Το effect το λένε knockback (knock back, knock-back, διαλέχτε :P)

Π.χ. Το slam και το clobber (barbarian combos)έχουν knockback effect.

Δημοσ.

ναι έχεις ένα δίκιο! χεχε έχω καιρό να παίξω και τα έχω ξεχάσει λίγο :-D

• Moderators
Δημοσ.

Έχει μαύρο αίμα και δεν έχει πιτσιλιές όταν κάνεις fatality (Fileplanet beta), προφανώς επειδή αυτή είναι open και δεν ήθελαν να τους ζαλίζουν με τα censorship.

Πάντως το μαύρο αίμα μου θυμίζει "Big Trouble in Little China" ("Χαμός στην Τσάιναταουν").

"Black blood of the earth."

"You mean oil?"

"I mean black blood of the earth!"

Edit: Τώρα είδα την απάντηση του Lux. :P

Και οι 2 στο αίμα πέσαμε. ;)

Δημοσ.

μια απορια ρε παιδια...στο pvp παιρνεις τιποτα αλλο ή μονο σπας τα @@ του αλλου?

Δημοσ.
μια απορια ρε παιδια...στο pvp παιρνεις τιποτα αλλο ή μονο σπας τα @@ του αλλου?

του τα σπας και παιρνεις τα @@ σου :P

απλα μαζευεις pvp xp,τα οποια χρησιμοποιεις για items και συμμετοχη εμεσσα σε pvp sieges....

με λιγα λογια κατεμε meaningless.... οπως ειχα αναφερει και πιο πανω,θα επρεπε τουλαχιστον να υπαρχει μια παρα πολυ μικρη πιθανοτητα να μπορεις να του παρεις ενα item πχ

Τωρα...με το early access θα μπορουμε να μπουμε απο τις 17Μαη,αλλα χρειαζεται το preorder key και 5 ευρω.Προπαρηγγειλα απο πλαισιο αλλα ακομα δεν εχω preorder key.Καποιος απο σας ειχε την τιμη να παραλαβει preorder key,ή θα μας γειωσουν τελειως?

• Moderators
Δημοσ.

Κανονικά τα PvP Levels και στο AoC κάνουν κάποια διαφορά (όπως έλεγαν), εκτός των PvP Items που μπορείς να πάρεις.

Αλλά δεν έχω δει κάτι στα 2 betas (PvP Week-end που είχε standard PvP level και Fileplanet Beta).

Edit: Βασικά παίρνεις PvP Stats

http://pc.gamespy.com/pc/age-of-conan-hyborian-adventures/870785p2.html (και γενικά λέει για PvP)

Δημοσ.
Έχει μαύρο αίμα και δεν έχει πιτσιλιές όταν κάνεις fatality (Fileplanet beta), προφανώς επειδή αυτή είναι open και δεν ήθελαν να τους ζαλίζουν με τα censorship.

Πάντως το μαύρο αίμα μου θυμίζει "Big Trouble in Little China" ("Χαμός στην Τσάιναταουν").

"Black blood of the earth."

"You mean oil?"

"I mean black blood of the earth!"

Ghost εμενα μου το δειχνει κανονικα το αιμα! κοκκινο κοκκινο και σε ολη την οθονη!

Αλλα ειναι τα προβληματα μου στην open Beta... ελπιζω να μην υπαρχουν και στην release εκδοση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...