Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
3287045bhad20to20share5aj1.th.jpg

wat?

Θα μπορούσα να σου απαντήσω σαφώς καλύτερα φίλε αλλα δέν θα το κάνω, το post το έκανα για όσους βρούν ενδιαφέρον το forum μας, όσοι "δέν", δέν πειραζει.

Δημοσ.

Aν είναι καλο το game και κολήσω θα φτιάξω σίγουρα clan. Αλλά σίγουρα μετά από δύο μήνες τρελού καψίματος και αν δω ότι έχει ουσία για να ασχοληθείς μαζί του. Δεν ξέρω αν βρω τους παλιούς core gamer των power of greece για να φτιάχναμε μια clan εκεί αλλά δύσκολο το βλέπω να τους βρεις πια όλους αυτούς :P

Αν φτιαχτεί clan από εμάς θα είναι φυσικά σε pvp server και θα έχει μόνο καμένους gamer και με στόχο το σκληροπυρηνικό pvp και το κάψιμο στα pve.

Δημοσ.
Aν είναι καλο το game και κολήσω θα φτιάξω σίγουρα clan. Αλλά σίγουρα μετά από δύο μήνες τρελού καψίματος και αν δω ότι έχει ουσία για να ασχοληθείς μαζί του. Δεν ξέρω αν βρω τους παλιούς core gamer των power of greece για να φτιάχναμε μια clan εκεί αλλά δύσκολο το βλέπω να τους βρεις πια όλους αυτούς :P

Αν φτιαχτεί clan από εμάς θα είναι φυσικά σε pvp server και θα έχει μόνο καμένους gamer και με στόχο το σκληροπυρηνικό pvp και το κάψιμο στα pve.

μιας και ανεφερες τον ορο "clan", με ξενερωσε λιγακι στο age of conan το γεγονος οτι οι guild or clans (whatever), φαινονται οπως στο wow... δλδ πανω απο τα κεφαλια των παιχτων βλεπεις πχ <JKAHSDJHAS> .. μου τη σπαει λιγο αυτο, δε σε βοηθαει να ξεχωριζει μαι clan απο την αλλη. Στο lineage ηταν γαματο που το καθε clan ειχε το δικο του crest πανω απο το κεφαλι του καθε παιχτη, πολυ καλυτερο!

Δημοσ.

βακχε που εχεις χαθει....

ελα στο guild wars οπου το pvp ρει αφθονο.

και εγω ψαχνω pvp σε αλλα games αλλα τοσο καλο οσο το guild wars δεν ξερω.

καλο το age of conan αλλα θελω μηδεν συνδρομη στο online game μου.

κανω υπομονη για το guild wars 2 που θα ειναι τζαμπα και αυτο.

Ειδη εχω δει το city of heroes και το lord of the ring online και μετα τον 1 μηνα που ηταν τζαμπα καθονται στο συρταρη μου, δεν με γεμισαν στο pvp τομεα.

• Moderators
Δημοσ.
Στο gw ήτανε ακόμα καλύτερο που το κάθε μέλος μια clan είχε το δικό του cape.

Και στο City of Heroes / Villains έχει η καθε μια το δικό της σήμα στο στήθος και χρωματισμό. :)

Τώρα για το AoC πράγματι κάτι άλλο θα ήταν καλύτερο, αλλά δεν θα προτιμούσα μπέρτες.

Δημοσ.

ασε που και τα fonts στο damage που εκοβες,ηταν αθλια,μικρα,προχειρα.Το wow πετουσε τις γραμματαρες του στα critical και φτιαχνοσουν :P Για να ειμαι δικαιος πολυ καλο το κοναν αλλά το wow,προς το παρον,κρατα τα σκηπτρα.Αν μπορουσε το wow να προσφερει sieges,massive pvp,θα ηταν αστερι!!!!

Δημοσ.
ασε που και τα fonts στο damage που εκοβες,ηταν αθλια,μικρα,προχειρα.Το wow πετουσε τις γραμματαρες του στα critical και φτιαχνοσουν :P Για να ειμαι δικαιος πολυ καλο το κοναν αλλά το wow,προς το παρον,κρατα τα σκηπτρα.Αν μπορουσε το wow να προσφερει sieges,massive pvp,θα ηταν αστερι!!!!

Κάτι τέτοιο νομίζω σχεδιάζουν για το Wrath of the Lich King.

Και το wow δεν θα γίνει ποτέ αστέρι όσο υπάρχουν οι OP dudus με το γαμωcyclone. QQ το ξέρω αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα :(!!!! Nerf τους #@$@#$%#$#@@@@

Δημοσ.

Και το wow δεν θα γίνει ποτέ αστέρι όσο υπάρχουν οι OP dudus με το γαμωcyclone. QQ το ξέρω αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα :(!!!! Nerf τους #@$@#$%#$#@@@@

ελπιζω να βγεις αληθινος....πριν 2 χρονια ειχα πιασει peak με το wow,τα ειχα κανει ολα (ως και Nihilum member ημουν....για οσους ξερουν για τι καψιμο μιλαμε),πλεον το εχω παρατησει εδω και καιρο,αλλα ακομη πιστευω οτι ειναι το πιο εθιστικο χρονικα,mmo. Απλα, /respect Blizzard ,ειναι η μονη εταιρια που δεν με εχει απογοητευσει ποτε!Οσο και να θελω να δω το conan να σβηνει το wow,πιστευω και το λεω για αλλη μια φορα,πως αυτο το παιχνιδι εχει σχεδιαστει και για κονσολα,οποτε ειμαι 99,99% βεβαιος,οτι θα με ξενερωσει απιστευτα.

Τα στοιχεια που θα ηθελα να δω στο wow/conan (ιδιαιτερα στο wow :P)

1)Mass pvp/sieges/guild warfares

2)Death penalty,να μπορεις να lootareis τον αντιπαλο με 0.5% πιθανοτητα να παρεις 1 αντικειμενο απο το inventory(ή και απο αυτα που φορα) καθως και ποσο απο 0.5-1 gold per kill

Δημοσ.

θελεις να μαθεις πως θα το κανουν?

Θα ειναι μια περιοχη οπως την halaa 3-4 φορες μεγαλυτερη, οποια παραταξη θα την εχει στην κατοχη της θα εχει μερικα πλεονεκτηματα, μη φανταστεις τιποτα σημαντικο παρε παραδειγμα την halaa πως ειναι τωρα.

Για να παρεις στην κατοχη σου αυτη την περιοχη πρεπει να ριχνεις με προτοποθετημενουςκαταπελτες σε στανταρ κτηρια για να τα κατεδαφισεις και τελικως να γινει δικια σου η πολη. Οταν γινει δικια σου θα πρεπει να κανουν το ιδιο και οι hordes για να την παρουν απο εσενα.

Μηπως σου θυμηζει εντονα halaa? Εγω σα να το βλεπω απο τωρα το μερος ερημο να μην ασχολειτε κανεις μαζι του, και να τρεχουν ολοι οι "pro-gamers" να σκοτωσουν τον artha. Εκτος απο τους pvpers που θα ειναι χωμενοι σε καμια αρενα μια φορα την εβδομαδα για να παρουν το season 5-6-7-8-9-145 pvp set.

Μη το ψαχνεις , το παιχνιδι ειναι κατασκευασμενο εντελως λαθος οσον αφορα το pvp. Αν γουσταρεις pve εχει αφθονο και το καλυτερο που κυκλοφωρει.

Βαζουν βεβαια και ενα νεο class στο expansion ετσι ωστε αν δε τσιμπισει καποιος με τα ψευτοsiege και ψευτοPVP να τσιμπισει και να αρχισει να lvlarei το νεο class. Οποτε θα τον εχουν απασχολημενο για κανα 6μηνο σιγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...