Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειμαι σε κρισιμη ηλικια

PVE χωρις δευτερη σκεψη

Έτσι μπράβο να και ένας συνετός.:-)

Πάνε οι εποχές του lineage για μένα.

Όσο για το fileplanet άν κάνω πληρωμή με πιστωτική τώρα για 1 μήνα, θα έχω το client και τα keys άμεσα διαθέσιμα για κατέβασμα?

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
γι αυτο θελω assassin!!!! Θελω να στηνω καρτερι σε ανυποψιαστους περαστικους και να μη το πιστευουν τι θα τρωνε!

Τα έντερα σου σουβλάκι; :lol:

Όσο για το fileplanet άν κάνω πληρωμή με πιστωτική τώρα για 1 μήνα, θα έχω το client και τα keys άμεσα διαθέσιμα για κατέβασμα?

Αν δεν κάνω λάθος, ναι.

Δημοσ.

Εγώ θα πάω για mage αλλά εύχομαι κάποιο από αυτά να είναι elementalist

Demonologist, Herald of Xotli, Necromancer

φαντάζομαι το πρώτο και το δεύτερο με τίποτα :P . Bλέπεις είμαι των στοιχείων της φύσης δεν μπορώ την μαύρη μαγεία :@

Δημοσ.

Btw αν ενδιαφέρεται κάποιος για Ελληνικό AoC clan με μέλη 25+ ηλικία, πολύ καλή παρέα ( οι περισσότεροι γνωριζόμαστε απο Lotro ), τέλος είμαστε casual players και όχι full burned, οπότε κάτι εναλλακτικό για κάποιον που δέν μπορεί να "λιώνει"

δεκάωρα, see ya there! :)

http://ageofconan.darkbb.com/index.htm ( θέλει register )

Δημοσ.

εκανα εγγραφη στο forum γιατι με ενδιαφερει ο τροπος παιχιδιου που κανετε

τα λεμε συντομα :)

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ θα πάω για mage αλλά εύχομαι κάποιο από αυτά να είναι elementalist

Demonologist, Herald of Xotli, Necromancer

φαντάζομαι το πρώτο και το δεύτερο με τίποτα :P . Bλέπεις είμαι των στοιχείων της φύσης δεν μπορώ την μαύρη μαγεία :@

http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&func_id=1084&table=PUBLISH&template=news_features_game&selected=1084

Στα παλιά Friday updates είχαν πιο αναλυτικά previews, αλλά παίρνεις μια ιδέα.

Επίσης αρκετά elemental based είναι ο/η Tempest of Set. (Priest archetype)

http://www.tentonhammer.com/node/28965

Δημοσ.
εκανα εγγραφη στο forum γιατι με ενδιαφερει ο τροπος παιχιδιου που κανετε

τα λεμε συντομα :)

Χαίρομαι που θα σε έχουμε στη παρέα μας! Καλως ήρθες!:-)

Δημοσ.
Btw αν ενδιαφέρεται κάποιος για Ελληνικό AoC clan με μέλη 25+ ηλικία, πολύ καλή παρέα ( οι περισσότεροι γνωριζόμαστε απο Lotro ), τέλος είμαστε casual players και όχι full burned, οπότε κάτι εναλλακτικό για κάποιον που δέν μπορεί να "λιώνει"

δεκάωρα, see ya there! :)

http://ageofconan.darkbb.com/index.htm ( θέλει register )

carebears!!

Δημοσ.
οσο και αν εψαξα,απαντηση δεν βρηκα....ποια η διαφορα στο pvp-pvpRP ,περα του οτι πρεπει να ακολουθεις καποιους'δεοντολογικους' κανονες συμπεριφορας?Αυτο που θελω να πω,εναι,ποιος ο λογος υπαρξης του pvp server οταν στον rp-pvp μπορεις να εχεις οτι και ο pvp συν καποια 'events' που αφορουν το rp.... Enlighten me pls

Αυτα τα events που αφορουν το RP δεν ειναι φτιαγμενα απο το παιχνιδι αλλα απο το community, και μπορουν να γινουν ειτε εισαι σε RPPVP ειτε εισαι σε σκετο PVP.

Οι διαφορες του RP απο τον απλο πβπ σερβερ ειναι οτι εχει συγκεκριμενους κανονες συμπεριφορας. Για παραδειγμα δε μπορεις να μιλισεις στο general chat και να πεις "ποσο ειναι ο βαζελος ρε παιδια? ". Αυτα γινονται αμεσως αντιλυπτα απο τους game masters και σου την λενε.

Νομιζω οτι εχει και συγκεκριμενους κανονες συμπεριφορας μεσα σε πολλεις και διαφορα τετοια. Σε γενικες γραμμες ειναι ενας κανονικος RP σερβερ με οτι αυτο συνεπαγεται (πολυ καηλα εκει μεσα, του αλλου του πεθαινει ο χαρακτηρας μεσα στο παιχνιδι και κανει λες και του σκωτωσαν την μανα κτλ.) με ανοιχτο ομως το PVP οπως σε εναν κανονικο πβπ σερβερ.

Εγω τον RPPVP θα τον ελεγα καλυτερα EMOPVP

και τον απλο PVP θα τον ελεγα καφροPVP

Δημοσ.
carebears!!

το carebears που κολαει ; αλλο το να φοβασαι να κανεις pvp και αλλο το να μη λιωνεις οπως υποθηκε πιο πανω

και πιστεψτε με δεν ειμαι απο τα τυπακια που φοβουνται να χασουν σε ενα video game λολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...