Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα για οσους δεν εχουν δει το παιχνιδι, ειτε δεν ειχαν την τυχη να παιξουν την beta μπορειτε παντα να επισκεφτειτε την σελιδα του youtube και να πληκτρολογησετε age of conan pvp στην αναζητηση. Ενας αμερικανος εχει ανεβασει βινετακια απο την beta pvp με ολα τα class και τα παρουσιαζει καλουτσικα. Δειτε το :)

Δημοσ.

Ερώτηση: Το gameplay μοιάζει με το LOTRO? Global cooldown είναι σαν του LOTRO? είναι responsive o chara σου ή περιμένεις κανάν αιώνα μέχρι να κάνει το επόμενο move? Ελπίζω πως όχι γιατί τότε θα απογοητευτώ πάρα πολύ.

Δημοσ.
Απο το Πλαισιο με τιποτα. Δεν ξεχναω οτι πολλοι απο εδω μεσα ειχαν προ-παραγγειλει την ce του wow απο εκει, και επειδη δεν τα ειχε διαθεσιμα εστειλαν με το ετσι θελω την κανονικη εκδοση. Ωραιοι ε?

Συμφωνω με τον φιλο παραπανω....κι εγω την επαθα με το WOW.

Εγω ειχα παει για προπαραγγελια σε καταστημα Πλαισιο ....και την μερα που ηταν να παω να το παραλαβω δεν ηξεραν τι ελεγαν ( εεε....χμμμ συγγνωμη δεν εχω καμια προπαραγγελια σας μου ελεγαν και κατι τετοιες αρλουμπες , ημαρτον)

Φυσικο ειναι να μην ξαναεμπιστευθω το ΠΛΑΙΣΙΟ τουλαχιστον οσον αφορα τα games , ας ειναι καλα το Play.com και το Αmazon

Δημοσ.
Συμφωνω με τον φιλο παραπανω....κι εγω την επαθα με το WOW.

Εγω ειχα παει για προπαραγγελια σε καταστημα Πλαισιο ....και την μερα που ηταν να παω να το παραλαβω δεν ηξεραν τι ελεγαν ( εεε....χμμμ συγγνωμη δεν εχω καμια προπαραγγελια σας μου ελεγαν και κατι τετοιες αρλουμπες , ημαρτον)

Φυσικο ειναι να μην ξαναεμπιστευθω το ΠΛΑΙΣΙΟ τουλαχιστον οσον αφορα τα games , ας ειναι καλα το Play.com και το Αmazon

Ποπο τετοια ν ακουω... πανω που εκανα την παραγγελια απο το πλαισιο :(

Δημοσ.

εγω εχω μαθει να διεκδικω οτι εχω πληρωσει και φυσικα παντα βγαινω κερδισμενος

αρλουμπες συγνωμη και κουραφεξαλα δεν τα δεχομαι και επειδη καποτε πηγαν να μου την κανουν στο Πλαισιο Αγ.Παρασκευης τους πηρε και τους σηκωσε και τρεχαν σαν τα ποντικια

γιαυτο οσοι νομιζετε οτι δεν θα τα καταφερετε σε περιπτωση στραβης δεν εχετε παρα να μου στειλετε πμ :P

Δημοσ.
εγω εχω μαθει να διεκδικω οτι εχω πληρωσει και φυσικα παντα βγαινω κερδισμενος

αρλουμπες συγνωμη και κουραφεξαλα δεν τα δεχομαι και επειδη καποτε πηγαν να μου την κανουν στο Πλαισιο Αγ.Παρασκευης τους πηρε και τους σηκωσε και τρεχαν σαν τα ποντικια

γιαυτο οσοι νομιζετε οτι δεν θα τα καταφερετε σε περιπτωση στραβης δεν εχετε παρα να μου στειλετε πμ :P

Α τωρα εξηγειται η βομβιστικη επιθεση στα Πλαισιο Αγ. Παρασκευης...

Αστειευομαι :P

βασικα οταν ειχα αγορασει προσφατα εναν υπολογιστη απο πλαισιο, ενω στο τηλεφωνο οταν πηρα ειχαν ολα τα εξαρτηματα που ηθελα, οταν εφτασα εκει τα μισα δεν υπηρχαν... και καλα λεει τους ειχαν τελειωσει. Δλδ τι.. καθοταν αυτος στο τηλ και μου απανταγε "ναι" σε οτι του ελεγα? :P

Δημοσ.

οταν ερθει εκεινη η ωρα ( της βομβιστικης επιθεσης ) θα γινεις συνεργος μου :)

στο θεμα μας τωρα ....

απο guild εχετε κατι στο νου σας ; βασικα θα ηθελα να δω ελληνικα guilds αν και ως επι το πληστον σε ολα τα online rpg ημουνα σε ξενα guilds με καλυτερες εμπειριες στο wow με τους Validus - The Cartel

Δημοσ.
οταν ερθει εκεινη η ωρα ( της βομβιστικης επιθεσης ) θα γινεις συνεργος μου :)

στο θεμα μας τωρα ....

απο guild εχετε κατι στο νου σας ; βασικα θα ηθελα να δω ελληνικα guilds αν και ως επι το πληστον σε ολα τα online rpg ημουνα σε ξενα guilds με καλυτερες εμπειριες στο wow με τους Validus - The Cartel

η απαντηση που ψαχνεις βρισκεται στο 1ο post... χιχι

Δημοσ.
το ερωτημα ειναι σε ποιον server να πας...ή καλυτερα σε rp pvp ή pvp?

Θα υπάρχουν και normal servers ή μόνο pvp kai rp ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...