tliapis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ο τόνος σου είναι επιθετικός επειδή σου είπα για την τιμή και δε σου άρεσε; Χαλάρωσε αδερφέ...Κι εγώ απο Παπασωτηρίου έχω παραγγείλει με 59,99. Απο κει και πέρα νομίζω ότι ξέρεις πως οι τιμές μπορούν να αλλαχθούν χωρίς προειδοποίηση, ειδικά όταν μιλάμε για προπαραγγελίες. Αυτή τη στιγμή μπορείς να δεις ότι κανείς δεν πουλάει τη CE στην Ελλάδα σε τιμή μικρότερη των 69,99. Η οριστική τιμή βγήκε από την αντιπροσωπεία πριν λίγες μέρες.Το να είδαν τη ζήτηση και βάρεσαν την τιμή, δεν παίζει. Ίσως δε θα έπρεπε να έβαζαν τιμή καν, να το άφηναν στο "αναμένεται" και ίσως να μη πείραζε κάποιο κόσμο, όπως κι εσένα. Εγώ πάντως το περίμενα, δεν υπάρχει συλλεκτική έκδοση που να κοστίζει μόνο 10 ευρώ παραπάνω από την κανονική. Όλες παίζουν γύρω στα 70+ ευρώ. Μόνος σου είπες ότι στο play.com είναι πανάκριβο, δε νομίζω ότι είναι Ελληνικό φαινόμενο... http://www.papasotiriou.gr/placeholder.asp?lngEntityid=318 Εγώ πάντως προ παραγγειλα την CE από το Πλαίσιο,που στο κάτω κάτω δίνει και μια prepaid δώρο(αν δεν κάνω λάθος αξίας καμιά 30?) http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=Conan
kom Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 μολις το εκανα και εγω pre - order απο πλαισιο επισης
Mystrider Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως προ παραγγειλα την CE από το Πλαίσιο,που στο κάτω κάτω δίνει και μια prepaid δώρο(αν δεν κάνω λάθος αξίας καμιά 30?)http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=Conan Μπράβο ρεσυ tliapis δεν την είχα προσέξει την κάρτα δώρο, μόλις έκανα preorder κ γώ. Το θέμα είναι να μήν το φέρουν στα καταστήματα το game και μας το στείλουν εμάς μετα απο 2-3 μέρες γιατι θα τις κόψω άσχημα ο καμμένος..
WizNick Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εκανα και γω pre-order απο πλαισιο...για να δουμε θα αξιζει?
Mystrider Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εκανα και γω pre-order απο πλαισιο...για να δουμε θα αξιζει? Αν ήμουν Πλαίσιο ενα 3% στον tliapi θα τό δινα πάντως! :lol:
Mystrider Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δηλ. απο αυτούς που έχουν παίξει το beta,αν αφαιρέσουμε τα προσωρινά buggakia με αριστα το 10 πόσο το βαθμολογείτε? ( Σε όλα τα επίπεδα )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Στο PvP event δεν είδαμε όλα τα επίπεδα, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα το παιχνίδι. Τώρα στο όσο είδα, θα έλεγα 8,5 (9 γιατί είμαι και οπαδός του Conan ).
Mystrider Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Στο PvP event δεν είδαμε όλα τα επίπεδα, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα το παιχνίδι. Τώρα στο όσο είδα, θα έλεγα 8,5 (9 γιατί είμαι και οπαδός του Conan ). Έπαιξες τη Beta/PvP Event ή απο ότι ξέρεις και έχεις δέι σε screenshots λές 8.5?, γιατί αν έχεις παίξει απογοητεύτηκα ήδη... περίμενα δεκάρια!
FocusX Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 10άρι είναι υπερβολικός βαθμός για αυτό που είδαμε (βασικά μιλάμε για ένα 5% -και ούτε- του παιχνιδιού, συν τα προβληματάκια λόγω beta), αλλά ένα 8,5 το δίνω κι εγώ χαλαρά
Mystrider Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 10άρι είναι υπερβολικός βαθμός για αυτό που είδαμε (βασικά μιλάμε για ένα 5% -και ούτε- του παιχνιδιού, συν τα προβληματάκια λόγω beta), αλλά ένα 8,5 το δίνω κι εγώ χαλαρά Συμφωνώ έχετε δίκιο, + του ότι στη Beta τα γραφικά νομίζω είναι σε low αν δε κάνω λάθος
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Oσοι το δοκίμασαν το game ας μας πουνε στο pvp υπάρχει κάποιο όριο στο lvl που μπαίνει κάποιος? Τα skill είναι συγκεκριμένα σε αριθμό που μπορείς να παίρνεις στις αρένες η όχι και τέλος μπορεί να πηγαίνει ο καθένας με ότι armor έχει πάνω του μαζί και με τις βελτιώσεις που θα του δίνει? Τέλος για το pve αφού παίζεις μόνος σου μέχρι το lvl 20 μετά σε τι μορφή θα είναι το game στο pve?
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 10 στο pvp δεν παίρνει ούτε το WoW ρε παιδιά. το WoW γιατι να παρει 10 στο pvp δε καταλαβα? Εγω ενα 4 δινω στο wow για το pvp του και αυτο επειδη ειμαι πολυ large τυπος. Ποιο πολυ pvp εχει το tetris και το pacman παρα το wow
kom Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 καποιος που σκεφτεται να γινει barbarian ποιο race θα διαλεξει ; επισης σαν barbarian θα μπορεις να εξαφανιζεσαι σαν τον assassin ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Έπαιξες τη Beta/PvP Event ή απο ότι ξέρεις και έχεις δέι σε screenshots λές 8.5?, γιατί αν έχεις παίξει απογοητεύτηκα ήδη... περίμενα δεκάρια! Το 10ρι δεν θα το πάρει ποτέ κανένα. Μου άρεσε πολύ πάντως. Αφού το έχω προπαραγγείλει από καιρό τώρα. Ναι, έπαιζα το PvP event. (θα βάλω και καμιά screenshot το βράδυ μάλλον, αλλά δεν πήρα σπουδαία πράγματα, αν δεν είχε πρόβλημα και η σύνδεση/modem... ) Επίσης τα γραφικά πρέπει να είναι full νομίζω (τονίζω το νομίζω ), απλά δεν έχουν Dx10 στην beta. Oσοι το δοκίμασαν το game ας μας πουνε στο pvp υπάρχει κάποιο όριο στο lvl που μπαίνει κάποιος? Τα skill είναι συγκεκριμένα σε αριθμό που μπορείς να παίρνεις στις αρένες η όχι και τέλος μπορεί να πηγαίνει ο καθένας με ότι armor έχει πάνω του μαζί και με τις βελτιώσεις που θα του δίνει?Τέλος για το pve αφού παίζεις μόνος σου μέχρι το lvl 20 μετά σε τι μορφή θα είναι το game στο pve? Στο PvP event τους βάζει όλους lvl 20. Παίρνεις όσα skills θες στις μπάρες, αρκεί να τις κουμαντάρεις μετά. Εγώ βασικά χρησιμοποιώ 2 μπάρες. Δεν κατάλαβα ακριβώς αυτό για τις πανοπλίες. Στο PvE παίζεις μέχρι lvl 5. Όταν πας στο PvP lobby σε κάνει αυτόματα 20 και σου δίνει όπλο, armour και combos. καποιος που σκεφτεται να γινει barbarian ποιο race θα διαλεξει ; επισης σαν barbarian θα μπορεις να εξαφανιζεσαι σαν τον assassin ; Δεν ξέρουμε αν τα races έχουν διαφορά στα stats (δεν το κοίταξα δηλαδή, ίσως μετά), πάντως Barbarian έχουν μόνο οι Acquilonians και οι Cimmerians. Εγώ πήγα Cimmerian κλασσικά. Ναι, ο Barbarian αφού είναι κάτω από το rogue archetype μπορεί να κρύβεται και να κάνει stealth attack. Βασικά όλα τα classes μπορούν να κρυφτούν αν δεν κάνω λάθος, απλά όσοι δεν είναι στο Rogue, χάνουν stamina.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.