Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3-5 μέρες όπως τα λέει κάνει. Μόνο στα βιβλία καθυστερεί κάπως αλλά δεν μας ενδιαφέρει σε αυτήν την περίπτωση.

Εγώ έκλεισα την CE (αλλά χωρίς rhino όπως του play :() από παπασωτηρίου στα 59,99 ευρώπουλα. Ελπίζω να μην μου την στείλουν στα 69,99 που την κοστολογούν τώρα γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει....

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το παιχνίδι αλλά δυστυχώς με προβλήματα ειδικά στο pvp μέρος.

Το πιο συχνό είναι τα λεγόμενα “lag spikes” που αλλού είσαι και αλλού βρίσκεσαι μερικές φορές.

Όταν πεθαίνεις και πατάς Rez, βγάζει Loading Screen ακόμη και εάν το «νεκροταφείο» είναι δίπλα σου…

Τώρα το παιχνίδι είναι ακόμα σε beta στάδιο και όπως είναι γνωστό ακόμη και το WoW είχε προβλήματα μέχρι και στο release.

Απλώς αναφέρω το τι παρατήρησα.

• Super Moderators
Δημοσ.
3-5 μέρες όπως τα λέει κάνει. Μόνο στα βιβλία καθυστερεί κάπως αλλά δεν μας ενδιαφέρει σε αυτήν την περίπτωση.

Εγώ έκλεισα την CE (αλλά χωρίς rhino όπως του play :() από παπασωτηρίου στα 59,99 ευρώπουλα. Ελπίζω να μην μου την στείλουν στα 69,99 που την κοστολογούν τώρα γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει....

email σου έχει έρθει και καλά για confirmation της παραγγελίας?

λογικ

α θα λέει την τιμή με την οποία έκανες την παραγγελία...πριν την αλλαγή

Δημοσ.

Θα το πληρώσεις 69,99, αυτή είναι η οριστική τιμή. Και ναι, θα παρεις και rhino. ;)

Δημοσ.

Βεβαίως και μου έχει έρθει email επιβεβαίωσης παραγγελίας με τιμή 59,99. Και από την στιγμή που με αυτήν την τιμή το παρήγγειλα δεν μπορώ να καταλάβω FocusX πως λες ότι θα το πληρώσω με τα 69,99....Στο account μου ακόμα χρεωμένο με 59,99 είναι πάντως. Anyway προφανώς και η τιμή είναι 59,99 απλά είδαν την ζήτηση και είπαν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι. Αν δεν γνώριζαν τιμές, απλά θα μπορούσες να κάνεις παραγγελία χωρίς όμως την τιμή. Το ξέρω σίγουρα γιατί έτσι είχα παραγγείλει και το Burning Crusade του WoW όπως και το επερχόμενο expansion του παιχνιδιού.

Τι να κάνουμε γαμώτο που στο play τα CE είναι πανάκριβα και τα ψωνίζουμε αναγκαστικά από Ελλάδα.... αλλιώς ούτε ζωγραφιστό δεν θα με έβλεπαν.

A και πως ακριβώς θα έχω rhino mount από την στιγμή που αναφέρεται ως exclusive στο play.com στα δε περιεχόμενο της CE στο site του Παπασωτηρίου δεν αναφέρεται κάτι σχετικό?

Δημοσ.

Μόλις έκανα προπαραγγελία για το απλό game στα 34,99? στο play.

Διευκρινίζει οτι δέν στέλνει σε Ελλάδα, δέμα μεγαλύτερο απο 30 sterlings( ανάμεσα σε 26 χώρες η Ελλάδα είναι αυτή που έχει το όριο των 30 !!)

Το game βγαίνει στις 24 και κάτι στερλίνες.

Exei kai to mount μέσα.Άν θα περάσει ο ρινόκερος το τελωνείο άγνωστο :lol:

Δημοσ.
εγω θα σου λεγα να μην βγαλεις.

εγω ηθελα να βγαλω εδω και καιρο μια εικονα για να πειραζω τον ghostrider και δεν το κανα :P

Ναι το ξανασκεφτηκα και αποφασισα να μην postarw φωτογραφιες η βιντεο απο το παιχνιδι γιατι εμαθα οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φαω ban account, μιας και απαγορευεται συμφωνα με την funcom να postarw οτιδηποτε...οπουδηποτε.

Μολις επαιξα αρκετες ωρες την pvp beta που σας ειχα αναφερει. Δοκιμασα 7 classes, Herald of Xotli, Necromancer, Barbarian, Conqueror, Assassin, Ranger και Dark Templar. Ασχοληθηκα αρκετα με assassin, conqueror και dark templar.

Εμεινα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα οσα ειδα. Επαιξα bg ουσιαστικα μιας και αυτο ηταν το μονο που μπορουσα να κανω σε αυτη τη beta. Ολοι οι χαρακτηρες που επελεξα ηταν "ετοιμοι" στο lvl 20 και το μονο που ειχα να κανω ηταν να δηλωσω queue σε καποιο απο τα bg που ειχα στην επιλογη μου. Συγκεκριμενα ενα mode death match, και αλλο ενα mode capture the flag με τρεις διαφορετικες πιστες γι αυτο.

Το πρωτο πραγμα που ηρθε στο μυαλο μου μολις ξεκινησα να παιζω pvp ηταν.... "αυτο το παιχνιδι ειναι δυσκολο!!" Και οντως ο χειρισμος του ειναι ρεαλιστικος, real time fighting, και θελει....skill ! Δεν εχω το skill αλλα εκει κρυβεται η γοητεια του pvp στο παιχνιδι αυτο.... στο να μαθεις να χειριζεσαι τον χαρακτηρα σου!

Εν συντομια, εβαλα τα 12 talents Που ειχα στη διαθεση μου στο talent tree της επιλογης μου, τοποθετησα τα skill στις μπαρες μου, αλλαξα τα bind keys και μπηκα στο bg. Διαπιστωσα τα εξης: Πολλη σωστη αναλογια dmg αναλογα το στοχο μου, πχ οι μαγοι επεφταν σε μερικα δεπτερολεπτα, οι τανκ δεν επεφταν απο μενα για κανενα λογο... εγω αν ημουν αορατος και προσεχα να μη με δουν εκανα πολυ σωστο και υπουλο παιχνιδι, οταν ομως με εβλεπαν ψοφαγα απιστευτα γρηγορα(πραγμα σωστο και λογικο). Ενιωθα για πρωτη φορα σε παιχνιδι.... rogue!!! Μπολικος ρεαλισμος, κιλα αιματος, και γενικα ειναι απο τις λιγες φορες που νιωθεις τη σφαγη...το ξυλο και τη ρεαλιστικη οψη του πολεμου. Ειδικα σε μια στιγμη εκανα fatality σε εναν και τα αιματα πεταχτηκαν και "λερωσαν" την οθονη μου... γελασα πολυ.

Δε ξερω τι αλλο να πω... ειμαι κατενθουσιασμενος και αναμενω με τρομαχτικη μανια το παιχνιδι να βγει... για να λιωσω!!! :D

Δημοσ.
Βεβαίως και μου έχει έρθει email επιβεβαίωσης παραγγελίας με τιμή 59,99. Και από την στιγμή που με αυτήν την τιμή το παρήγγειλα δεν μπορώ να καταλάβω FocusX πως λες ότι θα το πληρώσω με τα 69,99....Στο account μου ακόμα χρεωμένο με 59,99 είναι πάντως. Anyway προφανώς και η τιμή είναι 59,99 απλά είδαν την ζήτηση και είπαν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι. Αν δεν γνώριζαν τιμές, απλά θα μπορούσες να κάνεις παραγγελία χωρίς όμως την τιμή. Το ξέρω σίγουρα γιατί έτσι είχα παραγγείλει και το Burning Crusade του WoW όπως και το επερχόμενο expansion του παιχνιδιού.

Τι να κάνουμε γαμώτο που στο play τα CE είναι πανάκριβα και τα ψωνίζουμε αναγκαστικά από Ελλάδα.... αλλιώς ούτε ζωγραφιστό δεν θα με έβλεπαν.

Ο τόνος σου είναι επιθετικός επειδή σου είπα για την τιμή και δε σου άρεσε; Χαλάρωσε αδερφέ...

Κι εγώ απο Παπασωτηρίου έχω παραγγείλει με 59,99. Απο κει και πέρα νομίζω ότι ξέρεις πως οι τιμές μπορούν να αλλαχθούν χωρίς προειδοποίηση, ειδικά όταν μιλάμε για προπαραγγελίες. Αυτή τη στιγμή μπορείς να δεις ότι κανείς δεν πουλάει τη CE στην Ελλάδα σε τιμή μικρότερη των 69,99. Η οριστική τιμή βγήκε από την αντιπροσωπεία πριν λίγες μέρες.Το να είδαν τη ζήτηση και βάρεσαν την τιμή, δεν παίζει. Ίσως δε θα έπρεπε να έβαζαν τιμή καν, να το άφηναν στο "αναμένεται" και ίσως να μη πείραζε κάποιο κόσμο, όπως κι εσένα. Εγώ πάντως το περίμενα, δεν υπάρχει συλλεκτική έκδοση που να κοστίζει μόνο 10 ευρώ παραπάνω από την κανονική. Όλες παίζουν γύρω στα 70+ ευρώ. Μόνος σου είπες ότι στο play.com είναι πανάκριβο, δε νομίζω ότι είναι Ελληνικό φαινόμενο...

A και πως ακριβώς θα έχω rhino mount από την στιγμή που αναφέρεται ως exclusive στο play.com στα δε περιεχόμενο της CE στο site του Παπασωτηρίου δεν αναφέρεται κάτι σχετικό?

http://www.papasotiriou.gr/placeholder.asp?lngEntityid=318

Δημοσ.

Μια που υπάρχει άρση του NDA για το PvP weekend, ας ποστάρω και μερικές φωτό

tempuspicture001vu6.th.png

xedahpicture001wa3.th.png

aoc3pe5.th.jpg

Αν και αυτό που είδαμε ήταν πολύ μικρό κομμάτι του παιχνιδιού, δείχνει τις προοπτικές του. Πολύ καλό το σύστημα μάχης, θέλει λίγο συνήθεια. Και κάτι πρέπει να κάνουν με τους rangers, overpowered σε εκνευριστικό βαθμό :mad:

Αυτά προς το παρόν, έλιωσα και πάω για ύπνο :P

Δημοσ.

Επιθετικός προφανώς και δεν ήμουν. Απλά απόρησα πως βρίσκεις φυσιολογικό να πληρώνεις ένα προιόν σε τιμή μεγαλύτερη από αυτήν που το είχες παραγγείλει. Και το αν είναι λαμογιά τους ή όχι εξήγησα παραπάνω την "πολιτική" τους όσον αφορά προπαραγγελίες προϊόντων των οποίων οι τιμές δεν τους έχουν γνωστοποιηθεί....Και φυσικά με ενόχλησε. Δεν είναι για τα 10 ευρώ παραπάνω, είναι για το τι είναι σωστό και τι όχι....

• Moderators
Δημοσ.
Και κάτι πρέπει να κάνουν με τους rangers, overpowered σε εκνευριστικό βαθμό :mad:

O server έκλεισε πριν 10 λεπτά για patch το οποίο "will fix a ranger weapon that did more damage than it should", λες να είναι το τόξο; :P

Γεγονός είναι πως οι Rangers έκαναν τρελή ζημιά...

Εγώ έκανα 3 είδη fatality στο PvP με τον 2-handed sword barbarian μου.

Κλασσικό αποκεφαλισμό στο όρθιο.

Κάρφωμα σπαθιού στην κοιλιά, taunt (ναι :P) και τράβηγμα σπαθιού.

Και κόψιμο στην πλάτη και ενώ πέφτει κάτω ο αντίπαλος στα χέρια, κόψιμο στον σβέρκο (θα έπρεπε κι εκεί να πετάγεται κεφάλι...).

Εγώ έχω πορωθεί. :P

Δημοσ.

Το παιχνίδι ειναι απίστευτο.Το PVE οσο έπαιξα παρα πολυ ωραίο,το PVP κορυφαίο αλλα σίγουρα θέλει συνήθεια, τα lag spakes αναμενόμενα καθώς μιλαμε για beta και gamespot servers,αν και lag παρατήρησα μονο την πρώτη μερα.Σιγουρα οτι καλύτερο εχει βγει μέχρι στιγμης και ξεχωρίζει απο τα στερεότυπα WoWarcraft.Το μονο ''αρνητικό'' πιστεύω ειναι οτι λογω της πολυπλοκότητας με τα combo ειναι λιγο κουραστικό δεν μπορεις να ''λιώσεις'' ωρες χωρις να κουραστείς καθως εισαι συνεχεία στην τσίτα(no clicking killing-eating-drinking...pissing :P ).

Με λιγα λόγια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Δημοσ.
Το μονο ''αρνητικό'' πιστεύω ειναι οτι λογω της πολυπλοκότητας με τα combo ειναι λιγο κουραστικό δεν μπορεις να ''λιώσεις'' ωρες χωρις να κουραστείς καθως εισαι συνεχεία στην τσίτα(no clicking killing-eating-drinking...pissing :P ).

Κοιτα βασικα, αν το καλοσκεφτεις μετα απο καιρο τα combo θα γινονται ασυναισθητα, θα τα κανεις αυτοματοποιημνα γιατι θα τα χεις μαθει, θα χεις συνηθισει πια. Κ εγω με τον assassin μου μετα απο ποσες ωρες που επαιζα συνειδητοποιησα οτι δε κοιτουσα πια την οθονη για να δω πατωντας τα skills μου τι combination βελων κατευθυνσης επρεπε να πατησω... τα παταγα ταχυτατα χωρις να το σκεφτομαι.

Δημοσ.

οκ πολυ καλα αυτα που ειδα μεχρι τωρα καθως και το pve δινει αλλη μαγεια με τους διαλογους....

Παρολαυτα θα πρεπει να πω οτι ελπιζω το pvp να μη σταθει σε αυτα τα 'ηλιθια' capture the flag,kill team events,αλλα να επικεντρωθει σε αυτο το οποιο υποτιθεται οτι σχεδιαστηκε...SIEGES !! Εκει για εμενα θα ειναι ο κυριος παραγοντας για το ποσο θα πετυχει ....

• Moderators
Δημοσ.

Open PvP και Sieges πράγματι.

Κι εγώ για εκεί είμαι περισσότερο, γιατί τα PvP minigames, ε, είναι κλασσικά (και στο συγκεκριμένο με τις μπέρτες μου φέρνουν σε Guild Wars κατά κάποιο τρόπο :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...