Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μεχρι 2 το κοβω,οποτε στην αποσυμπιεση και μελιγο download θα τα φτασεις τα 32

Περιττο να πω οτι με προπαραγγελια στο πλαισιο,παιρνεισ και mount και επιπλεον 60 μερες δωρεαν συνδρομη....ναι ναι /respect στο πλαισιο.Οπως και με το wow,πιστο στις καλες παραδοσεις

Δημοσ.
btw επιδή μπήκε φίλος μου στην beta,το client ειναι 32 gb:shock:

ναι καλά είδατε 32 gb.

Η ερώτησή μου είναι: πώσα dvd θα είναι το game όταν βγει:shifty:

Το παιχνίδι θα έρχεται σε 2 dvd. Υπολογίζω να πιάνει γύρω στα 20-25gb, λογικά θα καθαρίσουν αρκετά σκουπίδια απο κει μέσα.

Α και το event ξεκινάει στις 11μμ ώρα Ελλάδας, όχι 12 ;)

Δημοσ.
btw επιδή μπήκε φίλος μου στην beta,το client ειναι 32 gb:shock:

ναι καλά είδατε 32 gb.

Εγω ειμαι αυτος. Ναι επαιξα την beta και οντως ηταν τοσο. Φυσικα κατεβασαμε πολλα patch των 2-4 gb. Απεσπασα τις καλυτερες εντυπωσεις, τα γραφικα ηταν αψογα, η κινηση ομαλη, ρεαλιστικη και "υπακουη" στον χειρισμο χωρις οπτικες καθυστερησεις.

Τα quest ηταν αρκετα ενδιαφεροντα εχοντας την καινοτομια να "παιζουν" με τη βουληση σου (κατι που σε αλλα mmo δε το εχουμε δει τοσο). Τι εννοω με αυτο? η εξελιξη και ολοκληρωση των quests επιτυγχανεται μεσα απο διαλογους, ερωτησεις κ απαντησεις που ποικιλουν και ετσι παυει να ισχυει η συνηθισμενη ρουτινα των quest που γνωρισαμε σε προηγουμενα mmo παιχνιδια.

Η πολυπλοκοτητα του terrain και των χαρακτηρων σου δινουν την αισθηση οτι προκειται για εναν καλο single player game και δυσκολευεσαι να πιστεψεις οτι "ολο αυτο" ειναι online game για πολλους... και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα....

Ο χειρισμος οσο αφορα το pvp η το xp, δηλαδη στο πως ο χαρακτηρας σου χτυπαει τον στοχο του, ειναι κατι πραγματικα ενδιαφερον. Μιλαμε για real time fighting, κοινως ξεχαστε τον ορο auto attacks ή auto hits. Αν δεν επιλεξεις με 1 απο τα 6 βελακια κατευθυνσης, πού να χτυπησεις τον αντιπαλο, ο χαρακτηρας σου δε προκειται να κανει κατι απο μονος του. Ολα εξαρτώνται απο τον χρηστη και μονο, καθε hit, καθε skill θα ειναι απολυτα ταυτοχρονο με το πατημα του καθε κουμπιου(κ εδω θα αρχισει σιγα σιγα να δυσκολευει το πραγμα, μιας και θα χρειαζεται περισσοτερο "skill" για να σκοτωσεις καποιον). Σημερα και μεχρι τη μεγαλη δευτερα εχω τη δυνατοτητα να παιξω pvp beta του Age Of Conan, μεσα απο ενα site που εδωσε την ευκαιρια αυτη σε λιγους τυχερους. Συνεπως θα εχω πολλα περισσοτερα να σας πω για το pvp system του εν λογω παιχνιδιου.

Αν καποιος θελει να ρωτησει κατι, ειμαι ανοιχτος σε καθε ερωτηση :)

Δημοσ.
Χμ... τώρα λέει κόσμος ότι μάλλον αρχίζει και έχει νέο patch.

Για δείτε.

Δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις, παντως γενικα θα ακολουθησουν πολλα patch συμφωνα με το email της beta που ειχα λαβει. Πολλα πραγματα που δεν υπηρχαν στην beta θα προστεθουν στη συνεχεια με patches που θα κυκλοφορησουν. Και λογικο μου ακουγεται για

ενα παιχνιδι που μολις ξεκιναει.

Δημοσ.
Εγω ειμαι αυτος. Ναι επαιξα την beta και οντως ηταν τοσο. Φυσικα κατεβασαμε πολλα patch των 2-4 gb. Απεσπασα τις καλυτερες εντυπωσεις, τα γραφικα ηταν αψογα, η κινηση ομαλη, ρεαλιστικη και "υπακουη" στον χειρισμο χωρις οπτικες καθυστερησεις.

Τα quest ηταν αρκετα ενδιαφεροντα εχοντας την καινοτομια να "παιζουν" με τη βουληση σου (κατι που σε αλλα mmo δε το εχουμε δει τοσο). Τι εννοω με αυτο? η εξελιξη και ολοκληρωση των quests επιτυγχανεται μεσα απο διαλογους, ερωτησεις κ απαντησεις που ποικιλουν και ετσι παυει να ισχυει η συνηθισμενη ρουτινα των quest που γνωρισαμε σε προηγουμενα mmo παιχνιδια.

Η πολυπλοκοτητα του terrain και των χαρακτηρων σου δινουν την αισθηση οτι προκειται για εναν καλο single player game και δυσκολευεσαι να πιστεψεις οτι "ολο αυτο" ειναι online game για πολλους... και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα....

Ο χειρισμος οσο αφορα το pvp η το xp, δηλαδη στο πως ο χαρακτηρας σου χτυπαει τον στοχο του, ειναι κατι πραγματικα ενδιαφερον. Μιλαμε για real time fighting, κοινως ξεχαστε τον ορο auto attacks ή auto hits. Αν δεν επιλεξεις με 1 απο τα 6 βελακια κατευθυνσης, πού να χτυπησεις τον αντιπαλο, ο χαρακτηρας σου δε προκειται να κανει κατι απο μονος του. Ολα εξαρτώνται απο τον χρηστη και μονο, καθε hit, καθε skill θα ειναι απολυτα ταυτοχρονο με το πατημα του καθε κουμπιου(κ εδω θα αρχισει σιγα σιγα να δυσκολευει το πραγμα, μιας και θα χρειαζεται περισσοτερο "skill" για να σκοτωσεις καποιον). Σημερα και μεχρι τη μεγαλη δευτερα εχω τη δυνατοτητα να παιξω pvp beta του Age Of Conan, μεσα απο ενα site που εδωσε την ευκαιρια αυτη σε λιγους τυχερους. Συνεπως θα εχω πολλα περισσοτερα να σας πω για το pvp system του εν λογω παιχνιδιου.

Αν καποιος θελει να ρωτησει κατι, ειμαι ανοιχτος σε καθε ερωτηση :)

βγαλε pics να δουμε μερικες σφαγες :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Αν εμένα ο (π)ΟΤΕ δεν έκλεινε την συνδεσή μου την τελευταία βδομάδα κάθε 5 λεπτά...θα είχα παίξει κι εγώ αρκετό PvP.

Τουλάχιστον είδα το αρχική περιοχή και κάρφωσα με το κουπί (ναι, δεν το περίμενα ότι το κουπί θα είχε fatality :P) μερικούς.

Δημοσ.
βγαλε pics να δουμε μερικες σφαγες :devil:

Οκ λογικα αν παιξω σημερα την pvp beta θα βαλω μερικες pics εδω να τις δουμε. Ελπιζω να μη βρω κανα μπελα ομως, γιατι γνωριζα οτι απαγορευεται η δημοσιευση εικονων και βιντεο του παιχνιδιου στο διαδικτυο. Θα δουμε...

Δημοσ.

εγω θα σου λεγα να μην βγαλεις.

εγω ηθελα να βγαλω εδω και καιρο μια εικονα για να πειραζω τον ghostrider και δεν το κανα :P

Δημοσ.

http://www.play.com/Games/PC/4-/3310624/Age-Of-Conan-Hyborian-Adventures/Product.html

Προπαραγγελία το play.com το δίνει στα 35? συμπεριλαμβανόμενα τα έξοδα αποστολής, ενώ σε όλα σχεδόν τα Ελληνικά μαγαζιά οι προπαραγγελίες είναι στα 50? περίπου.Γιατί αυτή η διαφορά?

Έχει ψωνίσει κάποιος απο το play να μας πεί εντυπώσεις? Ταχύτητα αποστολής?

Δημοσ.

Υπόψη ότι οι αγορές απο το Play κοστίζουν λιγότερo διότι δεν υπάρχει φόρος στο συγκεκριμένο νησί. Αναβιώνει το Duty Free και το Play είναι ο άξιος διάδοχος!

http://en.wikipedia.org/wiki/Jersey

Το κατάστημα είναι εγγύηση πάντως, αν και όλα είναι σχετικά. Αρνητικό σχόλιο δεν έχω ακούσει και γνωρίζω άτομα που το προτιμούν από τότε που η Εθνική σήκωνε τρόπαιο στο Eurobasket :) Η αποστολή πραγματοποιείται συνήθως εντός εβδομάδας αν και εξαρτάται απο το προϊόν.

[/εκτόςθέματος] :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...