Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Περίπου. Βασικά θα μπορείς (αν θυμάμαι καλά), να αλλάζεις μεταξύ μέρας και νύχτας στην Tortage (1-20, training area). Η μέρα είναι που είσαι μόνος, η νύχτα είναι που είσαι με άλλους. (βασικά σαν αλλαγή instance) Θα μπορείς να την αλλάζεις όποτε θες.

Μετά από την Tortage, θα είσαι κανονικά στον κόσμο και θα αλλάζει μέρα/νύχτα μόνο του και θα βρίσκεις τους πάντες τριγύρω.

Δημοσ.
Μια κ το AOC είναι το πρώτο mmorpg που μου γιάλυσε ξέρετε κανα site που να δίνει οδηγίες σε noobies στα mmorpg;

Αν θες την γνωμη μου παιζοντας μαθαινεις...

Δημοσ.
Αν θες την γνωμη μου παιζοντας μαθαινεις...

Συμφωνώ... Έτσι θα το ευχαριστηθείς και περισσότερο.

Δημοσ.
Συμφωνώ... Έτσι θα το ευχαριστηθείς και περισσότερο.

Οταν πριν απο 3 χρονια επιασα το WOW και εφτιαχνα εναν warrior. Μεχρι το 20-25lvl δεν ηξερα τι ειναι το taunt. Eγω μπορει να γελαγα αλλα οι υπολοιποι στα groups πρεπει να εριχναν πολυ κλαμα...

Δημοσ.
Μια κ το AOC είναι το πρώτο mmorpg που μου γιάλυσε ξέρετε κανα site που να δίνει οδηγίες σε noobies στα mmorpg;

παλικάρι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. όντως παίζοντας μαθαίνεις και από κει και πέρα ότι χρειάζεσαι εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε! ή με Pm ή στο public chat.

τέλος πάντα χαίρομαι να βοηθάω ingame οπότε ας είμαστε καλά και εδώ θα είμαστε :-D:-D:-D

Δημοσ.
Οταν πριν απο 3 χρονια επιασα το WOW και εφτιαχνα εναν warrior. Μεχρι το 20-25lvl δεν ηξερα τι ειναι το taunt. Eγω μπορει να γελαγα αλλα οι υπολοιποι στα groups πρεπει να εριχναν πολυ κλαμα...

Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...