Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαλά δύο μήνες πριν έχουν αρχίσει το preorder?

Καλά οι παραγγελίες για το νέο expansion του warcraft που μάλλον πάει για Q42008 έχουν ξεκινήσει εδώ από το καλοκαίρι του 2007 :P. Μπορώ να πω ότι οι παραγγελίες για το Conan ....άργησαν.

Μια χαρά είναι ο Παπασωτηρίου στις προπαραγγελίες και το ίδιο ισχύει και για το Πλαίσιο. Κανένα παράπονο και από τα δυο καταστήματα όσα χρόνια ψωνίζω.

Το play.com έχει exclusive war rhino mount για όσους ενδιαφέρονται http://www.play.com/Games/PC/4-/3310624/-/Product.html?searchstring=age+of+conan&searchsource=0&cur=258 . Αλλά γαμώτο θέλω την CE με το μεγάλο κουτί και τα λοιπά καλούδια :D.

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να μιλήσει για ότι συμβαίνει στη beta. έχω 2 άτομα μέσα αλλά είναι μούγκα. η funcom έχει απειλήσει ότι άμα ακουστεί κάτι θα κάνει ban όλο το guild κτλ. κτλ.

Δημοσ.
απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να μιλήσει για ότι συμβαίνει στη beta. έχω 2 άτομα μέσα αλλά είναι μούγκα. η funcom έχει απειλήσει ότι άμα ακουστεί κάτι θα κάνει ban όλο το guild κτλ. κτλ.

lol οκ τότε toufa περιμένω pm τότε :D

Δημοσ.

http://betaleaks.com ( θέλει register αλλά δεν θέλει confirmation e-mail)

Eνα site που έχει πάρα πολλές πληροφορίες από beta testers.

Σαν πρώτη εντύπωση από αυτά που διάβασα είναι ότι το παιχνίδι θα έχει πολλά bugs ακόμα και μετά την κυκλοφορία του :P

Δημοσ.
Ο Παπασωτηρίου δε λέει τίποτα για war rhino... Xorxhs ξέρεις τίποτα παραπάνω;

τους πηρα τηλ. και το επιβεβαιωσαν.Πριν προπαραγγειλεις παρε τους και εσυ για να το επιβεβαιωσεις

Δημοσ.

το γεγονός ότι το mount θα το παίρνεις level 40 δεν μας χαλάει ε; το πιο πιθανό μέχρι τότε να έχουμε λεφτά για 3-4 rhinos.

Δημοσ.

Για να δούμε θα λέει τίποτα γιατί με τα mmorpg έχω φάει μεγάλη απαγοήτευση. Aν εξερέσεις το eve online που είναι game υψηλού επιπέδου και το pvp του gw τα υπόλοιπα είναι από χάλια μέχρι μέτρια. Το gameplay τους πάντα επικεντρώνετε στο να χάνεις ανούσια την ώρα σου για να ανανεώσεις την συνδρομή τους.

• Moderators
Δημοσ.
http://betaleaks.com ( θέλει register αλλά δεν θέλει confirmation e-mail)

Eνα site που έχει πάρα πολλές πληροφορίες από beta testers.

Σαν πρώτη εντύπωση από αυτά που διάβασα είναι ότι το παιχνίδι θα έχει πολλά bugs ακόμα και μετά την κυκλοφορία του :P

Το περίεργο είναι πως τον βασικό beta leaker (meelkf0x) που είχε spam-άρει μια περίοδο το forum του AoC, δεν τον έχουν πιάσει...

Το ξέρουν και ότι στο Youtube βάζει βίντεο, αλλά δεν ασχολούνται.

Τώρα όσο για τα bugs που θα έχει, ποιος έχει παίξει beta χωρίς bugs;

Και το WoW στην beta του είχε πολλά, απ'ότι λέει ο κόσμος.

Δημοσ.
τους πηρα τηλ. και το επιβεβαιωσαν.Πριν προπαραγγειλεις παρε τους και εσυ για να το επιβεβαιωσεις

Είχα επικοινωνήσει μαζί τους στις αρχές του μήνα, τότε μου είχαν πει ότι δεν ξέρουν λεπτομέρειες. Αυτό δε με απέτρεψε από το να κάνω την παραγγελία τελικά λίγες μέρες μετά :P

Αφού λες ότι το επιβεβαίωσαν δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω

@Luxjaja, οι rhinos όπως και τα mammoth δε θα είναι διαθέσιμα για αγορά στην αρχή και για κάποιο διάστημα.

Δημοσ.

βρε μαζί σου εγώ αλλά για έναν casual gamer το level 40 είναι ένα μακρυνό ταξίδι και πιστεύω ότι χαλαρά θα έχουν εμφανιστεί όλα τα καλούδια. έτσι ήτανε και με τα flying mounts στο Vanguard.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...