Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να σχολιάσω 2 ειδήσεις που διάβασα σήμερα και μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση όσο αφορά το "ρεύμα" που έχει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή:

1ον, βάσει του traffic που έχει το ageofconan.com, οι Έλληνες fans είναι στην 8η θέση με ποσοστό 2,6% επί του συνόλου των επισκεπτών. Όχι κι άσχημα...

2ον, σύμφωνα με στοιχεία του x-play (εκπομπή για games στις ΗΠΑ) το AOC είναι 1ο (!!!) σε πωλήσεις για τον μήνα Μάρτιο μέχρι στιγμης!!

Αντε υπομονή, 2 μηνάκια είναι θα περάσουν...

Δημοσ.

Aντε να δούμε θα βγει στις 20 η πάλι μας δουλεύουν. Εγώ πάντως είναι το πρώτο παιχνίδι που έχω κάνει pre-order. Πιστεύω ότι θα αξίζει.

Μια και υπάρχει αυτό το θέμα καλο θα ήταν να αναφέρερει ο καθένας τι class έχει αποφασίσει να κάνει. Εγώ είμαι ανάμεσα σε Assassin, Barbarian kai Conqueror

Δημοσ.

Εγώ μία φορά έκανα preorder και πιάστηκα κορόιδο (βλ. το αίσχος που ονομάζεται PES2008), οπότε δεν την ξαναπατάω. Ας δοκιμάσουν πρώτα οι άλλοι.

Ωστόσο περιμένω το AoC για να κάνω επιτέλους ολική αναβάθμιση. Θα γίνει χαμός λέμε.

Δημοσ.

τα preorders ξεκινησαν και Ελλαδα στο eshop και papasotiriou,προσωπικα θα περιμενω απο πλαισιο να το βγαλει μιας και το εμπιστευομαι περισσοτερο απο τα αλλα

Δημοσ.

Παπασωτηρίου είναι αρκετά αξιόπιστος μπορώ να πω. εγώ και γενικά φίλοι μου παραγγέλνουμε από εκεί συνέχεια. το e-shop δεν θα κρίνω την αξιοπιστία του μιας και είμαι εβδομαδιαίος πελάτης του, αφού όλο και κάποιο gadget θα πάρω απλά σε τέτοιες κατηγορίες έχει μικρή ποικιλία και δεν μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει να πάρω.

θετικό πάντως είναι ότι αντίθετα με τον παπασωτηρίου οι ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι σωστές πχ το Assassin's Creed που ο παπασωτηρίου σου λέει ότι έχει βγει εδώ και μισό μήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...