Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντα βάζω πρώτη πρώτου και από χρονολογία όποια κάτσει από το scroll down.Σιγά...

Άντε αφού το έχετε δοκιμάσει μερικοί για δώστε καμιά εκτίμηση.

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ωραίο βίντεο, αλλά το παρακάνει με τους αποκεφαλισμούς. :P

Είχε φάση η "μπέρτα", χαρά το atlantean sword από τις ταινίες στην πιο μεγάλη έκδοση του, θέλω να παίξω αλλά δεν έρχεται καμιά beta. :P

Δημοσ.

ναι αυτό λέω και εγώ... τρία registration έχω κάνει και δεν πέτυχα μία... μάλλον θα το δούμε τέλη μαίου όπως φαίνεται...

• Moderators
Δημοσ.

Πηγαίντε δίπλα που λέει "download" και δείτε πως είναι mm/dd/yyyy. Βάλτε κι εκεί (όπου m = μήνας, d = μέρα, y = χρονολογία) και πρέπει να δουλέψει.

Δημοσ.

για πείτε φανατικοί insomniacs σε τι server θα μπείτε όταν ανοίξει το παιχνίδι;;;

εγώ το βλέπω για RP-PVP server ! ήδη βρήκα ένα ωραίο guild που ταιριάζει στο τρόπο που θέλω να ασχοληθώ με το παιχνίδι

Δημοσ.

RP-PvP.

τελικα τι λετε θα γινει ανοικτή μπετα για στεσαρισμα ή χλωμό? αν και πιστεύω καλύτερα να μην γινει να δουμε απο την αρχη με τα όλα του!!!!ποιος περιμένει βεβαια...

• Moderators
Δημοσ.

Λένε ότι θα γίνει κάποια "ανοιχτή" beta, αλλά δεν θα είναι "press button - get key". Οπότε κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα παίξει.

Υπάρχουν φήμες ότι θα πάει με τον κλασσικό δρόμο των subscribers του Fileplanet, αλλά όπως είπα είναι φήμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...