Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντα βάζω πρώτη πρώτου και από χρονολογία όποια κάτσει από το scroll down.Σιγά... Άντε αφού το έχετε δοκιμάσει μερικοί για δώστε καμιά εκτίμηση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ωραίο βίντεο, αλλά το παρακάνει με τους αποκεφαλισμούς. Είχε φάση η "μπέρτα", χαρά το atlantean sword από τις ταινίες στην πιο μεγάλη έκδοση του, θέλω να παίξω αλλά δεν έρχεται καμιά beta.
LuxJaja Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ναι αυτό λέω και εγώ... τρία registration έχω κάνει και δεν πέτυχα μία... μάλλον θα το δούμε τέλη μαίου όπως φαίνεται...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Πηγαίντε δίπλα που λέει "download" και δείτε πως είναι mm/dd/yyyy. Βάλτε κι εκεί (όπου m = μήνας, d = μέρα, y = χρονολογία) και πρέπει να δουλέψει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 [gt]31580[/gt] Καλύτερα εδώ μάλλον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ναι, το ξέρουμε ότι η beta δεν έχει τα φουλ γραφικά...
LuxJaja Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 για πείτε φανατικοί insomniacs σε τι server θα μπείτε όταν ανοίξει το παιχνίδι;;; εγώ το βλέπω για RP-PVP server ! ήδη βρήκα ένα ωραίο guild που ταιριάζει στο τρόπο που θέλω να ασχοληθώ με το παιχνίδι
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Άντε, βγες μωρέ AoC! Εσένα περιμένω για να αναβαθμίσω!
LuxJaja Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 μπα σύμφωνα με το http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest το δικό μου είναι λίγο κάτω από τα recommended οπότε νομίζω την γλύτωσα την αναβάθμιση προς το παρών.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 RP-PvP κι εγώ. Αν και ποτέ δεν έπαιζα (εκτός από λίγο L2) σε ανοιχτό PvP server...
stf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 RP-PvP. τελικα τι λετε θα γινει ανοικτή μπετα για στεσαρισμα ή χλωμό? αν και πιστεύω καλύτερα να μην γινει να δουμε απο την αρχη με τα όλα του!!!!ποιος περιμένει βεβαια...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Λένε ότι θα γίνει κάποια "ανοιχτή" beta, αλλά δεν θα είναι "press button - get key". Οπότε κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα παίξει. Υπάρχουν φήμες ότι θα πάει με τον κλασσικό δρόμο των subscribers του Fileplanet, αλλά όπως είπα είναι φήμες.
LuxJaja Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 οταν λέμε fileplanet subscribers ελπίζω να εννοούν τους free
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά... Πάντως η Funcom είχε κάνει αυτό το post: http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=51002
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.