tkgr1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να αγοράσω ενα βιντεοπροβολέα....Ποιος θα βοηθήσει να μου πει τι να προσέξω ή να μου προτείνει κάποιον? Δε θέλω να ξεπέρασω τα 1200 ευρώ και θα ήθελα κάτι που να αξίζει.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....!
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.180016 πολυ καλο μοντελο,τον χτυπησε ενας γνωστος μου.. εχει πολυ καλα review και πιστεψε με αξιζει τα λεφτα του... (απο την τιμη κρινω οτι τον θελεις για ταινιες...)
tkgr1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 efxaristw....alla de thelw kati toso megalo.... de to thelw mono gia tenies...me endiaferei kati elafry...
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 εγω φιλε μου προτεινα αυτο που θεωρω εγω σαν """το πιο καλο""" συμφωνα με τα κριτηρια που εθεσες...απο κει και επειτα δεχεσαι να συμβιβαστεις με κατι "κατωτερο" λογω βαρους???η αποφαση δικη σου βεβαια....
felikas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα τα BenQ. Έχω ακούσει τα καλύτερα, ακόμα κ από το hi-tech κ έχει κορυφαία απόδοση-τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.