Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Office σε αγγλικά Windows...;

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αναζήτηση, διάβασα κάθε σχετικό θέμα, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.

Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Ή είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα; Πάντα είχα την εντύπωση ότι Windows και Office έπρεπε να είναι στην ίδια γλώσσα. Αλλά επειδή το Office το χρησιμοποιούν και άλλοι στο ίδιο PC θα ήταν βολικό να έβαζα το ελληνικό.

Επίσης, η λύση του να εγκαταστήσω το αγγλικό Office και μετά να περάσω το MUI Pack (που αλλάζει την γλώσσα του interface), μήπως είναι η συμβιβαστική λύση που ψάχνω;

Δημοσ.

Με αγγλικά windows 98 και XP και ελληνικό Office XP δεν είχα πρόβλημα. Α, ναι σε κάποια στιγμή είχα σε αγγλικά win98 γερμανικό office 95. Εκεί είχα πρόβλημα να δουλέψω το Office, όχι λόγω ασυμβατότητας αλλά γιατί δεν ξέρω λέξη γερμανικά :D

Δημοσ.

Εγώ έχω Ελληνικό Windows XP και Αγγλικό Office 2003. Δεν εχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία εκτός από του ότι έχω ξεσκιστεί να ψάχνω τον τρόπο να βάλω Ελληνικό ορθογράφο σε στο Αγγλικό Office. Ξερει κανένας τπτ?

Δημοσ.
Δεν εχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία εκτός από του ότι έχω ξεσκιστεί να ψάχνω τον τρόπο να βάλω Ελληνικό ορθογράφο σε στο Αγγλικό Office. Ξερει κανένας τπτ?

Για να περάσεις τον Ελληνικό ορθρογράφο χρειάζεται να εγκαταστήσεις τα Proofing Tools ;)

Δημοσ.
Εγώ έχω Ελληνικό Windows XP και Αγγλικό Office 2003. Δεν εχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία εκτός από του ότι έχω ξεσκιστεί να ψάχνω τον τρόπο να βάλω Ελληνικό ορθογράφο σε στο Αγγλικό Office. Ξερει κανένας τπτ?

Αν δεν έχεις τα Proofing Tools κατέβασε αυτό το αρχείο (1,2 ΜΒ) και κάνε το extract στον φάκελο C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF.

Δημοσ.
Αν δεν έχεις τα Proofing Tools κατέβασε αυτό το αρχείο (1,2 ΜΒ) και κάνε το extract στον φάκελο C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF.

Φίλε accipio TNX αλλα το link μαλλον έχει πεθάνει :( . δε βγάζει πουθενά. Καμιά εναλλακτική?

ΤΝΧ

NEXUS?

Profing tools? δεν ειναι shareware φαντάζομε ε?

ΤΝΧ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...