konnak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Έκανα αναζήτηση, διάβασα κάθε σχετικό θέμα, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Ή είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα; Πάντα είχα την εντύπωση ότι Windows και Office έπρεπε να είναι στην ίδια γλώσσα. Αλλά επειδή το Office το χρησιμοποιούν και άλλοι στο ίδιο PC θα ήταν βολικό να έβαζα το ελληνικό. Επίσης, η λύση του να εγκαταστήσω το αγγλικό Office και μετά να περάσω το MUI Pack (που αλλάζει την γλώσσα του interface), μήπως είναι η συμβιβαστική λύση που ψάχνω;
yv4k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Με αγγλικά windows 98 και XP και ελληνικό Office XP δεν είχα πρόβλημα. Α, ναι σε κάποια στιγμή είχα σε αγγλικά win98 γερμανικό office 95. Εκεί είχα πρόβλημα να δουλέψω το Office, όχι λόγω ασυμβατότητας αλλά γιατί δεν ξέρω λέξη γερμανικά
simply_the_best Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Συμβιβαστική λύση?! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..
konnak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Χμμ, μιλάω για την έκδοση 2003. Πάντως απ' ό,τι διαβάζω εδώ, μάλλον όλα γίνονται. ;-)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Kαι γω περίπου έτσι είμαι..έχω το 2002.
Eusebius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Και το 2003 και το 2000 και το 97 μια χαρά δουλεύουν.
SupaCoopa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εγω παντως μια φορα που εβαλα Αγγλικο Office XP σε Ελληνικα Windows XP γινανε ολα μπαχαλο...
filtrohouana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γίνεται σίγουρα.Στο λέω γιατί έχω κάνει ακριβώς αυτό που λες στο pc μου..
baxy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έχω Ελληνικό Windows XP και Αγγλικό Office 2003. Δεν εχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία εκτός από του ότι έχω ξεσκιστεί να ψάχνω τον τρόπο να βάλω Ελληνικό ορθογράφο σε στο Αγγλικό Office. Ξερει κανένας τπτ?
Nexus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν εχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία εκτός από του ότι έχω ξεσκιστεί να ψάχνω τον τρόπο να βάλω Ελληνικό ορθογράφο σε στο Αγγλικό Office. Ξερει κανένας τπτ? Για να περάσεις τον Ελληνικό ορθρογράφο χρειάζεται να εγκαταστήσεις τα Proofing Tools
accipio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έχω Ελληνικό Windows XP και Αγγλικό Office 2003. Δεν εχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία εκτός από του ότι έχω ξεσκιστεί να ψάχνω τον τρόπο να βάλω Ελληνικό ορθογράφο σε στο Αγγλικό Office. Ξερει κανένας τπτ? Αν δεν έχεις τα Proofing Tools κατέβασε αυτό το αρχείο (1,2 ΜΒ) και κάνε το extract στον φάκελο C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF.
baxy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Αν δεν έχεις τα Proofing Tools κατέβασε αυτό το αρχείο (1,2 ΜΒ) και κάνε το extract στον φάκελο C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF. Φίλε accipio TNX αλλα το link μαλλον έχει πεθάνει . δε βγάζει πουθενά. Καμιά εναλλακτική? ΤΝΧ NEXUS? Profing tools? δεν ειναι shareware φαντάζομε ε? ΤΝΧ
Eusebius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 http://rapidshare.com/files/11141380/WGRPT.rar Κάποιο λάθος έγινε στο λινκ του accipio και μπήκαν παραπάνω χαρακτήρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.