Προς το περιεχόμενο

Καταλληλη καρτα μνημης για video?

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα επιτελους μια καμερα που να μου ταιριαζει την sanyο xacti c40! yay!

Λειτουργει με καρτα μνημης , οποτε με γλυτωνει απο χιλια δυο τρεξιματα, απο οτι καταλαβα απλα βαζω την sd καρτα στο pc και μεταφερω τα βιντεο (ειναι και φθηνη, 200 euros, αυτο που το πας;).

Εχω μια ερωτηση ομως. Τι καρτα μνημης χρειαζομαι για να αποθηκευω σε πρωτη φαση ως- το πολυ- δυο ωρες βιντεο (υποψιν εχει αναλυση 4-5 megapixel); Επισης τι μαρκα να προτιμησω; Ή δε παιζει ρόλο;

Δημοσ.

αν ειναι καλη δωστην και σε μενα (δεν πιστευω να ειναι πονηρου περιεχομενου???) αν μπορειςνα χτυπησεις την 4αρα που λεω ειναι πολυ καλη επενδυση....

Δημοσ.

Ακριβή μου πεφτει η τεσσαρα για τωρα. Θελω να πω, ψιλοξηλωθηκαγια την καμερα, πιο μετα σιγουρα θα την παρω. Η καρτα 2gb ειναι σιγουρη αγορα παντως!

Και ενα απλο, card reader αν μου προτεινες, καλα θα ηταν! Και εισαι καλεσμενος στην ταινια, πρωτη προβολη. Δυστυχως δεν ειναι πονηρου περιεχομενου, δεν ειμαι και πολυ καλος στο ψησιμο ;)

Δημοσ.

Και ενα απλο, card reader αν μου προτεινες, καλα θα ηταν! Και εισαι καλεσμενος στην ταινια, πρωτη προβολη. Δυστυχως δεν ειναι πονηρου περιεχομενου, δεν ειμαι και πολυ καλος στο ψησιμο ;)

καλα βοηθαω εγω στο ψησιμο δεν τιθεται θεμα!!

συμφωνω με τον προλαλησαντα σχετικα με το card-reader

δεν ζητησε card reader!!

εκανε edit...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...