Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Βρηκα επιτελους μια καμερα που να μου ταιριαζει την sanyο xacti c40! yay! Λειτουργει με καρτα μνημης , οποτε με γλυτωνει απο χιλια δυο τρεξιματα, απο οτι καταλαβα απλα βαζω την sd καρτα στο pc και μεταφερω τα βιντεο (ειναι και φθηνη, 200 euros, αυτο που το πας. Εχω μια ερωτηση ομως. Τι καρτα μνημης χρειαζομαι για να αποθηκευω σε πρωτη φαση ως- το πολυ- δυο ωρες βιντεο (υποψιν εχει αναλυση 4-5 megapixel); Επισης τι μαρκα να προτιμησω; Ή δε παιζει ρόλο;
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 sandisk ultra II,2GB χωρις λογια....ή 4GB
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Thanx gia tin apantisi! Les fthanei gia 2 ores e? Toso peripou einai kai to senario, (lol etoimazo tainia)..
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 αν ειναι καλη δωστην και σε μενα (δεν πιστευω να ειναι πονηρου περιεχομενου???) αν μπορειςνα χτυπησεις την 4αρα που λεω ειναι πολυ καλη επενδυση....
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ακριβή μου πεφτει η τεσσαρα για τωρα. Θελω να πω, ψιλοξηλωθηκαγια την καμερα, πιο μετα σιγουρα θα την παρω. Η καρτα 2gb ειναι σιγουρη αγορα παντως! Και ενα απλο, card reader αν μου προτεινες, καλα θα ηταν! Και εισαι καλεσμενος στην ταινια, πρωτη προβολη. Δυστυχως δεν ειναι πονηρου περιεχομενου, δεν ειμαι και πολυ καλος στο ψησιμο
simply_the_best Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802068 φθηνό, μικρό, εύχρηστο και καλό!
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και ενα απλο, card reader αν μου προτεινες, καλα θα ηταν! Και εισαι καλεσμενος στην ταινια, πρωτη προβολη. Δυστυχως δεν ειναι πονηρου περιεχομενου, δεν ειμαι και πολυ καλος στο ψησιμο καλα βοηθαω εγω στο ψησιμο δεν τιθεται θεμα!! συμφωνω με τον προλαλησαντα σχετικα με το card-reader δεν ζητησε card reader!! εκανε edit...
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Oh yay, κατι τετοιο φανταζομουν! Δεν εχω ασχοληθει καθολου με καρτες ως τωρα, thanx all u guyz για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.