chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 σημερα εβαλα την 1950pro για agp η πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες μια και την δοκιμασα σε διαφορα game και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος συγκεκριμενα ετρεξα το oblivion και το game τρεχει πολυ ικανοποιητικα ρυθμισμενο στα high.τρεχει ομαλα ακομα και οταν βρισκεσαι σε χωρους που γονατιζουν την καρτα.ακομα και τα γραφικα του ειναι βελτιωμενα ετρεξα και το buggie το gothic και εκει υπηρχε μια βελτισω σε γραφικα και frame rate 2 παρατηρησεις να κανω μονο.με παραξενεψε οτι η καρτα ερχεται με τους omega driver και οχι με τους official της ati.δεν ξερω για πιο λογο γινεται παντως εγκατεστησα τους Omega driver χωρις κανενα πορβλημα η δευτερη παρατηρηση εχει να κανει με τις εντυπωσεις μου σε συγκρηση με την 7800gs της nvidia μια και ειμουνα κατοχος της αλλα δεν μπορουσε να παιξει με τιποτα στο pc οσο και αν προσπαθησα καταρχην μπορω να παραδεχτω οτι η 7800gs ητανε λιγο ανωτερη σε γραφικα και σε frame rate οσο βεβαια μπορεσα και την ετρεξα στα game.συγκεκριμενα σε game οπως το guild wars σε καποιους χωρους υπηρχαν διαφορες λεπτομερειες που με την 1950 δεν τις βλεπεις στο oblivion τωρα δεν εχω παρατηρησει μεγαλες διαφορες ισως αν θυμαμαι να ειχε ελαχιστα καλητερα γραφικα και λιγο καλητερα frame rate αν και οσο επαιξα δεν εχω βρει ακομα μεγαλες διαφορες οπως στο gw αυτα περιμενω εντυπωσεις και απο αλλους κατοχους 1950pro
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 [offtopic] Επειδή κι ένα φίλος ενδιαφέρεται για την εν λόγω κάρτα, μπορείς να μου πεις τι cpu έχεις; [/offtopic]
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 το pc μου ειναι p4 3.2 με 1g μνημη. παιδια χτες την καρτα κυριολεκτικα την γονατισα αφου επαιζα πανω απο 10 ωρες διαφορα game.να πω οτι ειμαι φοβερα ευχαριστημενος με την καρτα αφου απαιτητικα game οπως το oblivion,nwn2 δεν εχουν πια καμια πτωση σε frame rate αλλα εχουν και μεγαλη βελτιωση στα γραφικα τους.ακομα να πω οτι ειναι σχετικα αθορυβη καρτα.
Action Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 epeidi exo tin idia karta kai den mporo na doulepso to tv out se sena douleyei? an nai pes mou pos ti syndeses??
@byZo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Δηλαδή η 7800GS είναι πιο γρήγορη απο την 1950pro? Λίγο περίεργο μου ακούγεται.
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Δηλαδή η 7800GS είναι πιο γρήγορη απο την 1950pro? Λίγο περίεργο μου ακούγεται. Όχι δεν είναι καλύτερη. Ούτε σαν τα ταχύτητα ούτε σαν ποιότητα απεικόνισης. Έτσι λένε τουλάχιστον.
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ap oti thymame exei dyo typous 1950 to plaisio i mia exei 200 kai i alli 250 euro? mipos i akrivoteri eine akoma pio grogori kai piotiki?
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ap oti thymame exei dyo typous 1950 to plaisio i mia exei 200 kai i alli 250 euro?mipos i akrivoteri eine akoma pio grogori kai piotiki? Αυτές με τα ~200€ και ~250€ έχουν σαν διαφορά την ποσότητα μνήμης (256/512MB). Αυτή με τα ~300€ έχει υψηλότερους χρονισμόυς.
Ailuros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Όχι δεν είναι καλύτερη. Ούτε σαν τα ταχύτητα ούτε σαν ποιότητα απεικόνισης. Έτσι λένε τουλάχιστον. Και πολύ σωστά το λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.