Katax8onios_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Χρονια πολλα κ καλη χρονια.. εχω ενα προβλημα με το laptop μου το οποιο ειναι το acer "TravelMate2601WLCi" ξαφνικα σταματησε να διαβαζει τα dvd ενω το cd-rom δουλευε κανονικα... ο κωδικος του cd-rom/dvd ειναι QSI CDRW/DVD SBW-242!Δεν μπορω να βρω τους συγκεκριμενους drivers πουθενα.Εβαλα καποιους για ενα SBW-242 U30 που βρηκα κ τωρα δεν παιζει ουτε ο cd-rom... δεν ξερω τι να κανω.. αν ξερει καποιος ασ με βοηθησει........
tempo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 όταν λες "ξαφνικά" τι ακριβώς εννοείς? Μήπως προηγήθηκε κάποια εγκατάσταση προγράμματος ή κάτι άλλο? Δώσε περισότερες πληροφορίες να σε βοηθήσουμε. Σίγουρα μαζί με το laptop υπήρχε και ένα CD με τους drivers όλων των συσκευών που έχει ο φορητός σου (στο δικό μου Acer έτσι ήταν τουλάχιστον). Ψάξε και εκεί.
Katax8onios_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 όταν λες "ξαφνικά" τι ακριβώς εννοείς?Μήπως προηγήθηκε κάποια εγκατάσταση προγράμματος ή κάτι άλλο? Δώσε περισότερες πληροφορίες να σε βοηθήσουμε. Σίγουρα μαζί με το laptop υπήρχε και ένα CD με τους drivers όλων των συσκευών που έχει ο φορητός σου (στο δικό μου Acer έτσι ήταν τουλάχιστον). Ψάξε και εκεί. Απο οιτι θυμαμαι ειχα βαλει 1 dvd με κατι videos κ μετα απο αυτο επαψε να δοθλευει το dvd ενω το cd ηταν οκ.δεν ξερω αν ειχε καποιον ιο το dvd.. Drivers δεν εχει στα cd μαζι με το laptop για το dvd-rom.κ δεν εχω βρει κ πουθενα στο internet.κ κατεωασα καποιουσαλλουσκ σταματησε να δουλευει κ το cd-rom τωρα. δεν ξερω.. ααα του εκανα κ format μπας κ ερθει στα καλα του γιατι ετσι μου ειπαν... αλλα.. τιποτα...
PROFIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 to diko mu laptop den ixe driver gia to dvdr ute kai xriastike meta to format na yu peraso driver,merikes fores ta pezi malon ine i piotita mufa,kane refresh mpas kai to glitosis to format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.