Προς το περιεχόμενο

6600gt ,μαύρες κουκκίδες και κολλήματα!

ddamski

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!!

το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν και τόσο καλό ,θα εξηγήσω το προβλημα μου.

Καταρχήν το πάλιο μου συστημα μου αποτελείται απο έναν athlon 2600,512Ram,καρτα γραφικών 6600gt(pixelview)και Μ/Β μία Msi MS-7021 KT400. Επειδή ήμουν απο τους πρώτους που είχα παρει αυτήν την κάρτα γραφικών τότε έιχα την ατυχία να πάρω μία ελαττωματική και αναγκάστηκα να την στείλω πίσω για αντικατάσταση. Το σύστημα όμως και αργότερα φαινοταν ασταθες, δεν θυμάμαι για ποιον λογο το είχα αποφασίσει αλλα αλλαξα την Msi που ειχα τότε με τσιπάκι της Nvidia και πήρα μία με το ΚΤ400 της VIA. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχα πρόβλημα μέχρι χθες όπου βλέπω ελάχιστες μαύρες κουκίδες σε περιβάλλον WIN και σε παιχνίδι μου κόλλαει πλέον και βγάζει και μπλε οθόνη. Το 3dmark06 δεν το τρέχει πλέον καθόλου κολλάει απο το πρώτο καρέ.Μία παλιότερη εκδοση η 2003 κολλάει μετά απο πέντε λεπτά. Το μόνο που προλαβαίνω να διαβάσω απο την μπλέ οθόνη είναι το nv4_disp το οποίο σίγουρα έχει σχέση με την καρτα γραφικών. Χρησιμοποιώ την έκδοση των 84.21 και δοκίμασα και μία πρόσφατη 91.47 αλλα με τα ίδια αποτελέσματα. Διαβάζοντας το πρόβλημα μου κάποιος θα ΄έλεγε ότι η κάρτα γραφικών έχει το πρόβλημα άλλα για ένα χρόνο περιπου δεν είχα το προβλημα και ξαφνικα το βρίσκω μπροστά μου πάλι. Επίσης απενεργοποιημένο είναι το fast-write απο το ΒΙΟΣ όπου είναι γνωστό ότι για τις 6600GT πρέπει να απενεργοποιηθεί. Καμμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να πειράξω γιατί η κάρτα δεν έχει πλέον εγγύηση :(

Δημοσ.

An exei anemistiraki koita na deis an doulevei kai fisika koita tis 8ermokrasies tis kartas sou. An exeis 2o sistima dokimase ti kai se afto. Ta simptwmata pou anafereis mou ta ekane mia 9700pro pou mou afise xronous.... Elpizw na eimai mono egw atixos :)

Δημοσ.

Kalispera file,

mia erotisi mono, epeidi grafeis:

Καμμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να πειράξω γιατί η κάρτα δεν έχει πλέον εγγύηση

xm, pos ginetai na min exei eggiisi?

An thimamai kala, oi GT vgikan Noevrio 2004 se AGP,

ara exoun eggyisi mexri Noevrio 2007, to noritero...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...