cobra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 έχω το netroute2 της hol με static ip....εχω και site και θέλω κάποιος να κάνει κλικ σε ένα link που εχώ στο site και να συνδέονται με τον υπολογιστή με ένα πρόγραμμα για κάμερες το οποίο τρέχει και έχει τις κατάλληλες ρυθμίσεις....δεν μπορω να κάνω port forward ώστε όταν κάποπιος κάνει κλικ στο link να τον οδηγεί στο πρόγραμμα με τις κάμερες αυτόματα το οποίο και ξεκινάει από μόνο του όταν βλέπει request από το internet
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 router brikes kai esi gia na pexeis sovara.sorry pou to leo etsi alla den exo dei kai pouthena oute kan manual gia auto.
cobra Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τι να κάνουμε τωρα δεν το διάλεξα η hol το έδινε μαζι....τώρα τι γίνεται όμως...κανείς καμιά ιδέα?
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ego den to exo dei pote gia na do pos kaneis port forward.sikose kana manual na sou poume.kapoios ixe anixei thema gia netroute kai port forward i think
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.