webarts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα αγόρασα πριν 2 εβδομάδες motherboard gigabyte 965P-S3 με τον επεξεργαστή INTEL CORE 2 DUO E6300 1,86 και μνήμη 1GB DDRII 533 Το σύστημα μου πάει από το κακό στο χειρότερο και σκέφτομαι να αλλάξω Motherboard … έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο?
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Τι εννοείς «από το κακό στο χειρότερο»; Είσαι σίγουρος πως φταίει η motherboard και όχι κάτι άλλο;
webarts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις που έπαιρνε το bios και τα windows δεν μου κάθονται με τίποτα σωστά !!! Μου έκανε restart όποτε ήθελε αυτό ... άλλαξα μνήμη .. άλλαξα κάρτα γραφικών ... έβαλα πάλι τα windows .. και αυτό συνέχιζε τα restart του...
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Τροφοδοτικό έλεγξες; Ποιο έχεις; edit: Restart κάνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή μπορεί να το κάνει κι όταν κάθεσαι και κοιτάς το desktop;
webarts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 to restart mporei na to kanei kai otan kaneis apla ena deksi klik pano sto desktop gi auto me exei problimatisei polu!!!
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Τι να πω. Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Windows και άλλαξες όλα τα parts που αναφέρεις, είτε motherboard είναι είτε τροφοδοτικό. Είτε είσαι απίστευτα γκαντέμης κι έπεσες σε ελαττωματική cpu ή επέλεγες πάντα προβληματικές μνήμες (καμιά ασυμβατότητα ίσως; ). Από θερμοκρασίες υποθέτω πως πας καλά, έτσι;
webarts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Τι να πω. Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Windows και άλλαξες όλα τα parts που αναφέρεις, είτε motherboard είναι είτε τροφοδοτικό. Είτε είσαι απίστευτα γκαντέμης κι έπεσες σε ελαττωματική cpu ή επέλεγες πάντα προβληματικές μνήμες (καμιά ασυμβατότητα ίσως; ).Από θερμοκρασίες υποθέτω πως πας καλά, έτσι; loipon piga kai pira mia alli kopia ton windows kai ola douleuoun kanonika mexri stigmis!!! les na eftaige auto??????????????? :roll:
SL9S9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Eγώ πήρα το gigabyte 965G-DS3... (διαφέρει: vga on board + allsolid capacitors) και σφυρίζει στην αρχή για μέχρι και μισό λεπτό ή κάνει μόνο ένα γρρ-μπιπ βαρύ στην αρχή πριν το κανονικό μπιπ. Απενεργοποιήσα το check cpu fan και auto fan speed (το fan γυρίζει κανονικά) και δεν το κάνει. Εσύ μάλλον δεν είχες τέτοιο πρόβλημα με αισθητήρα fan; (λογικά πρέπει να έχουν τον ίδιο αισθητήρα τα mothreboards άρα το δικό μου είναι προβληματικό και όχι όλη η σειρά) A! και δεν τρέχει ΙΕ7 με τίποτα... Γραφει connecting... και σταματα.. IE παλιό ΟΚ. Μοζιλα ΟΚ
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ...A! και δεν τρέχει ΙΕ7 με τίποτα... Γραφει connecting... και σταματα.. IE παλιό ΟΚ. Μοζιλα ΟΚ [offtopic] Ε, καλά δε νομίζω να είναι ασυμβατότητα motherboard/browser [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.