Apateonas_69 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 φιλοι μου,αυριο μεθαυριο αγοραζω επεξεργαστη.Επειδη ειμαι της Intel παιδι στο μυαλο μου εχω ηδη 3 επεξεργαστες,ολο το υπολοιπο συστημα ειναι ηδη στημενο,απλα περιμενει το CPU.Σας απαριθμω τα χαρακτηριστικα του νεου PC 1)ASUS PW5 DH DELUXE 975 2)GEIL 2 X 512(800) 3)SEGATE BARAC 250GB SATA2 16MB 4)KANDALF THERMALTAKE CASE 5)THERMALTAKE POWER SUP 700W ATI CROSFIRE 6)MSI VGA PCI-E 1300X PRO 256(ΘΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΜΕ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΣΦΑΗΡ) 7)ΤΟ ΝΕΟ CPU.....Στο μυαλο μου 3 οπως σας ειπα,ο 2,13 και 2,44 ισως και 2,66 απο εκει και περα,σε συγκριση αποδοση τιμη ποιον θα μου προτεινατε,και φυσικα αν καποιος ξερει να μου πει σχετικα με αυτους τους 3 ποιος βαση χρηματων ειναι ποιο συμφερουσα αγορα για overclock.Σας ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους
1980 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 να σου δωσω μια εναλλακτικη λυση οσον αφορα την μητρικη και τις μνημες επειδη και εγω πριν κανα δυο βδομαδες αγορασα. αντι για την asus παρε με 150 την abit aw9dmax , 975 επισης και πολυ ποιοτικη, με το μονο μειονεκτιμα οτι εχει μονο ενα pci slot αλλα εμενα δεν με ενοχλουσε αυτο, και με τα λεφτα που θα σου μεινουν προσθεσε τα να παρεις ενα κιτακι 2χ1 gb εστω 667 διοτι πλεον ειναι απαραιτητα. σαν επεξεργαστη πηρα εναν 6400 που πηγε για πλακα χωρις ρευμα στα 3.0 - 3.1 και νομιζω οτι ηταν η καλυτερη λυση. απλα προτεινω. edit: κατσε το συστημα στην υπογραφη σου τι ειναι?? με μπερδεψες.
Apateonas_69 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 lol....η υπογραφη ειναι σαν τι ακριβως θα ηθελα να εχω τελικα σαν ευχη,απο εκει και περα η πραγματικοτητα διαφερει λιγο,γιατι ηδη τα εχω αγορασει ολα τα παραπανω στο πρωτο post που γραφω και απλα ηθελα γνωμες και για τον επεξεργαστη.
pcos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Simfono Me Ton 1980 Gia Cpu Kai Mnimi. Gia M/b Aplos Tsekare An Mporei Na Parei Mellontika Kai Quad Cpu
BadBoy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 H P5W δέχεται Quad Core. Τώρα όσον αφορά τον επεξεργαστή, 6700 μην πάρεις σε καμία περίπτωση. Το μόνο που προσφέρει παραπάνω από τον 6600 είναι 266MHz και είναι πολύ ακριβότερος. Αναλογικά δηλαδή, δεν αξίζει τα λεφτά του με τίποτα. Τώρα, αν μπορείς να πάρεις 6600 θα σου τον πρότεινα, μιας και έχει 4MB L2 cache, ενώ ο 6400 2MB. Είναι θέμα χρημάτων που μπορείς να διαθέσεις. Αν μπορείς να πάρεις τον 6600 κάν'το, αλλιώς και ο 6400 ανεβαίνει πάρα πολύ (ειδικά με τη συγκεκριμένη μητρική).
Apateonas_69 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 pcos και badboy σας ευχαριστω για τις παρατηρησεις.Η μητρικη ναι δεχεται τους καινουριους quad core αλλα οι τιμες τους ειναι ακομα υψηλες,οποτε δεν παιζει.... Απο εκει και περα ο 6600 νομιζω οτι με καλυπτει πιο πολυ... υγ.Το modo μου δεν ειναι SLI αλλα υποστηριζει crossfire εαν θελω.Ερωτηση,εαν τελικα επιλεξω οχι 2 καρτες γραφικων αλλα μια και αυτη να ειναι nvidia θα εχω προβλημα με το mobo που υποστηριζει crossfire?Υπαρχει τετοια περιπτωση?Η απλα το mobo σου λεει,φιλαρακι εαν θες 2πλη λυση μοναχα ATI αλλιως μια καρτα και ας ειναι και nvidia...?Σας ευχαριστω
BadBoy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, δες την υπογραφή μου. (Έχω βρει και hacked ForceWare που ενεργοποιούν το SLI, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.)
pcos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Bad Boy zilevo to sistima sou. Nomizo einai i korifi simera gia prosopiko ipologisti kai oxi e3ofreniko kostos. Eidika sta HDTV kai games 8a petaei Apateona den gnorizo na sou apantiso sti sigkekrimeni erotisi alla makria apo SLI i crossfire, 8a trela8eis sto 8orivo kai tin katanalosi revmatos.
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 τελικα κατεληξα στον 6600 αν και πολλα διαβασα για τις θερμοκρασιες του.Overclock δεν προβλεπεται να τον κανω.......στα κοντα τουλαχιστον.Απο εκει και περα,το μυαλο μου ειναι στο χαος και τα 1000 μυρια κυματα που θα περασω μεχρι να ανοιξει η οθονη και ολα να ειναι ΟΚ....σε 1-2 μερες λογικα θα ερθει,οποτε θα ξανα ποσταρω για εντυπωσεις,αν ολα φυσικα δουλεψουν κατευχην
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.