Timwros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ρε συ δε σου είπα τίποτα σπουδαίο, προειδοποίηση για έναν ιό ήταν... Δεν ξέρω, μπορεί να μην αληθεύει, αλλά με την καλή μου την καρδιά είπα να ενημερώσω... Timwros, όλοι εκτιμούν την καλή σου διάθεση να μας ενημερώσεις για κάτι που έχει να κάνει με την ασφάλεια μας.Απλά ρε φίλε, έχουμε πήξει στα hoaxes και για αυτό υπάρχει αυτή η δικαιολογημένη αντίδραση. OK, σόρρυ, ίσως έπρεπε να σιγουρευτώ πρώτα
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 αλλά με την καλή μου την καρδιά είπα να ενημερώσω... Το καταλάβαμε όλοι. Και τα παιδιά που έγραψαν ότι δεν μπορεί να είναι ιός. No worries mate. Απλά την επόμενη φορά, κάνε τον κόπο να ψάξεις αν αυτό που σου είπαν, είναι από τα γνωστά hoaxes.
insomniac_new Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 ΟΚ, θα είμαι ενήμερος mi masas file.thanx gia tin enimerwsi apo mena astous allous na lene.., panta tha vrethei kapoios na sthn pei. fainetai oti to postares me agnes protheseis. ty:)
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Διάβασε αυτό πριν απαντήσεις. Και πως ακριβως μπαινει ο ιος στον υπολογιστη σου; Αν δεχθεις καποιο αρχειο απο την επαφη ή αμεσως μολις την κανεις add;
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα Τι να το κάνεις; Έτσι θα είσαι πάντα ντυμένος. No fun
red7genius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Την πηγή της πληροφορίας μπορείς να μας πεις; Χαίρομαι που κατακρίνεις εμένα τον... άπιστο Θωμά. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς μία απλή επαφή σε πρόγραμμα Instant Messaging μπορεί να είναι... ιός; :? Hint: Διάβασε αυτό πριν απαντήσεις. δηλαδη ειναι τοσο κακο και κατακριταιο να μας δωσει το παιδι μια πληροφορια που ενδεχομενως να ειναι λαθος ωστε ολοι να αρχισουν να λενε διαφορα....δεν σου λεω να μην απαντησεις και να μην πεις την γνωμη σου αλλα με ωραιο τροπο και οχι ειρωνικα...οκ my friend? (φιλικα παντα!)
xristos100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ας κρατίσουμε το θετικό της όλης υπόθεσης! Μάθαμε (τουλάχιστον εγώ;-) ) τον όρο hoax που περιγράφει τα fake warnings κλπ Πάντως δε νομίζω ότι πρέπει να καταφερόμαστε κατά του φίλου που έκανε το post... Άλλωστε η αντίδραση του -που δηλώνει την απειρία του- (πολύ καλοπροαίρετα το λεω) είναι μια αντίδραση που είχαμε όλοι κάποτε....
HER_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 nai re paidia....den eixe pantos skopo na kerdisei kati i na kanei kati kako....opote den peirazei na exoume sta upopsin mia pithani dieuthinsi....kai an theloume tin apodexwmaste...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.