Προς το περιεχόμενο

!ΠΡΟΣΟΧΗ! για τους χρήστες MSN

Timwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Η διεύθυνση pussyc@[email protected] είναι ιός και σε καμία περίπτωση μην την κάνετε προσθήκη στη λίστα σας...

Μάλιστα.

1. Υπάρχει διεύθυνση e-mail που να επιτρέπει δύο (2) 'παπάκια' - δηλ. το σύμβολο @;

2. Και η πηγή αυτής της "τρομερής πληροφορίας"; Κανά e-mail μήπως;

Δημοσ.

Πολλοί σπαμάρουν και ζητάνε να τους βάλεις στη λίστα για να σου διαφημίσουν ιστορίες η να σου στείλουν link με ιούς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά δεν ξέρω κάτι παραπάνω, έχω δει spam e-mail με δύο "@", δεν ξέρω κάτι παραπάνω γι'αυτό, απλά το βρήκα καλό να σας ενημερώσω ;-)

Την πηγή της πληροφορίας μπορείς να μας πεις;

αμεσως να κριτηκαρουμε...καλα εκανες φιλε Timwros που μας ενημερωσες....

Χαίρομαι που κατακρίνεις εμένα τον... άπιστο Θωμά.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς μία απλή επαφή σε πρόγραμμα Instant Messaging μπορεί να είναι... ιός; :?

Hint: Διάβασε αυτό πριν απαντήσεις. ;)

Δημοσ.
Έχω δει spam e-mail με δύο "@", δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τον ιό, απλά το βρήκα καλό να σας ενημερώσω ;-)

Σχετικά με τα smap σε αρκετά smtp server δεν υπάρχει authentication οπότε ο αποστολέας μπορεί να στείλει ότι θέλει καθώς και με ότι διεύθυνση θέλει..

mamep

Δημοσ.

Δηλαδή ρε φίλε paredwse, που με ρωτάς και την "πηγή", ένας φίλος ήταν...

Τόσο δύσκολο σου είναι να έχεις στα υπ'όψιν να μην την κάνεις προσθήκη; Δηλαδή έλεος πια. Που να σου λέγανε να μη χρησιμοποιείς καθόλου το πρόγραμμα...

Δημοσ.
Δηλαδή ρε φίλε paredwse, που με ρωτάς και την "πηγή", ένας φίλος ήταν...

Τόσο δύσκολο σου είναι να έχεις στα υπ'όψιν να μην την κάνεις προσθήκη; Δηλαδή έλεος πια. Που να σου λέγανε να μη χρησιμοποιείς καθόλου το πρόγραμμα...

Πολυ απλο... προσπαθησε να κανεις add μια διευθυνση με 2 @@, θα σου πει οτι ειναι invalid... τι λες ;

Δημοσ.

Timwros, όλοι εκτιμούν την καλή σου διάθεση να μας ενημερώσεις για κάτι που έχει να κάνει με την ασφάλεια μας.

Απλά ρε φίλε, έχουμε πήξει στα hoaxes και για αυτό υπάρχει αυτή η δικαιολογημένη αντίδραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...