Timwros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Η διεύθυνση pussyc@[email protected] είναι ιός και σε καμία περίπτωση μην την κάνετε προσθήκη στη λίστα σας...
simply_the_best Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ιός σε επαφή στο messenger?! Τι άλλο θα ακούσουμε.. Ξέρεις τι ακριβώς κάνει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Η διεύθυνση pussyc@[email protected] είναι ιός και σε καμία περίπτωση μην την κάνετε προσθήκη στη λίστα σας... Μάλιστα. 1. Υπάρχει διεύθυνση e-mail που να επιτρέπει δύο (2) 'παπάκια' - δηλ. το σύμβολο @; 2. Και η πηγή αυτής της "τρομερής πληροφορίας"; Κανά e-mail μήπως;
evts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πολλοί σπαμάρουν και ζητάνε να τους βάλεις στη λίστα για να σου διαφημίσουν ιστορίες η να σου στείλουν link με ιούς.
Timwros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Έχω δει spam e-mail με δύο "@", δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τον ιό, απλά το βρήκα καλό να σας ενημερώσω ;-)
red7genius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 αμεσως να κριτηκαρουμε...καλα εκανες φιλε Timwros που μας ενημερωσες....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά δεν ξέρω κάτι παραπάνω, έχω δει spam e-mail με δύο "@", δεν ξέρω κάτι παραπάνω γι'αυτό, απλά το βρήκα καλό να σας ενημερώσω ;-) Την πηγή της πληροφορίας μπορείς να μας πεις; αμεσως να κριτηκαρουμε...καλα εκανες φιλε Timwros που μας ενημερωσες.... Χαίρομαι που κατακρίνεις εμένα τον... άπιστο Θωμά. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς μία απλή επαφή σε πρόγραμμα Instant Messaging μπορεί να είναι... ιός; :? Hint: Διάβασε αυτό πριν απαντήσεις.
mamep Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Έχω δει spam e-mail με δύο "@", δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τον ιό, απλά το βρήκα καλό να σας ενημερώσω ;-) Σχετικά με τα smap σε αρκετά smtp server δεν υπάρχει authentication οπότε ο αποστολέας μπορεί να στείλει ότι θέλει καθώς και με ότι διεύθυνση θέλει.. mamep
filtrohouana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Kala pws ginetai mia epafi na einai ios???Pantws 1000 euxaristw..
insomniac_new Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Η διεύθυνση pussyc@[email protected] είναι ιός και σε καμία περίπτωση μην την κάνετε προσθήκη στη λίστα σας... λολ και γιατι να σε πιστέψουμε; μπορει να είναι πρωην γκομενα σου :Ρ
Timwros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή ρε φίλε paredwse, που με ρωτάς και την "πηγή", ένας φίλος ήταν... Τόσο δύσκολο σου είναι να έχεις στα υπ'όψιν να μην την κάνεις προσθήκη; Δηλαδή έλεος πια. Που να σου λέγανε να μη χρησιμοποιείς καθόλου το πρόγραμμα...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή ρε φίλε paredwse, που με ρωτάς και την "πηγή", ένας φίλος ήταν...Τόσο δύσκολο σου είναι να έχεις στα υπ'όψιν να μην την κάνεις προσθήκη; Δηλαδή έλεος πια. Που να σου λέγανε να μη χρησιμοποιείς καθόλου το πρόγραμμα... Πολυ απλο... προσπαθησε να κανεις add μια διευθυνση με 2 @@, θα σου πει οτι ειναι invalid... τι λες ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα, ξέχνα το... γιατι ; τι εγινε ;
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Timwros, όλοι εκτιμούν την καλή σου διάθεση να μας ενημερώσεις για κάτι που έχει να κάνει με την ασφάλεια μας. Απλά ρε φίλε, έχουμε πήξει στα hoaxes και για αυτό υπάρχει αυτή η δικαιολογημένη αντίδραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.