Dcdnc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πλάκα πλάκα το MGS έχει αφήσει εποχή... Έχετε ακούσει τίποτα για PC version? Εκτός του 2 το οποίο το έχω λιώσει άπειρες φορές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω δει κάτι. Μάλλον έχουν αρχίσει να γίνονται PS exclusives. Εγώ πάντως προτιμώ τον Sam από τον Snake. Τα MGS πάντως για anime/manga, δεν θα είχαν πρόβλημα, αφού είναι γιαπωνέζικα άλλωστε.
Dcdnc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Τελικά πήρα το Double Agent και το MGS2 για PC. Θα δείξει... Το Splinter Cell δεν περιμένω να μου παίξει. Πρέπει να πάρω Gx card.
coolmatter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει παρόμιο παιχνίδι σαν το MGS... Το story που έχει και η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή... κρίμα που δεν το έχουν συνεχίσει στο PC...
Dcdnc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Όντως... Τι να πώ... Ας ελπίσουμε ότι θα το συνεχίσουνε κάποια στιγμή και απλά το έχουνε παραμελήσει... Άλλωστε λένε "Κάλλιο αργά παρά ποτέ" Αν και έχω κάποιες αμφοβολίες για το gameplay στο PC. Θα δω αν μου αρέσει και αν θα επιμείνω στο να βγεί PC version MGS 3 και ισως και 4... Time will show...
kafeneio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Den kserw an to exeis akousei pote alla paixe to DeusX, paizei na einai to kaliterotero fps-rpg-whatever game pou exw paixei pote mou...afou exeis tin mx4400 psakse gia to DeusX 1, otan valeis pio kali gfx paixe to 2.. Tha me thimithis....Trelo senario kai ta dio
Dcdnc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Mήπως έχεις κάποιο link? Να το δούμε λιγάκι... και θα σου πώ εντυπώσεις.
Dcdnc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ναί βρήκα ένα site με review.. Μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε απο λίγο έως καθόλου... Δεν είναι ο τύπος game που ψάχνω.
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Εννοείται ότι σαν χαρακτήρας ο Sam είναι σκάλες ανώτερος από τον Snake, από κάθε άποψη. Και σαν gameplay όλα τα SC είναι πολύ καλύτερα από όλα τα MGS (έχω τελειώσει όλα τα SC και όλα τα MGS, εκτός από το 4). Εκεί που όμως το MGS είναι έτη φωτός μπροστά είναι στο σενάριο. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι τα SC έχουν πρακτικά ανύπαρκτο σενάριο, μόνο το τελευταίο είχε λίγο ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα ήταν βράστα Χαράλαμπε. Αντίθετα τα MGS με τις τόσες ανατροπές που έχουν είναι...αλλού. Α, και το DeusΕx... εδώ μιλάμε για ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ από πλευράς σεναρίου, πραγματικά μακράν το καλύτερο fps από τα εκατοντάδες που έχω παίξει. Είναι πλέον ένας cult τίτλος για τους φίλους του είδους. Καμία κριτική ή βαθμολογία δεν μπορεί να περιγράψει το βάθος του παιχνιδιού και την ατμόσφαιρά του. Μιλάμε τώρα για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια (το καλύτερο λέω εγώ μαζί με το FF7 και 2-3 άλλα παιχνίδια) όλων των εποχών. Το κακό είναι ότι πλέον τα γραφικά του φαίνονται σχεδόν απαρχαιωμένα, ενώ το DeusEx2 πήγε μάλλον άπατο για πολλούς και διάφορους λόγους. Τι συγκίνηση...μπράβο σε αυτόν που ανέφερε το DeusEx.
Dyolf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κορυφαίοι Stealth τίτλοι που θα σου πρότεινα, είναι τα Manhunt και τα System Shock 1/2. Αν και είναι λίγο outdated είναι διαμάντια. Το Deus Ex δες το οπωσδήποτε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Γεγονός πως τα Splinter Cell έχουν σαν βασική ροή το "τυχαία τρομοκρατική οργάνωση θέλει να διαλύσει τον κόσμο κλπ, καλοί αμερικάνοι στέλνουν τον Sam να τους φάει, η καλή αμερική νικάει" Στο Double Agent που κοίταζα, πράγματι έγινε πιο "περίπλοκο", αλλά καμία σχέση με MGS. MGS έχω παίξει μέχρι το 2 (λόγω του ότι δεν έχω PS2/3). Είχα κάνει το λάθος να το τερματίσω μονοκοπανιά. Ε, στα τελευταία 15 λεπτά (πωπω ρε παιδί μου ο ασύρματος...το πιο σπαστικό πράγμα) που σου εξηγεί όλο το το μυαλό είχε γίνει πουρές... Νομίζω ότι για το Deus Ex είχε γίνει κάποιο mod για καλύτερα γραφικά. Σίγουρα είχε γίνει για SS2 απ'ότι είχα διαβάσει. Και ναι, το Deus Ex είχε την φάση που μπορούσες να προχωρήσεις την ιστορία με πολλούς τρόπους και να σκοτώνεις συγκεκριμένα άτομα με διαφόρους τρόπους πάλι. Αν είχε πράγματι σημερινά γραφικά (σε κάποιο παιχνίδι το κάνουν mod πάλι), τότε θα ήταν πάλι κορυφή. Κλασσική φάση του "είμαι μούρη" (δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια): "Why do you wear sunglasses in a night op?" - Navarro (έτσι δεν έλεγαν την terminator woman? ) "My vision is nano-augmented." - Απαθής JC
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Vasika MGS monadiko gameplay kai storyline opos kai graphics....k episis einai monadiko to idos tou MGS...tactical espionage shooter....pios lete na nikisei sto kato kato ama pesoun mapes enantion Sam k Snake?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Θα συμφωνησω οτι το deus ex ειναι μακραν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει αλλα δεν εχει σχεση με το MGS.
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά πιστεύω ότι το gameplay του πρώτου MGS ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του αλλά από εκεί και πέρα τα δύο επόμενα (το 4 δεν το έχω παίξει) μου φαίνονταν ώρες ώρες μονότονα (χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαρετά). Προσοχή! Μόνο όσον αφορά το gameplay. Το σενάριο ήταν εξωπραγματικό και ήταν αυτό που με κράταγε και ήθελα οπωσδήποτε να δω τι θα γίνει παρακάτω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ο Snake θα κρυφτεί στο κουτί, θα τον δει ο Sam με το thermal vision και θα τον φάει (καμιά σχέση με το trailer toy MGS4 και τα καρπούζια στο κουτί ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.