Dcdnc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Έχω βαρεθεί τα παιχνίδια τύπου shooter στις κονσόλες. Και όπως και να 'χει το να παίζεις στο PC δεν έχει καμία επαφή με τις κονσόλες. Και τώρα ψάχνω ένα παιχνίδι τύπου Metal Gear Solid για PC. Θα γούσταρα πολύ το 4 αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) η έκδοση για PC... δέχομαι προτάσεις για το καλύτερο του είδους. Διαφωτίστε με...
Dcdnc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ή έστω κάποιο TOP First Person Shooter. :>
kostas_07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Για fps σου προτείνω να παίξεις το Ηalf-life 2.
cosmic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 splinter cell...καλύτερο κατά τη γνώμη μου απο το metal gear...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Indeed. Αν και δεν έχω παίξει το Double Agent. Αλλά τα Splinter Cell είναι stealth games, αν πας όλο bang bang, θα σε φάνε.
cosmic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 indeed...αν και κάποιες αποστολές είναι για bang bang...
Alexis407 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 pekse to kalitero splinter cell!!!!!!!!!!!!!!!!!ta exo termatisei olla!!!!! ectos apo to Double agent!!!!
john2gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Από Splinter Cell μην παίξεις το Double Agent,έχει χάσει όλη την μαγεία των παλιών Splinter Cell. Πλέον δεν είναι τόσο stealth όσο τα προηγούμενα. Κρίμα.
Dcdnc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καλώς παίδες σας ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω κανένα παλαιότερο Splinter Cell. Μπορεί και το Half Life 2. cheers.
Dcdnc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αν έχετε και κάτι άλλο in mind πείτε μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Από Splinter Cell, καλύτερα να παίξεις το πρώτο και το 3ο, δλδ το σκέτο Splinter Cell και το Splinter Cell: Chaos Theory. Το Pandora Tomorrow (2ο) δεν ήταν τόσο καλό, αλλά είχε μια εφετζίδικη πίστα εμ...πάνω, από κάτω και στο πλάι ενός τραίνου.
Dcdnc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αρκετές φορές μου έχει κάτσει να παίζω την τελευταία έκδοση κάποιου παιχνιδιού και μετά να παίξω τα προηγούμενα και λέω να συνεχίσω την παράδοση Πάντως απο γραφικά και απο gameplay to Double Agent μου άρεσε πολύ από κάτι videos που είδα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αν έχεις κάρτα γραφικών που υποστηρίζει Shader Model 3 και καλό PC. Σε αρκετούς δεν άρεσε πάντως γιατί λένε πως είναι και κακό port. Εγώ δεν έχω άποψη ακόμα γιατί θέλω νέο μηχάνημα...
Dcdnc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ωχ... Μην μου λες τέτοια... Το ΠιΤσί μου είναι άθλιο... εχω μία προπολεμική κάρτα γραφικών δεν ξέρω αν τιν θυμάσαι ^^ Geforce 4 Mx λέγετε Χρειάζομαι μία καινούργια όπως και δήποτε δηλαδή ,ε? I don't stand a chance, right? A, και ποιά κάρτα προτείνεις? Σε βρήκα ενημερωμένο και σε πρήζω μουχαχα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Asto theleis polla k oxi mono gfx gia na to pekseis... p.s. Pios eipe oti to SC einai kalutero apo MGS na to apodeiksei tora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.