Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω το καλύτερο game τύπου Metal Gear Solid αλλα για PC!

Dcdnc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί τα παιχνίδια τύπου shooter στις κονσόλες. Και όπως και να 'χει το να παίζεις στο PC δεν έχει καμία επαφή με τις κονσόλες. Και τώρα ψάχνω ένα παιχνίδι τύπου Metal Gear Solid για PC. Θα γούσταρα πολύ το 4 αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) η έκδοση για PC... δέχομαι προτάσεις για το καλύτερο του είδους. Διαφωτίστε με... :)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από Splinter Cell μην παίξεις το Double Agent,έχει χάσει όλη την μαγεία των παλιών Splinter Cell. Πλέον δεν είναι τόσο stealth όσο τα προηγούμενα. Κρίμα.

Δημοσ.

Καλώς παίδες σας ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω κανένα παλαιότερο Splinter Cell.

Μπορεί και το Half Life 2. cheers.

• Moderators
Δημοσ.

Από Splinter Cell, καλύτερα να παίξεις το πρώτο και το 3ο, δλδ το σκέτο Splinter Cell και το Splinter Cell: Chaos Theory. Το Pandora Tomorrow (2ο) δεν ήταν τόσο καλό, αλλά είχε μια εφετζίδικη πίστα εμ...πάνω, από κάτω και στο πλάι ενός τραίνου. :P

Δημοσ.

Αρκετές φορές μου έχει κάτσει να παίζω την τελευταία έκδοση κάποιου παιχνιδιού και μετά να παίξω τα προηγούμενα και λέω να συνεχίσω την παράδοση :P

Πάντως απο γραφικά και απο gameplay to Double Agent μου άρεσε πολύ από κάτι videos που είδα.

• Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις κάρτα γραφικών που υποστηρίζει Shader Model 3 και καλό PC. :P

Σε αρκετούς δεν άρεσε πάντως γιατί λένε πως είναι και κακό port.

Εγώ δεν έχω άποψη ακόμα γιατί θέλω νέο μηχάνημα...

Δημοσ.

Ωχ... Μην μου λες τέτοια... Το ΠιΤσί μου είναι άθλιο... εχω μία προπολεμική κάρτα γραφικών δεν ξέρω αν τιν θυμάσαι ^^ Geforce 4 Mx λέγετε :P

Χρειάζομαι μία καινούργια όπως και δήποτε δηλαδή ,ε?

I don't stand a chance, right?

A, και ποιά κάρτα προτείνεις? Σε βρήκα ενημερωμένο και σε πρήζω μουχαχα:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...