Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Θελω ενα προγραμμα το οποιο να ανοιγει πχ. 100 φακελους και αυτοματως να κανει copy και paste/cut τα περιεχομενα τους σε ενα φακελο που θα ορισω εγω.
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Πρεπει να υπαρχει.. ( το καλο που του θελω δηλαδη.. )
yv4k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Με το Total Commander γίνεται κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω για το "αυτόματα" αν σας καλύπτει.
filtrohouana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ θελω ένα πρόγραμμα να μου δίνει δωρεάν accounts στο rapidshare ή την sklenarikova αλλά συμβιβάζομαι με αυτά που έχω...Πλάκα κάνω!!!!Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον...
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Με το Total Commander γίνεται κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω για το "αυτόματα" αν σας καλύπτει.Τι εννοεις;
yv4k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Extended copying, moving, renaming and deleting of entire trees (Enables deleting "full" directories). Synchronize directories (with subdirs), or a directory with a ZIP file Διαλέγεις ποια αρχεία ή ποιους καταλόγους θες να μετακινήσεις ή να αντιγράψεις και με το πάτημα ενός πλήκτρου είσαι έτοιμος.
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μπα, δε μου κανει αυτο. Εχω γυρω στους 150 φακελους, ο καθενας απο τους οποιους εχει ενα αρχειο. Θελω να τα επιλεξω ολα αυτα και να τα κανω επικολληση σε ενα φακελο.. Ζηταω πολλα;
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 όλοι οι φάκελοι έχουν τον ίδιο τύπο αρχείου ? μπορείς να δοκιμάσεις με την αναζήτηση απο τον explorer ( όχι IExplorer ) και να σου δείξει τα αρχεία που έχει ο κάθε φάκελος σε ένα μέρος όλα μαζεμένα και να τα πάρεις από εκεί με copy/paste
smilefreeware Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Total Commander. Γίνονται τα 'πάντα'. Alt+F7 και βάζουμε στο search *.* Στα αποτελέσματα πατάμε το "Feed to Listbox" και μαρκάρουμε με shift+end μόνο τα αρχεία. Με F5 τα κάνουμε copy στο άλλο παράθυρο. Υπάρχει και 2ος τρόπος βάζοντας στο advanced στο filesize >0 Kbytes βρίσκει μόνο τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.