Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω προγραμμα..

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα προγραμμα το οποιο να ανοιγει πχ. 100 φακελους και αυτοματως να κανει copy και paste/cut τα περιεχομενα τους σε ενα φακελο που θα ορισω εγω.

Δημοσ.

Και εγώ θελω ένα πρόγραμμα να μου δίνει δωρεάν accounts στο rapidshare ή την sklenarikova αλλά συμβιβάζομαι με αυτά που έχω...Πλάκα κάνω!!!!Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον... :)

Δημοσ.
Extended copying, moving, renaming and deleting of entire trees (Enables deleting "full" directories).

Synchronize directories (with subdirs), or a directory with a ZIP file

Διαλέγεις ποια αρχεία ή ποιους καταλόγους θες να μετακινήσεις ή να αντιγράψεις και με το πάτημα ενός πλήκτρου είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μπα, δε μου κανει αυτο. Εχω γυρω στους 150 φακελους, ο καθενας απο τους οποιους εχει ενα αρχειο. Θελω να τα επιλεξω ολα αυτα και να τα κανω επικολληση σε ενα φακελο.. Ζηταω πολλα; :(

Δημοσ.

όλοι οι φάκελοι έχουν τον ίδιο τύπο αρχείου ?

μπορείς να δοκιμάσεις με την αναζήτηση απο τον explorer ( όχι IExplorer ) και να σου δείξει τα αρχεία που έχει ο κάθε φάκελος σε ένα μέρος όλα μαζεμένα και να τα πάρεις από εκεί με copy/paste

Δημοσ.

Total Commander. Γίνονται τα 'πάντα'.

Alt+F7 και βάζουμε στο search *.*

Στα αποτελέσματα πατάμε το "Feed to Listbox" και μαρκάρουμε με shift+end μόνο τα αρχεία. Με F5 τα κάνουμε copy στο άλλο παράθυρο.

Υπάρχει και 2ος τρόπος βάζοντας στο advanced στο filesize >0 Kbytes βρίσκει μόνο τα αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...