dandri Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εχω καποια ακουστικα, μη επωνυμα, τα οποια οταν τα συνδεω στο λαπτοπ ακουω καποιο θορυβο μεσα απο αυτα. Οταν σβηνω την οθονη του λαπτοπ ο θορυβος εξαφανιζεται. Ρωτησα & μου ειπαν οτι δεν ειναι καλα τα ακουστικα. Οταν τα συνδεω στο ντεσκτοπ δεν υπαρχει προβλημα. Τι εχετε να πειτε & τι ακουστικα μου προτεινετε να παρω?
Vagos_46 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 μηπως οταν καθεσαι στο desktop τα ακουστικα βρισκονται πιο μακρια απο την οθονη σε σχεση με το laptop?
dandri Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 μηπως οταν καθεσαι στο desktop τα ακουστικα βρισκονται πιο μακρια απο την οθονη σε σχεση με το laptop? Οχι δεν ειμαι μακρια, διπλα ακριβως.
Vagos_46 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 τι να σου πω δοκιμασε κι αλλα ακουστικα μηπως παρουσιαζουν κι αυτα το ιδιο φαινομενο! δοκιμασε και τα ακουστικα που εχεις τωρα σε αλλη συσκευη μηπως τελικα βγηκαν off!
madsc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασε στο laptop σου από το volume control της κάρτας ήχου να κάνεις mute τα: line in, mic in. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.