Προς το περιεχόμενο

agora DVD-RW

gap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις? anyway προς lite-on μερια κοιτα!

στο nec είχα δώσει κάνα 40άρι!

Θέλω κάτι καλό...

απόδοση ανα τιμή να συμφέρει!!

Δημοσ.

Για να ρωτήσω και εγώ μιας και το thread είναι καινούριο.

Σε μερικές ημέρες θα αγοράσω καινούριο αντιγραφικό και όποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Δεδομένου ότι το τελευταίο αντιγραφικό μου παρέδωσε πνεύμα εδώ και κανά εξάμηνο (και ήταν ήδη παλιό, ένα nec 2510a, από τα πρώτα με υποστήριξη DL) έχω χάσει επαφή με την αγορά και θα χρειαστώ μερικές γνώμες.

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με προσανατολίζει σε nec ή liteon αν και έχω ακούσει και καλές γνώμες και για τα LG. Για BENQ δεν το συζητάω. BENQ ήταν το πρώτο μου αντιγραφικό (ξέρετε από εκείνα τα +R που πλήρωνες 10$ για να κατεβάσεις firmware για να υποστηρίζει και -R) και χάλασε αφού έγραψε 5-6 δισκάκια μόνο.

Για Pioneer από την άλλη έχω και από εκεί μία μικρή εμπειρία. Βέβαια, αφορά αντιγραφικό για laptop το οποίο και άντεξε σε αρκετά βαριά για χρήση για ένα χρόνο περίπου μέχρι να παραδώσει πνεύμα. Ωστόσο συνεχίζει να διαβάζει αδιαμαρτύρητα καλά γραμμένα δισκάκια (για εγγραφή βέβαια ούτε λόγος). Από την άλλη γνωρίζω ότι όποιος έχει πάρει Pioneer ορκίζεται στην ποιότητά τους, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι ζήτημα περηφάνειας σε συνδυασμό με την πιο τσιμπημένη τιμή τους...

Σε πιο συγκεκριμένα πράγματα τώρα:

Βλέπω π.χ. στο eshop τα nec AD-7170A και AD-5170 με διαφορά στην τιμή τους 0.50 ευρώ. Διαφορές στα χαρακτηριστικά τους δεν εντοπίζω, αλλά από τα μοντέλα καταλαβαίνει κανείς ότι είναι διαφορετικές σειρές, επομένως ποιες είναι τελικά οι διαφορές τους γνωρίζει κανείς???

Από lite-on έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Έχω ένα στο σπίτι των γονιών μου που το χρησιμοποιώ όποτε μπορώ, ωστόσο θυμάμαι κάπου διάβαζα ότι η Lite-on θα αποσυρθεί από την αγορά αντιγραφικών, θα σταματήσει δηλαδή να βγάζει δικά της μοντέλα και θα περιοριστεί να δίνει τους μηχανισμούς της σε άλλους κατασκευαστές. Αυτό τελικά ισχύει, και αν ναι πόσο επηρεάζει την επιλογή μου???

Για τα LG τι γνώμη έχετε? Όπως είπα και παραπάνω έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα καλά σχόλια, αλλά δεν βλέπω να αναφέρονται καθόλου στο thread...

Δημοσ.

loipon,

1)7170 exei ypostiri3i gia dvd-ram eno to 5170 den exei, pantos gia 50 cent kalitera na exeis ram (ypopsin exw ena 7173 kai grafi ta panta)

2)benq exw to 1650, kalo alla oxi toso kalo oso lene

3)liteon exw ena 165p6s kalo para poli kalo

4)lg eixa mono se ena laptop kai paradose pneyma meta apo ligoys mines

5)Pioneer 111 h an 8es na perimenis gia to 112, sigoyra korifi :) an krino apo to 106 poy eixa (eixan kai 2-3 fili) akoma pezi (stoys filoys, to dikomoy efage boyta apo to rafi kai paredose pneyma) :)

Opote prosopiki apopsi pioneer/nec/liteon.

Δημοσ.

Και εγώ έχω ένα Nec-Sony 7173A που παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.

Μερικές φορές βάζω ένα άδειο δισκάκι και δεν το διαβάζει καθόλου (σαν να μην υπάρχει). Ανοιγοκλείνω το tray και το διαβάζει σωστά. Εχω δοκιμάσει TDK, 2 ειδών, αλλά και Verbatim...

Από το προηγούμενο Nec 3520 που είχα είμουν πολύ ευχαριστημένος, τωρα όμως που έβαλε και η Sony χεράκι της δεν είμαι ευχαριστημένος και μάλλον θα το αλλάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...