Προς το περιεχόμενο

Ηχεία Logitech

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, πιστεύω πως δεν είναι λόγω προβλήματος το ότι το κεντρικό ηχείο δεν παίζει (πάντα).

Δοκίμασες κανένα παιχνίδι που να υποστηρίζει eax ή καμιά ταινία με dolby να δεις αν υπαρχεί κι εκεί πρόβλημα;

edit: Με πρόλαβε ο Vagos_46 :)

edit2: Πχ όταν έχω disable το ψευδο-surround κι ακούω mp3, λειτουργούν μόνο τα δύο πλευρικά, μπροστινά ηχεία (λογικό αφού το mp3 είναι stereo). Όταν επιλέγω όμως surround παίζουν και τα 5. Δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware, αν και έχω μια υποψία ότι είναι το πρώτο.

Btw έχω την εντύπωση ότι το κεντρικό σου είναι ισχυρότερο από τα υπόλοιπα 4.

Δημοσ.

Nαι mp3 άκουγα,δε το ήξερα ότι δε δουλεύει παρά μόνο σε ταινίες...

Περίεργο μου φαίνετε προσωπικά.

divx βλέπω κυρίως στο dvd player οπότε δεν έχουν νομίζω dolby ήχο...

Thanks για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Δυστυχώς τα κατεβάζω από δω μέσα οπότε ότι κάτσει...

Πάντως είναι καλά ηχεία δε τολμάω να τα βάλω ούτε στο μισό της έντασης!

Αυτό λόγω πολυκατοικίας!

Δημοσ.
Δυστυχώς τα κατεβάζω από δω μέσα οπότε ότι κάτσει...

Πάντως είναι καλά ηχεία δε τολμάω να τα βάλω ούτε στο μισό της έντασης!

Αυτό λόγω πολυκατοικίας!

και μια φιλικη συμβουλη, μη κανεις το γνωστο λαθος και ανοιξεις το subwoofer πολυ και μπουμπουνιζει!! λιγο πανω απο το εντελως κλειστο ειναι η καλυτερη ρυθμιση!

Δημοσ.

Το πρόβλημα που λέτε είναι ένας σπαστικός ήχος που ακούγετε κάθε 5 ή 10 λεπτά σαν να το θόρυβο όταν έκλειναν τα παλιά ηχεία?

Κάνει κάτι τέτοια...

Α,και στο Pro Evolution που το βαλα μόνο τα 2 ηχεία μου αναγνωριζε...

Δημοσ.
Το πρόβλημα που λέτε είναι ένας σπαστικός ήχος που ακούγετε κάθε 5 ή 10 λεπτά σαν να το θόρυβο όταν έκλειναν τα παλιά ηχεία?

Κάνει κάτι τέτοια...

oh,yes....

Δημοσ.

Αν θελήσω να τα αλλάξω στο Πλαίσο που τα πήρα θα μου τα αλλάξουν και να διαλέξω άλλα και να πληρώσω τη διαφορά?

Πως γίνετε η διαδικασία?

Δημοσ.
Αν θελήσω να τα αλλάξω στο Πλαίσο που τα πήρα θα μου τα αλλάξουν και να διαλέξω άλλα και να πληρώσω τη διαφορά?

Πως γίνετε η διαδικασία?

πηγαινε ρωτα αν σου τα αλλαζουν,αλλα καλυτερα να προτιμησεις αυτη τη διαδικασια...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165272

Δημοσ.

Όπως υπέδειξε ο Vagos_46. Μην μπλέκεις με το κατάστημα. Μπες στο site της Logitech όπου υπάρχει αντίστοιχη φόρμα για να συμπληρώσεις.

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ.Τους έστειλα ποιο είναι το πρόβλημα μου.

Να δούμε τωρα απάντηση.

Έστειλα και στο Πλαίσιο χτες μήπως δεχτούν αλλαγή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...