Προς το περιεχόμενο

Ηχεία Logitech

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μπορείς να το ακυρώσεις κάν' το. Ίσως δεν έχουν πρόβλημα αλλά γιατί να ρισκάρεις; Πήγαινε για τα x-540 αν μπορείς.

Δημοσ.

Ωχ,τώρα τα παρήγγειλα και έχει φτάσει ήδη στη κούριερ.

Ελπίζω να μη μου παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα,στο δωμάτιο που θα τα βάλω έχω υπολογιστή και τηλεόραση μόνο στη πρίζα.

Δημοσ.
Ωχ,τώρα τα παρήγγειλα και έχει φτάσει ήδη στη κούριερ.

Ελπίζω να μη μου παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα,στο δωμάτιο που θα τα βάλω έχω υπολογιστή και τηλεόραση μόνο στη πρίζα.

Δεν παίζει ρόλο τι έχεις στο δωμάτιο (ούτε καν στο σπίτι μη σου πω). Καλή τύχη πάντως. Αν δεν παρουσιάσουν το πρόβλημα, πρόκειται για αρκετά καλά ηχεία.

Δημοσ.

Δεν θα έχουν φτιάξει το πρόβλημα αυτό λέτε τόσο καιρό?

Βασικά τόσα διέθετα και τα x-540 είχαν 15 ευρώ παραπάνω και είπα να πάρω αυτά.

Με κέρδισε και το design τους!

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να φτιάξει. Είναι πρόβλημα σχεδιασμού/κατασκευής του συγκεκριμένου τύπου ηχείων. Όντως έχουν καλό design αν και τα x-540 προσφέρουν μερικά παραπάνω στοιχεία (mount του κεντρικού σε tft οθόνη, έλεγχο έντασης του sub από χειριστήριο κι όχι από το ίδιο το sub, matrix -«ψευδομετατροπή» δικάναλου ήχου σε πολυκάναλο-, χειριστήριο που δεν είναι ενσωματωμένο σε κάποιο ηχείο).

Στην τελική αν έχεις πρόβλημα πας για refund.

Καλή τύχη όπως και να 'χει :)

Δημοσ.

Τα πήρα και είναι μια χαρά απλά έχω πρόβλημα στη ρύθμιση των ηχείων.

Ενώ το ηχείο και το μπάσο που έχει και τα καλώδια της κάρτας ήχου δείχνουν να δουλεύουν στο ρελαντί,τα άλλα ηχεία δεν έχουν δυνατή ένταση καθόλου τα πίσω μου φαίνετε...Γιατί αυτό?Ειδικά το μπροστινό κεντρικό ηχείο που είναι και το μόνο κάθετο(όλα τα άλλα οριζόντια) είναι σαν νεκρό...

Ξέρει κανείς τι γίνετε?

Δημοσ.

για καποιον λογο ειτε η καρτα σου ειτε τα ηχεια σου δινουν ηχο stereo το οποιο ειναι και λογικο οταν ακους μουσικη πχ.ολες σχεδον οι καρτες υποστηριζουν ψευδο-surround απο stereo ηχο,καποια ρυθμιση στην καρτα ηχου σου φταιει.δεν ξερω για τα συγκεκριμενα ηχεια,μπορει να εχουν και καποιο κουμπι για να κανει την δουλεια που περιγραφω πιο πανω

Δημοσ.

Θα πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της κάρτας ήχου που να ρυθμίζεις τόσο την αναλογία έντασης σε front/rear όσο και το αν θες να αναπαράγει ψευδο-surround (όπως είπε και ο PATRINOS06) τους μη surround ήχους. Σχετικά με την ένταση των front/rear πιθανόν να γίνεται κι από το control panel των windows. Από όσο θυμάμαι τα x-530 έχουν κουμπιά μόνο για ένταση ηχείων/sub.

Επίσης το κεντρικό είναι το μόνο κάθετο :)

Δημοσ.

Έχω απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει και τους drivers τησ sound blaster πόσες φορές έχω βάλει και τους kx-project drivers τίποτα,το πρόβλημα παραμένει,στον πίνακα ελεγχου το έχω βάλει ότι είναι 5.1

Δημοσ.

Ποια soundblaster έχεις; Δυχτυχώς ξέρω να σου πω μόνο για της audigy4, ότι παρέχει τέτοιες επιλογές αλλά λογικά θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τα άλλα μοντέλα.

Αν κάνεις διπλό click στο ηχειάκι που είναι στο system tray και πας στα properties σ' αφήνει να ρυθμίσεις την ένταση του ήχου για κάθε ηχείο ξεχωριστά;

Δημοσ.

Τη βρήκα τη ρύθμιση και δούλεψαν τα δύο πίσω κανονικά...

Δεν ήταν 5.1 στο creative surround mxer ήταν το λάθος.

Αλλά το κεντρικό κάθετο που σας έλεγα είναι το μοναδικό νεκρό ηχείο πλέον...

Τι παίζει πάλι?

Καλά το μπάσο σπάζει τζάμια όχι αστεία...Τη φωνή δεν την έχω ούτε στο 1/4 και είμαι ικανοποιημένος...

soundblaster 5.1 live

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...