emm_stra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα αντιμετωπιζω τα παρακατω προβληματα (δεν ξερω βεβαια να ειναι οντος προβλημα) -Εχω 2 σκληρους δισκους SATA 120αρηδες σε raid 0 και εχω καταλαβει οτι δεν δουλευει το S.M.A.R.T. και συγκεκριμενα μεσα απο το everest δεν φαινεται η θερμοκρασια των σκληρων.. Οταν τους εχω κανονικα σαν IDE (ξεχωριστους δισκους) ολα δουλευουν καλα.... και το everest δειχνει τις θερμοκρασιες... Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και αν διορθωνεται??? -Οαταν κανω shutdown τον Η/Υ λιγο πριν σβησει η οθονη και κλειση το μηχανημα ακουγονται δυο ηχοι σαν να σταματουν να γυριζουν οι δισκοι (κατι που μαλλον ειναι φυσιολογικο). Σαν να κλεινει πρωτα ο ενας και μετα ο αλλος... Να πω οτι εχω και τριτο δισκο SATA 250αρι οχι σε raid. Εχω δοκιμασει τα παντα.. Μονο αν ειναι ενας μονο δισκος οποιοσδηποτε, ακουγεται ενας θορυβος. Αν εχω συνδεδεμενους 2 ή και παραπανω ακουγονται δυο ηχοι.. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα αυτο γιατι ποτε δεν ειχα πανω απο 1 δισκο.. Τον ενα (250αρι) τον ειχα απο παλια. Τους αλλους τους αγορασα προσφατα. Ετρεξα το διαγνωστικο εργαλειο της εταιρειας σε ολους και δεν υπαρχουν λαθη!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.