Προς το περιεχόμενο

κινεζικα σε windows και υποτιτλους

joe27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εβαλα windows sp2 αγγλικα και πολλα ελληνικα γραμματα δεν μου τα διαβαζει.οπως επισις και τους υποτιτλους απο τις ταινιες που κατεβαζω.τι να κανω?τα δειχνει ολα κινεζικα...

Δημοσ.

Οταν εννοείς δε σου διαβάζει ελληνικά? Στα μενού? που?

Οι υπότιτλοι βγαίνουν κινέζικα που? Στο windows media player? Σε όλα τα αρχεία στο κάνει? DVD βλέπεις κανονικα?

Καλως ήρθες. :-)

Δημοσ.

στο wmp ναι,και καποια κομματια στα windows γενικα.dvd βλεπω κανονικα.τους υποτιτλους απο το greeksubs δεν τουσ διαβαζει.και καποια e-mail.διαβαζει μονο οταν ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι στην ταινια.αλλιωσ ειναι κινεζικα

Δημοσ.

Θα πρέπει να πας :

* Πίνακας Ελέγχου

* Ρυθμίσεις Γλώσσας

* Στην πρώτη και στην τρίτη καρτέλα να είναι όλες οι επιλογές στα Ελληνικά [ εμένα με Αγγλικά Windows λέει Greek... ]

* Στην καρτέλα Γλώσσα [ Languages ] πάτα Λεπτομέρειες

* Στην πρώτη καρτέλα, κοίτα αν έχει και τα Αγγλικά και τα Ελληνικά...

* Απεγκατέστησε τα Ελληνικά με την επιλογή από δίπλα ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα Ελληνικά από δίπλα που λέει EL και όχι κάτω από την εικονίτσα με το πληκτρολόγιο

* Εφαρμογή

* Προσθήκη

* Ελληνικά [ και από κάτω πάλι Ελληνικά να λέει... στο νέο παράθυρο εννοώ ]

* Εφαρμογή

* Τεστάρισμα με γράψιμο

* ΟΚ

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα....εχω και εγω το ιδιο προβλημα μονο που εγο δε μπορω να επιλέξω τα "ελληνικα" στην επιλογή advanced στο regional and language settings, καθώς μου λεει οτι καποια αρχεία απο το cd των windows δεν υπαρχουν και πρεπει να τα επιλεξω εγώ....μηπως ξέρει κανείς ποια αρχεία θέλει

Ευχαριστώ πολύ

---------- Προσθήκη στις 01:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:26 ----------

τα βρήκα τα αρχεία που χρειάζονται.....πως μπορώ να τα ανεβάσω εδω πέρα να τα πάρει και κάποιος άλλος αν τα χρειαστεί?

Δημοσ.

@koun522: Τα αρχεία αυτά υπάρχουν όντως στο cd τω Ελληνικών xp και το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις το cd και να προχωρήσεις.

Τουλάχιστον σε μια περίπτωση που το έκανα έτσι δούλεψε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...