Manos-Sx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 εγώ στον δικό μου δίσκο fat32 έχω δώσει δικαιώματα RWX δηλαδή όλα τα δικαιώματα όχι για τον root αλλα για μένα δηλαδή απλό user και οι ρυθμίσεις του fstab είναι >users,gid=users,umask=0002 οπότε μήπως πρέπει να βάλει 0002 ; έκτος αν αλλάζουν ανάλογα με τη διανομή ... αλλάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Kαλύτερα να βάλει fmask=0113,dmask=0002, ώστε τα αρχεία να μην είναι εκτελέσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχει σχέση με τη διανομή αυτό. Το 0002 σημαίνει πως κανένας χρήστης δεν έχει δικαιώματα write στον δίσκο από τους χρήστες που δεν βρίσκονται στο owners group. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 οκ κατάλαβα :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.