Alamanos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Geia sas paidia eimai neo melos kai paizw arketa sixna lineage.To thema einai aksizei o xronos pou ksodeuw gia ena tetoio paixnidi h kalitera na ksekinisw to WoW pou exei apoktisei pollous 8aumastes ton teleutaio kairo..... Ti tha mou proteinate????
Vagos_46 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 σου προτεινω να παιξεις το παιχνιδι που σου αρεσει περρισοτερο!!!
crash21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχας γεια σας! Ψαχνωντας ξαφνικα βρηκα το topic του φιλου... Εχω παιξει και τα δυο παιχνιδια... Πραγματι αν θες να παιξεις τετοιου ειδους παιχνιδια πρεπει να εχεις καποιον ελευθερο χρονο. Ομως, αν παιξεις lineage 2 τοτε ο χρονος θα πρεπει να ειναι πολυ περισσοτερος. Στο wow σε πολυ 10-15 πραγματικες μερεσ παιχνιδιου πας 60. Μετα? Πας instances ντυνεσαι κτλ.... Θεμα χρηματων? Κανενα αφου το παιχνιδι σε ντυνει αξιοπρεπεστατα μεχρι τα 60 οσον αφορα το pve (player vs enviroment). Τα μονα χρηματα που ξοδευεις ειναι για αλογο..αρα μεχρι τα 60 ντυνεσαι απο drops και βεβαια βγαζεις και λεφτα απο drops! Στο wow δεν flagareis δηλαδη δεν περνεις καρμα με κυνδινο να χασεις αντικειμενα σου ΟΥΤΕ και χανεις exp αν καποιος σε σκοτωσει... Στο wow εισαι χωρισμενος σε ομαδες Alliance - Horde αρα ποτε καποιος που στο παιζει φιλος και κανεται παρτυ μαζι δεν θα σου κανει μπιπ!!! Το wow εχει auction houses οποτε ποτε δεν θα χρειαζεται να αφηνεις το pc σου ωρες ατελειωτες το βραδυ για να πουλησεις τα πραγματα σου... Εχει επισης soulbound αντικειμενα δηλαδη δεν θα μπορεισεις να πουλησεις κατι το οποιο εχεις φορεσει πριν...(πιο πολυ καλο για λογους cheating αυτο αλλα και για την οικονομια του παιχνιδιου!). Αν συνεχισω να λεω για το wow δεν θα σταματησω οποτε τορα λεω για lineage! Για να φτασεις 78 (αν δεν κανω λαθος τοσο ειναι... στο C4 του e-global τοσο ηταν το maximum!) πρεπει πραγματικα να λιωσεις πανω απο μια οθονη... Θελει απιστευτες και ατελειωτες ωρες παιξιματος...Πραγματικα ελιωνα απο τον μαρτιο μεχρι τον ιουνιο και εφτασα μονο 55...(ισως να με πειτε noob τωρα καποιοι αλλα οντως τοτε ημουν...) Γενικα θελει ατελειωτες ωρες grinding σε αντιθεση με το wow που συνδιαζει quests με grinding αρα πολυ περισσοτερο experience! Τα λεφτα στο lineage 2 ειναι οπως οι συνταξεις καποιων παππουδων Εκτος ελεγχου οικονομια... πρεπει να ντυθεις στο παιχνιδι συνολικα 5 φορες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (d,c,b,a,s grade) και εχεις και στο κεφαλακι σου να περνεις ss ή bss με αποτελεσμα πολλες φορες οταν expara να εχανα λεφτα παρα να βγαζω κερδος!Βεβαια τωρα καποιος θα πει φτιαξε ενα νανο...Ωραιαι λοιπον φτιαξε εναν και ξαναλιωσε παλι μεχρι τα 40 (κανωντας και τα εξαιρετικα quests του για να παρεις class.. και ψαχνε το καθηκι που κανει spawn τυχαια σε 3 διαφορετικα σημεια ) Απο χαρτη μην μιλησω πολυ... Το Lineage 2 ειναι το 1/3 του wow... Τωρα στο C5 απο οτι ακουσα θα μεγαλωσει αρκετα αλλα και παλι το burning crusader θα εξισωσει τα πραγματα ξανα! Στο Lineage παιζεις και ξαφνικα ερχεται ενας σε βαραει και σε ριχνει... Αν τον χτυπησεις δικαιωμα σου... Αν οχι παλι. ΑΝ χασεις ομως το αποτελεσμα το ιδιο... -4% experience που σε 70++ lvl μιλαμε για κανενα 2-4 ωρες exparisma για να το παρεις πισω! Βεβαια ο αλλος flagari αλλα τι σε νοιαζει εσενα... Αν εχει και blessed και μια καλη clan δεν του κανει κανεις τιποτα... Δεν συνεχιζω αλλο... Σαν τελος θελω να πω αυτο. Το Lineage ειναι παιχνιδι υπομονης... Δηλαση εκει καλυτερος ειναι αυτος που εχει την μεγαλυτερη υπομονη -ισως και τυχει λογω χρηματων- ωστε να φτασει το maximum lvl. Στο wow το leveling ειναι ενα καλο training μονο... Μετα πιο πολυ θελει skills πραγματικα... Να ξερεις τι να κανεις στον αλλον οταν παει να σε σκοτωσει και πολλα αλλα. Τα παιχνιδια μοιαζουν και κανεις δεν το αμφισβιτει αυτο. ΑΝ το lineage κανει κατι και δεν ειναι τοσο επιπονο να φτασεις 78 θα γινει καλυτερο πιστευο. Και πανω απο ολα μην ξεχασω αυτο... Το ενα το παιζεις τζαμπα αν θες το αλλο ΟΧΙ... Αλλα προσωπικα προτιμο να παιξω wow και να παρω 4 πακετα τσιγαρα τον μηνα λιγοτερα... Σιγουρα κουρασα και απορω ποιος θα φτασει μεχρι αυτην την γραμμη!!! Δεν ξερω γιατι αλλα εννιωσα οτι επρεπε να τα γραψω αυτα... Thanks!!! PS: Lineage δεν το εχω παιξει ποτε σε official οποτε μπορει να κανω καποια λαθει αν και εκει παντως το exp και τα adena ειναι ακομα λιγοτερα! PS 2 : Θα ηθελα πολυ να ακουσω τον αντιλογο...(απο καποιον οπαδο του lineage )
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 PS 2 : Θα ηθελα πολυ να ακουσω τον αντιλογο...(απο καποιον οπαδο του lineage ) ... 8a eimoun o kaliteros "antilogos" pou mporouses na exeis ... alla dn exw kai toso oreksi ... ta exw pei apires fores se pampolla meroi afta ... I Ali8ia einai oti WoW dn exw paiksei polu ... to DIKAZW logo twn grafikwn tou ... Game xwris ali8ofanis k orea grafika dn mpenw ston kopo na to paiksw ... as grafei k istoria den me endiaferei ... Exw liwsei omws sto Lineage kai ELiwna apo <1 ... Akousa giafto,To Dokimasa,To Epaiksa,To Sini8isa,To Agapisa! Arxika, To Lineage den einai paixnidi ... einai tropos zois ... kai EFKOLA 8a er8ei o ka8e psixakias pou filosofei gtp ... k 8a mou pei: "Ena Game einai ...". OK! Ena eipa k egw oti einai dn eipa DIO pros8eou ... alla ... giafton pou anigei tin porta tou ... k pistevei oti o Char tou game antiprosopevei ton idio ton Pekti ( OXI vevea sta panta ... dn mporei na ton antiprosopepsei sto SEX, i se kati pou DEN mporei na exei sxesi me to game) afou mporei na bgalei ston kosmo: ton XARAKTIRA tou ... dioti me ton kairo opio atomo k na paiksei ... sto telos 8a diksei ton pragmatiko tou xaraktira 8elei de 8elei ... Afto dinei sto Game kai genika sta MMOG tin idiotita na ta kanei "Tropo Zois" ... ena atomo einai se mia karekla ... Einai sindedemeno 23 ores to 24wro kai anaptisei sxeseis me allous an8rwpous ... einai re pedia enas "TROPOS ZOHS" ... DEN LEW oti einai zoi afto to pragma (antidrastika onta MHN mperdeftite k m pite xazomara gt ta pernw ...) ... Tespa ... Egw 8a i8ela na pw ... oti ta kritiria kata ta opia sigrineis ta dio games agapite mou crash21 DEN einai swsta ... sorry an se apogoitevw ligaki epidi kourastikes na to grapseis olo afto ... alla oxi men ola ... alla ta vasika sou kritiria einai la8os ... Kai gia na mpw sto 8ema : Den mporeis na les oti sto L2 kaigese pio poli apo to wOw ... Exeis akousta ta "RATES" ? Pou kolane ta RATES tou ka8e Servetz0r pou mpeneis me to IDIO to game (Grafika, Gameplay etc...) ? Exw 78risei ta lvl mou k ta Subclasses mou se Server mesa se MIA mono mera xD agapite se server 5000x XP ... episis ekana na ftasw 76 LvL 6,5 Mines se server 5x XP ... afto einai ta RATES ... to pedi mas rwtise pio einai kalitero GAME ... Giafto 8a grapsw tin apopsi mou: Dear Alamanos (pou anaveis fwties me ta Thread sou), Ta dio afta MMORPG pou mas vazeis na sigrinoume exoun megales diafores ... kai epomeno einai na min eiparxei kalitero ... Grafika - Kapion Player ton Agizoun ta "Parami8enia" grafika tou World of Warcraft (Cartoonizoun ws to kokkalo), enw se allon aresoun ta pio ali8ofanoi grafika tou Lineage ... LeveL - Den lew ... den eiparxei pote kapnos xwris fwtia ... to L2 einai kapws pio Hardcore game se 8emata lvling apo to WoW ... alla oxi k afto to prama p anaferei o crash21 ... ektos an goustareis na paizeis ta Official TI NA PW! Egw gamer-gamer alla pote dn to dianoithika ... mpika k bgika opws eimoun ... Items + Money - Ta vriskw SXETIKA opws anefera parapanw ... Analoga me ton ka8e server k ta Drop Rates tou ... polu myalo 8elei? ^^ Kosmos - "KAI" sta dio Gamez mporei na xwresei idios pli8ismos (se ena server tou game milame panta) einai analoga me tis dinatotites tis Mixanis pou tous sikwnei ... O "kosmos" pali exei tis idies omiotites se ka8e game ... Kai sta dio eiparxoun Noobia, Vlamenoi, Atoma pou Vrizoun, Pkades, Atoma pou Voithane ton kosmo, kai oi Klasikoi ELITES tou game. To simperasma apolla afta ? Stous perissoterous DEN eiparxei. KAI ta dio games exoun tous PELATES tous ... pou 8a aparni8oun to ka8e ti arnitiko sto game tous ... Opios kanei Threads san afto ... dn skeftete ... vlakia Thread einai ... DEN EIPARXEI KALITERO ... einai analoga me ta GOUSTA tou ka8e atomou/player ... Paikse kai krine me ta dika sou kritiria k tis dikes sou anages panw se ena Game/SERVER (<- Crashouko21 Min ksexniomaste) ... AFTA TA LIGA! Epoxi pou epaiza akoma L2 ... 8a eimoun toso anameni ... pou crash21 mporei me ligi sigentrwsi na sou ebgaza ola ta logia sou skarta (plaka kanw ... periliptika ta diavasa kai twra) ... alla exw teliwsei tin apotoksinosi mou ... kai san apeksartimeni tou L2 pia ... psaxnomai H' gia MMORPG san to Cabal ... H' apla na sinexisw na paizw NwN2 pou to LATREVW kai to 8ewro ANWTERO apolla [btw:Kai na pros8esw akoma i polulogou, oti 8ewro GIDIA ta paidakia i tous megalous an8rwpous pou paizoun se Server -20x ... Den vriskw ton logo pragmatika ... Prepei na kaneis kialla stin zoi oxi mono GaminG ... kai 8a katalavei o ka8enas molis parei to Proficiency tou Gamer me to kairo oti O KALOS O GAMER fenete se opia katastasi server (Low/High Rates,Bugs, akoma kai sto LAG! :razz: ). ] Have FuN Ultim8 Gamez0rZ! ;-) P.S Opios pistevei oti to L2 k to WoW einai Ena: "An8rwpaki pou Perpataei" ... as min postarei ... gt pernw til tin Proin Clan mou kai kanoume to Insomnia NoobWars!!! xD
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 +1 στο koritsi_gia_pc. Πoιός σου είπε ότι δεν μπορείς να γίνεις εύκολα πολλά lvl ή ότι δεν υπάρχουν λεφτά..Για ψάξου πριν πεις για κάτι που δεν ξέρεις...Στο l2 μπορείς να πας στο ανώτατο lvl σε διάρκεια 3 ωρών έως και 3 μηνών και παραπάνω..Μπορείς να βγάλεις λεφτά φτήνοντας αίμα αλλά και χωρίς καμία κουραση...Βέβαια υπάρχουν και ενδιάμεσα σε αυτα που σου είπα...Το επίπεδο δυσκολίας αλλάζει ανάλογα με τον server που θα παίξεις.Αυτο λοιπόν είναι ακόμα ένα + για το l2. :|
crash21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Γεια και παλι! Σιγουρα τα rates τα ξερω όμως ήθελα να κάνω σύγκριση official με official... Αν και στον official του Lineage αν δεν κανω λαθος υπαρχει ενας server με high rates...(δεν ειμαι σιγουροσ παντως). Εχω παιξει και σε pvp server του Lineage 2 για πλακα που γινεσαι 78 lvl σε 1 ώρα όμως εκει πληρωνουν τα ζωακια για να παρουν 20+ enchancts οπλα άρα δεν μπορεις να τα ευχαριστηθεις... Οσο για τα γραφικα... Τι να σου πω... Στο Linage μπορει να φαινονται πιο σοβαρα και στο wow σαν τα γραφικα του Disney ομως παρολα αυτα προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ... Στα λεφτα επιμενω οτι στο wow τα βγαζεις πολυ ευκολα... Παρε herba+alche και εισαι πλουσιος... Μετα? Πολυ απλα παρε engineering+mining και φτιαχνε πραγματα για pvp.... Στο Lineage πρεπει να φτιαξεις 2 chars για να μπορεσεις να εχεις καποια λεφτα(main+νανο). Τελος κατι αλλο που δεν ειπα στο πρωτο μου post ειναι οτι στο wow υπαρχουν 2-3 φορες παραπανω skills σε σχεση με το lineage... Επισης στο wow μεσα σε 2 λεπτακια αλλαζωντας τα talents σου κανεις τον παιχτει σου για πχ απο PvP σε healer (πχ εγω εχω ενα druid. τωρα τον εχω full balance. Μετα αν θελω πληρωνω και τον κανω healera!!!) Στο Lineage δεν εχεις τετοια πολυτελεια. Τελος to interface του wow ειναι παρα πολυ καλυτερο και ευκολετερο απο του Lineage.... Στο wow υπαρχουν απειρα addons που κανεις φερνεις το παιχνιδι στ μετρα σου και ετσι οπως σου αρεσει... Στο lineage δεν υπαρχει δυστυχως ουτε η δυνατοτητα να αλλαξεις τα κουμπια του πληκτρολογιου που θες να παιξεις. Αυτα! Επιμενω οτι σιγουρα καθενας το βλεπει αλλιως! Thanks!!! PS: Κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι το wow σχεδον σε ολα το sites που βαθμολογουν παιχνιδια περνει 9++ ενω το lineage 6++.
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα, ένα από τα κύρια στοιχεία που δεν μου αρέσουν καθόλου στο wow είναι τα γραφικά.Είναι λογικό όμως το wow να είναι πιο πάνω στα στατιστικά αφού στο wow οι περισσότεροι που παίζουν πληρώνουν..Στο lineage οι περισσότεροι πέζουν free..Με τα λεφτά δεν είναι όπως τα λές...Στον elite που παίζω εγώ τα λεφτά είναι πολύ ικανοποιητικά κατά την άποψή μου.Τώρα το φαινόμενο του donate(κάνουν και καλά δωρεές στον server και πέρνουν "δωράκια") υπάρχει όντως.Το βρίσκω και εγώ πολύ χαζό να δίνεις λεφτά και κυρίως να δίνεις λεφτά για έναν hirate server. Τώρα, άκου άλλο ένα θετικό που δεν πιστεύω να έχει το wow.Στο lineage υπάρχουν siege(=μάχες) μεταξύ clan(=ομάδες) και τα ally(=κοινώτητες ομάδων) τους για τις πόλεις του παιχνιδιού.Όταν λοιπόν είσαι σε μια καλή clan το siege και γενικά η ιδέα της κατοχής κάστρου, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στο παιχνίδι.. Τέλος, έτσι όπως περιγράφεις το wow το δείχνεις σαν ένα παιχνίδι για 10χρονα χωρίς μεγάλη ουσία...Sorry αν κάνω λάθος. Αυτά είχα να πώ.Περιμένω απάντηση
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εχω παιξει και σε pvp server του Lineage 2 για πλακα που γινεσαι 78 lvl σε 1 ώρα όμως εκει πληρωνουν τα ζωακια για να παρουν 20+ enchancts οπλα άρα δεν μπορεις να τα ευχαριστηθεις... Ean exeis peksei se PvP Server kai stenaxoriese gia ta Enchantz pou plirwnoun ta ZWA eisai kai esu zwo ... Pantou eiparxoun BuGs mikre ... ekmetaleusou ta ... oso gia to EnchantinG mporeis na to ipologiseis me ipomoni ... Emena kaneis den me perase PLIRWNONTAS ... kerdizw ena PvP Event k eimai GG ... me Honour kai RespeCt (giafta dn zoume?) ase ta noobia na tous ta akoumpane (kai opws leei o filtrohouana einai entelws gelio na plirwneis se High Rated server ... dixneis tin katwterotita, tin Anikanotita, tin Aniwthi katastasi pou vriskese kai ta lefta tou mpampaka sou fisika) ... Pantos epimeno sta Xplo1ts ... ma8e - niwse - zise sto l2 ... exeis psomia akoma na ma8eis . Se Off PvP ServeR dn exw mpei gia na minw ... alla se olous tous allous ... ekana apistefta +26 opla ... Ta skill pou les oti sto WoW perisevoun enw sto l2 oxi ... dn to vriskw logiko episis ... to wow an prosekseis exei polla axrista skill se anti8esi me to Lineage ... To Gameplay tou L2 einai panefkolo,omorfo kai praktikotato ... Alla na m peis Gousta einai afta re c crash21 ... ti na kanoume giafto eisai k pelatis tou WoW ... Afta eixa na s pw.Have FuN kai na 8imase ena pragma otan vriskese Ingame: when ur hands r shaking ... when your heart is spinning ... you have to KEEP SHOOTING! BooM-Headshot,BooM-Headshot,BooM-Headshot!^^ C U IN GiraN ArenA NubleTs xD
crash21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Φιλε μου, εχεις δικιο για τα sieges. Ομως αντιστοιχα στο wow υπαρχουν battlegrounds Και τα bgs γινονται συνεχεια στον server ενω τα sieges καοθορισμενες ωρες που σημαινει οτι πρεπει να εισαι στο pc σου "οταν θελουν οι αλλοι". Οσο για τις βαθμολογιες δεν μιλαω για βαθμολογιες χρηστων αλλα "δημοσιογραφων" που γραφουν και βαθμολογουν τα παιχνιδια στο site. (πχ gamespot.com) Για τα γραφικα οπως ειπα και πανω μπορει να συμφωνω. Ειναι τελειως υποκειμενικο αυτο. Εμενα μου αρεσουν παρα πολυ και με ευχαριστουν περισσοτερο ευχαριστα χρωματιστα γραφικα με απιστευτες ωραιες περιοχες (οχι οτι το Lineage δεν εχει, ετσι?...) και ας ειναι καρτουνιστικα... Το grand theft auto εχει και αυτο απιστευτα και πιο καρτουνιστικα γραφικα παρολα αυτα υπερτερει σε σχεσει αλλων παρομοιων παιχνιδιων. Επισης το wow δινει μεγαλη ελευθερια στον χρηστη στην κινηση του χαρακτιρα του οπως και το interface του οπως ειπα που το κανεις οπως θες εσυ... Αντιθετα στο lineage εισαι καταδικασμενος. Για τα λεφτα ενα θα πω που τουλαχιστον συναιβει σε εμενα... Phantom Summoner 55 lvl με 10 εκατομυρια. Πρεπει να βαλει τωρα C grade ρουχα και μετα βεβαια b κτλ. Που θα τα βρει λεφτα για να βαλει τα c? Μου αρεσει ο "διαλογος" που γινεται ελπιζω να ειναι εποικοδομητικος! Pantou eiparxoun BuGs mikre ... Δηλαδη τι μου λες οτι πρεπει να αρχισω να ψαχνω τα bugs σε ενα παιχνιδι για να γινω καλυτερος??? Επισης μολις πειρα χαμπαρι οτι στον mml2 γινονται "δωρεες" δεν το ξανακουμπισα εκει το game . Τελος πελατης του wow ειμαι απειδη με "αναγκασε" το Lineage... Πρωτα lineage επεζα και παλευα να κανω κατι ομως μετα απο τοσες ωρες gaming δεν εγινα τιποτα. Στο wow παιζω τωρα 3 μηνες και το θεωρω παρα πολυ καλυτερο...
crash21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Τέλος, έτσι όπως περιγράφεις το wow το δείχνεις σαν ένα παιχνίδι για 10χρονα χωρίς μεγάλη ουσία...Sorry αν κάνω λάθος. Πες μου γιατι και ευχαριστω θα σου πω?
omnislash Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Τέλος, έτσι όπως περιγράφεις το wow το δείχνεις σαν ένα παιχνίδι για 10χρονα χωρίς μεγάλη ουσία Λεει για αυτά τα δεκάχρονα που κάνουν instances στις μέχρι τις μια η ώρα το βράδυ.
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα ο mml2 για εμένα έιναι μια σκέτη παρακμή(εντελώς υποκειμενικά).Σου είπα και πιο πάνω πως το θέμα των χρημάτων είναι ανάλογα τον server που παίζεις και ξάναλέω πως ο elite έχει για εμένα τα πιο ικανοποιητικά χρήματα αυτή την στιγμή που ξανάνοιξε..Ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός ότι το θέμα με τα donate όντως έχει παρατραβίξει.Πρίν 3 μέρες 3 φίλοι μου κατάθεσαν 110? ο καθένας!!!Σύνολο 330?!!Είναι εθισμένοι και ζώα...αγάπαγε τους φίλους σου με τα ελατώματά τους σου λέει μετα... Πάντα φιλικά.. Πες μου γιατι και ευχαριστως θα σου πω? Ξέρεις..πολύ εύκολο όλα λυμένα και εύκολα...αυτό εννούσα και ίσως υπερέβαλα κάπως...μου φαίνεται κάπως ανιαρό και με μικροό επίπεδο δυσκολίας, σαν κάτι l2 servers 5000x όπου τα έχεις όλα και μετά βαριέσαι το όλο θέμα...
crash21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ξέρεις..πολύ εύκολο όλα λυμένα και εύκολα...αυτό εννούσα και ίσως υπερέβαλα κάπως...μου φαίνεται κάπως ανιαρό και με μικροό επίπεδο δυσκολίας, σαν κάτι l2 servers 5000x όπου τα έχεις όλα και μετά βαριέσαι το όλο θέμα... Φιλε μου το επιπεδο δυσκολιας ειναι σε μετρια επιπεδα στο wow μεχρι να 60ρισεις... Μετα πας instances κτλ και ντισεσαι σιγα σιγα...Για να γινεις ο καλυτερος char στο game εννοειται οτι θελει τρελο λιωσιμο... Παρολα αυτα ομως δεν ειναι το ιδιο με το Lineage.... Εκει θελει τρελο λιωσιμο μεχρι να γινεις 78. Και μετα παλι λιωσιμο για subclass και για να γινες hero κτλ... To παιχνιδι ξεκιναει για μενα στο max lvl για καθε παιχνιδι. Στο lineage θελει πολυ καιρο στο wow οχι τοσο πολυ. Το exparisma στο wow ειναι ενα καλο training, ενω στο lineage γινεται παρα πολυ βαρετο ΚΑΙ λογο grinding μονο. Παντως βαζω ενα ερωτημα και θελω οσο πιο πολυ ειλικρινια. Αν και τα δυο μπορουσατε να τα παιξετε free με rates οπως των official τους τοτε πιο θα διαλεγατε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.