harrysvr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Σήμερα παρατηρώ οτι πάει πολύ αργά το pc ακόμα και η σύνδεση ιnternet(1024) γενικά όλα, τι φταίει? Η εικόνα δείχνει τις διεργασίες, θα πρέπει να κλείσω κάποια?
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 καλυτερα να στειλεις ολη την εικονα απ'το task manager
lefi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 1) Αυτό το "Διαδικάσία αδράνειας συστήματος" το έχω και εγώ πιάνει 99% CPU και βρισκεται στο τέλος χωρίς να δημιουργεί προβλήματα μήπως είναι άχρηστο; 2)harrysvr κοίταξες στο http://www.processlibrary.com για να δεις τι κάνει το κάθε ένα ώστε τουλάχιστον να έχεις μια εικόνα;
Livagoth Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Κλείσε μία τον firefox όποτε στο ξανακάνει και πες μας τα αποτελέσματα,είχα και εγώ ανάλογο πρόβλημα και η αιτία ήταν τα πολλά tabs στον firefox.
DungeonaS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 kalh xronia kai xronia polla diadikasia adraneias systimatos einai me apla logia oi eleytheroi poroi tou systimatos kallytera steile olo to task manager se foto pes mas kai to conf tou mixanimatos
harrysvr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα...αυτό συμβαίνει όταν η cpu είναι πάνω απο 80% , το πρόβλημα νομίζω παρουσιάστηκε απο όταν άλλαξα το nod32 και έβαλα το panda antivirus, δε νομίζω για τα πολλά tabs γιατί όλα τα χρόνια έχω πολλά ανοιχτά, δεν μπορώ στα καλά καθούμενα να δουλεύω με ένα, το pc μου είναι 3ghz με 1024 μνήμη. [/img]
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Με μόνo 61(ορατές..)διεργασίες απορώ γιατί να έχει πρόβλημα ταχύτητας το pc.
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 prepei na kleiseis gyrw stis 20 mpes sto start run msconfig kai sto startup ksetsekare oti einai axrhsto
harrysvr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Με μόνo 61(ορατές..)διεργασίες απορώ γιατί να έχει πρόβλημα ταχύτητας το pc. :lol: Κι όμως όλο τον καιρό τόσες έχω...και δεν είχα πρόβλημα πριν prepei na kleiseis gyrw stis 20mpes sto start run msconfig kai sto startup ksetsekare oti einai axrhsto Πως θα ξέρω όμως τι είναι άχρηστο και δε θα σβήσω κάτι σημαντικό;
harrysvr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 prepei na kleiseis gyrw stis 20mpes sto start run msconfig kai sto startup ksetsekare oti einai axrhsto Εχει σχέση το αρχικό φόρτωμα με τη μετέπειτα λειτουργία;
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 μπες στο εκκινηση και ξετσεκαρε οτι ειναι αχρηστο κοιτα και εδω http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/ υπαρχει περιπτωση καποια να ειναι και ιοι -trojans κλπ οσα περισσοτερα αχρηστα φορτωνεις τοσο πιο αργο θα ειναι το pc soy
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Tι θα πει "άχρηστα" και τι "χρήσιμα". Αν υπάρχουν 50 διεργασίες "χρήσιμων" προγραμμάτων πάλι θα γονατίζει το pc,ειδικά όσο περνάει ο καιρός.
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 αχρηστα ειναι να εχεις προγραμματα που δε χρησιμοποιεις ή που ειναι trojans
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.