Προς το περιεχόμενο

Θα Ηθελα Την Γνωμη σας για το Τοshiba Satellite A100-906

alipkok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έγινα κι εγώ κάτοχος του 906. επειδή είναι η πρώτη μου φορά με λαπτοπ, θα κάνω μερικές χαζές ερωτήσεις. :):):):) πριν κάνω οτιδήποτε πρέπει να φορτίσω την μπαταρία κάποιες ώρες και πόσες? είδα στο κουτί ένα cd για recovery. πρέπει να δημιουργήσω εγώ τα recovery disks βάση αυτού του cd ή είναι έτοιμο και να προχωρήσω στην εγκατάσταση των win? εν συντομία η διαδικασία και τι πρέπει να προσέξω τώρα στην αρχική επαφή με το μηχάνημα?

ευχαριστώωωΖ!!!

Δημοσ.

μεγειές!

λοιπόν εγώ έκανα τα εξής (επίσης 906 εδώ και 1 μήνα) δεν ξέρω αν είναι τα "σωστά" αλλά δεν χρειάστηκε και τπτ άλλο. φορτισα τη μπαταρία περιπου 6 ώρες πριν το ανάψω καθόλου και κανονίζω καλούς κλυκλους φόρτισης/αποφορτισης, και μου κρατάει με απλή χρήση περίπου 2-2,5 ώρες (αν και γενικα το έχω στο ρευμα). όσο για το recovery DVD δεν χρειάστηκε στην πρώτη εκκίνηση (και ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να κάνω recovery), το μηχάνημα τα έχει όλα προεγκατεστημένα και σε οδηγεί μόνο του βήμα βήμα μόλις το ανάψεις πρώτη φορά. καλό είναι να κάνεις ένα back-up με τους drivers με το σχετικό εργαλείο που έχει μέσα, αν και στο site της toshiba έχει μαλλον τα πάντα εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp.

καλή διασκέδαση :-D

Δημοσ.

re paides skeftomai aftes tis meres na agoraso ton 906!! kai se ena magazi pou rotisa tilefonika mou eipan oti exantlhthike, giati perimenoun to neo montelo-antikatastath tou 906!!

an xerete kati peite mhn paro neo mhxanhma kai einai me tin mia out of date...

Δημοσ.
re paides skeftomai aftes tis meres na agoraso ton 906!! kai se ena magazi pou rotisa tilefonika mou eipan oti exantlhthike, giati perimenoun to neo montelo-antikatastath tou 906!!

an xerete kati peite mhn paro neo mhxanhma kai einai me tin mia out of date...

akomh ki an einai etsi, to idio tha ginei kai me to 'neo' montelo meta apo ena mhna kai paei legontas...sta hlektronika o monos nomos gia mena einai 'an sou aresei kai einai se kalh timh tsimpa to' giati ola ta hlektronika ena lepto meta to paketarisma tous sthn grammh paragwghs einai hdh palia texnologia...

Δημοσ.
akomh ki an einai etsi, to idio tha ginei kai me to 'neo' montelo meta apo ena mhna kai paei legontas...sta hlektronika o monos nomos gia mena einai 'an sou aresei kai einai se kalh timh tsimpa to' giati ola ta hlektronika ena lepto meta to paketarisma tous sthn grammh paragwghs einai hdh palia texnologia...

Έχεις σίγουρα δίκιο όμως με την επερχόμενη άφιξη των VISTA, τα πιο παλια μηχανήματα γίνονται αυτόματα ΑΧΡΗΣΤΑ. Ακόμα κι αν κάποιος δεν σκέφτεται την άμεση εγκατάστασή τους, το να δώσεις λίγα ευρώ πραπάνω προκειμένου να έχεις ένα μηχάνημα ικανό να ανταποκριθεί σωστά στο νέο λειτουργικό είναι μια καλή κίνηση για το μέλλον.

Δημοσ.

Περιμενε ρε συ stratilati,κατσε να ερθουν τα vista,να δουμε τι προσφερουν και αναλογως να πραξουμε.Πρωτος θελεις να τα βαλεις??Εξαλλου ο A100-906 ειναι vista ready.To ΑΧΡΗΣΤΑ απο που προκυπτει??

Δημοσ.
Περιμενε ρε συ stratilati,κατσε να ερθουν τα vista,να δουμε τι προσφερουν και αναλογως να πραξουμε.Πρωτος θελεις να τα βαλεις??Εξαλλου ο A100-906 ειναι vista ready.To ΑΧΡΗΣΤΑ απο που προκυπτει??

Τα VISTA όπως ξέρεις έχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απαιτήσεις. Δεν έιναι θεωρητικό θέμα. Για παράδειγμα, όσοι δεν έχουν dedicated κάρτες γραφικών πολύ απλά δεν θα δουν το aeroπωςτολένε κλπ. Αλλά ας μη κολάμε στις λέξεις. Περισσότερο έγραψα το παραπάνω post για να θέσω έναν προβληματισμό. Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πολύ καλό και vista premium ready όπως λες. :-D

Δημοσ.

Η ιδανική λύση αγοράς φορητού υπολογιστή υλοποιείται μέσω της απόκτησης επέκτασης εγγύησης ενός ή δύο ετών ανάλογα με την αρχική εγγύηση που έχει ο εκάστοτε υπολογιστής. Η τριετία σας καλύπτει πλήρως! Χαίρομαι που σας απασχολει, γιατι είναι είναι το σημαντικότερο αξεσουάρ για να γίνει καλή αγορά.

Απο εκει και πέρα, η TOSHIBA δίνει μία αξιόπιστη δίοδο για κάτι καλό και ποιοτικά φτηνό. Πολύ καλή κίνηση!!!

Δημοσ.

h toshiba anakoinwse 2 laptop pou mallon tha einai oi antikatastates mporeite na ta deite edw http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=123867 ki edw http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=123865

oi diafores tous apo ta liga pou eida mallon einai ston sklhro kai ston epeksergasth

emena mia fora to 906 einai poly cool (na mh to matiasw) opote den to pseirizw kai poly

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...