alipkok Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=892246&tab=specs Καλή χρονιά, είμαι ετοιμος να αγόρασω το συγκεκριμένο notebook το οποίο θα το πάρω,μέσω γνωστού με 1000?.Δεν έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις ,απλά ήθελα ενα σχετικά καλό και value for money εργαλειο... Θα ήθελα τις απόψεις σας.. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
admin1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 poly kalo mixanima to exw pari kai eimai euxaristimenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 H ανάλυση δεν μπορει να αλλάξει; Με τετοια κάρτα δεν μπορεί παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 me 1000ariko pou tha dwseis einai best buy.kalitero den tha vreis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 1000 απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=89&action1=details&prod=601 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 αν θέλετε και μια extra μπαταρία για αυτό το laptop μπορώ να σας τη δώσω γύρω στα 40 ευρώ. Είναι εντελώς αχρησιμοποίητη και τη δίνω γιατί δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω καθόλου. pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ειναι λογικό οτι ο σκληρός του εν λόγω notebook έχει transfer mode, udma 5 ; δεν θα έπρεπε να είναι udma-6; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Seeker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω, το γεγονός ότι η μνήμη έχει clock 533ΜΗz και όχι 667ΜΗz μπορεί να αποτελέσει bottleneck στη συνολική απόδοση του συστήματος; Είμαι ανάμεσα στο Α100-906 και στο Asus F3Jc το οποίο όμως έχει 1GB RAM 667MHz και 2 χρόνια εγγύηση (ενώ υπολείπεται σε συχνότητα λειτουργίας επεξεργαστή και κάρτα γραφικών). Επίσης, επέκταση εγγύησης υπάρχει στην Toshiba (έψαξα τα κυριότερα ηλεκτρονικά μαγαζιά και δε βρήκα κάτι σχετικό) και αν ναι σε τί τιμή; Τέλος, είναι έντονες οι διαρροές φωτός του panel σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού όπως παραπονιούνται κάποιοι χρήστες; Η ποιότητα εικόνας υποβαθμίζεται πολύ όσο αυξάνει η γωνία θέασης της οθόνης; Οι αντανακλάσεις από τον περιβάλλοντα φωτισμό είναι ενοχλητικές; Ξέρω πως κάποιες από τις ερωτήσεις είναι αρκετά υποκειμενικές, αλλά πραγματικά θα ήταν πολύ διαφωτιστικές οι απαντήσεις! Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Για επέκταση εγγύησης μπορείς να απευθυνθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο αγοράς σίγουρα είτε στην IDEAL είτε σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Toshiba (στη Θεσ/νίκη είναι η Egnatia Trust, στη Δωδεκανήσου), είτε στα Multirama. Τουλάχιστον πριν απο ένα μήνα που το αγόρασα εγώ μου είπαν ότι μπορούσαν να κάνουν επέκταση εγγύησης αυτοί. Οι αντανακλάσεις υπάρχουν αλλά είναι ίδιες με όλες τις οθόνες που έχουν glossy επιφάνεια, πάντως με νορμάλ φωτισμό εμένα δεν με ενοχλούν (το υποκειμενικό που λέγαμε). Για τη μνήμη, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο, αν με προβλημάτισε εμένα κάτι είναι οι 5400 στροφές του HDD αλλά σε γενικές γραμμές το laptop είναι πολύ γρήγορο και αξίζει τα λεφτά του (1199 το είχα πάρει εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 πάρτε τη μπαταρία βρε παιδιά 40 ευρουλάκια μόνο. Κρίμα να μένει στο ράφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Σκεφτομαι να αγορασω τον TOSHIBA SATELLITE A100-906. Μπορει καποιος να μου πει αν θα μεινω ευχαριστημενος 1) απο θεμα υπολογιστης ισχυος και ταχυτητας 2) γενικα απο τον συγκεκριμενο υπολογιστη , οταν ο προηγουμενος υπολογιστης μου ηταν ο ACER ASPIRE 1620 με pentium 4 στα 2.8 GHZ 512 ΜΒ και ATI MOBILITY RADEON 9700 64ΜΒ κτλ κτλ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_csd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 nomizw oti exeis 2 ebdomades kai oxi ena e3amhno apo thn hmeromhnia agoras, gia ele3e to ... Για επέκταση εγγύησης μπορείς να απευθυνθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο αγοράς σίγουρα είτε στην IDEAL είτε σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Toshiba (στη Θεσ/νίκη είναι η Egnatia Trust, στη Δωδεκανήσου), είτε στα Multirama. Τουλάχιστον πριν απο ένα μήνα που το αγόρασα εγώ μου είπαν ότι μπορούσαν να κάνουν επέκταση εγγύησης αυτοί.Οι αντανακλάσεις υπάρχουν αλλά είναι ίδιες με όλες τις οθόνες που έχουν glossy επιφάνεια, πάντως με νορμάλ φωτισμό εμένα δεν με ενοχλούν (το υποκειμενικό που λέγαμε). Για τη μνήμη, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο, αν με προβλημάτισε εμένα κάτι είναι οι 5400 στροφές του HDD αλλά σε γενικές γραμμές το laptop είναι πολύ γρήγορο και αξίζει τα λεφτά του (1199 το είχα πάρει εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Όταν τον αγόρασα στα Multirama μου είπαν για ένα εξάμηνο, πάντως δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά Αν γνωρίζει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμμένο ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M_e_v Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 κι εγώ πρόσφατα στο play247 για εντός 2 εβδομάδων διάβασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.