Προς το περιεχόμενο

Xpand Rally Xtreme SP demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xpand04.jpg

The demo contains two single player racing tracks with both the arcade and simulation modes enabled. Malaysia will give you the opportunity to test your car's handling on asphalt and gravel, while sliding through grooves, making long jumps and maxing out on long straights. Italy is a technically demanding track. Huge and rapid altitude changes, narrow roads and multiple curves require attention and supreme car handling skills. Banal mistakes will cause hitting roadside rocks, walls and other objects. You'll also find two vehicle to choose from. You're free to tune them and change their skins as you see fit. Each car can be set individually for every race track. Download the demo now and experience what a real rally feels like.

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1940&id=9796

Δημοσ.

Κι εγώ μαζί σας παιδιά. Αν έχει starforce, φυσικά και δεν πρόκειται να μπει στο PC μου.

Αν δεν είχε starforce, εφ'όσον δεν συγκρίνεται με το RBR πάλι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ μαζί του.

Ονειρεύομαι μια ωραία μέρα (δεν νομίζω να έρθει ποτέ) όπου τα ραλάκια θα αναπτύσσονται με κύριο μέλημα τον ρεαλισμό και όχι τα δευτερεύοντα (γραφικά, ήχος, licenses). Και όπου θα επιτρέπουν στο χρήστη να παίζει μόνο με τιμόνι και με χειροκίνητο κιβώτιο...

Δημοσ.

Ονειρεύομαι μια ωραία μέρα (δεν νομίζω να έρθει ποτέ) όπου τα ραλάκια θα αναπτύσσονται με κύριο μέλημα τον ρεαλισμό και όχι τα δευτερεύοντα (γραφικά, ήχος, licenses). Και όπου θα επιτρέπουν στο χρήστη να παίζει μόνο με τιμόνι και με χειροκίνητο κιβώτιο...

Xexnato ayto. Apla den yparxei agorastiko koino gia tetoia games kai apodeixh oi xalia pwlhseis tou gtr2. Akomh kai aytoi oi ligoi pou endiaferontai gia tetoia games profanws katafeygoun sthn eykolh lysh ths kopias

Δημοσ.

Distixos edo 8a simfoniso me ton filo kai patrioti privateer.

Akoma kai ego tis perisoteres fores 8elo ena eukolo rallaki gia na amapsoun ta aimata pou na na isoropi arcade kai sim...

Tis perisoteres fores den exo kamia oreksi na psaxno tin telio set up sto amaksi

Δημοσ.

Κόπιες σε τέτοια παιχνίδια δεν θεωρώ ότι χρησιμοποιούνται από τους φανατικούς του είδους. Γιατί με κόπια πολύ απλά δεν μπορείς να παίξεις online και κάθεσαι και γυρίζεις μόνος σου. Και κατ'εμέ το 99% ενός σοβαρού simulator (είτε driving, είτε flight κλπ) είναι το online. Στο single player όλοι πρωταθλητές λένε ότι είναι.

Δυστυχώς παιχνίδια σαν τον RBR, το McRae και φαντάζομαι και το XPand Rally δεν ευνοούνται, λόγω της φύσης τους, για online αναμετρήσεις. Το GTR2 ούτε κι εμένα με τρέλανε, το έπαιξα ελάχιστα online, πρώτον γιατί δεν φάνηκε να έχει περισσότερο κόσμο από τα άλλα παιχνίδια της SimBin και δεύτερον γιατί αν έχεις συνηθίσει κάποιο παιχνίδι (βλ. LFS) με κάμποσες χιλιάδες γύρους στην πλάτη σου, δύσκολα μεταπηδάς αλλού.

Τελοσπάντων, το λήγω εδώ γιατί υπάρχουν και φίλοι των arcade ράλι και δεν έχει νόημα να απευθύνομαι στους φανατικούς του είδους, αυτοί ξέρουν. Είχα δει κάποια trailer του Xpand Rally Xtreme και μου φάνηκε τουλάχιστον ελκυστικό (και μακάρι να γίνει must για τους φίλους που τους αρέσει το είδος). Περιμένω κι εγώ το Dirt, να δω γραφικά στο 360 :)

Δημοσ.

Εχμ, "μετά από το χάλι Carbon"? Δηλαδή περιμένατε τίποτα καλύτερο από την ΕΑ? Όλα τα NFS ίδια δεν είναι? Άμα πιάσετε τα GTR μην ασχολείστε με τίποτα άλλο!

(εκτός από το LFS εννοείται...)

Δημοσ.

Βασικα το NFS ειναι ενα arcade παιχνιδακι για να κανεις πλακιτσα και ετσι το εχω δει εγω.. Βεβαιως βεβαιως ποτε δεν καθισα να ασχοληθω σοβαρα μαζι του(ισως επειδη και η ΕΑ τα καταφερνει παντα να με ξενερωνει σε καθε ειδους sport game).. Aλλα παντα με τραβουσε το simulation part των racing games..

Και εκει imho το RBR δεν εχει αντιπαλο ακομα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...