firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά μου φαίνεται πολύ φτωχό για λογισμικό της Ahead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά δε βλέπω απολύτως κανένα λόγο να το χρησιμοποιήσω. Το K3B υπερκαλύπτει όλες τις ανάγκες μου και για την extra λειτουργικότητα που έχει το Nero στα Windows υπάρχουν πολλά αξιόλογα εργαλεία στο Linux που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Γιατί λοιπόν να ασχοληθώ με ένα εμπορικό πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 apoikos ++++++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μπαίνω πολύ συχνά στον πειρασμό να το βάλω αν και δεν θέλω γιατί είναι εμπορικό πακέτο. Ο λόγος για τον οποίο μπαίνω στον πειρασμό είναι γιατί δεν θέλω libraries από KDE ή GNOME στο σύστημά μου (k3b ή gnomebaker) και γι αυτό έχω προτιμήσει το graveman για burning. Όμως δεν έχει κάποιες λειτουργείες όπως το dvd copy και μου τη σπάει. Μπορεί στο μέλλον να το βάλω για να δώ τι παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Το k3b μας καλύπτει απόλυτα..! Τελικά το έλυσες το πρόβλημα με τα Ελληνικά στο k3b firewalker; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το k3b μας καλύπτει απόλυτα..!Τελικά το έλυσες το πρόβλημα με τα Ελληνικά στο k3b firewalker; Όχι, πρέπει να φταίει η κωδικοποίηση των ονομάτων και όχι το k3b. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.