oxman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 kali xronia se olous katarxin..loipon eixa mia crt othoni lg t910b i opoia xalase.epikoinonisa me tin lg i opoia leei to mono pou mporei na kanei einai na mou tin allaksei me mia tft L1919S-SF einai kali afti?mipos tha eprepe na mou dosoun mia kaliteri?tin crt prin 2 xronia tin eixa parei 450 euro.
insomniac_new Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 ayth pou sou dinoun exw einai foveri kai poly kala xrwmata tin pira 220eyrw prin 2 mines twra vevaia de kserw an se simferei padws ayth pou sou dinoun einai arketa kalh.
Vagos_46 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 κι εγω την 1919 εχω και ειναι πολυ καλη! για καμια καλυτερη ποτε δεν ξερεις παζαρεψε το λιγο!
oxman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 tous pira til kai mou eipan oti gia antikatastasi autis pou eixa autin prepei na mou dosoun den ginete kati allo.den peirazei afou mou lete oti einai toulaxiston kali ola kala.euxaristo paides.
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δεν θα το δεχόμουνα.Έδωσες 450 και σου δίνουν μία με 230 άσχετα άμα είναι καλή ή όχι.Κανονικά πρέπει να σου την διορθώσουν ή να σου δώσουν μια ισότιμης αξίας.Είναι δικό τους πρόβλημα το τι θα κάνουν και πως.Συμβουλέψου και έναν ειδικό σε τέτοια θέματα για το τι δικαιούσαι.
oxman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 exeis dikio se auto pou les ego omos eimai iraklio kriti autoi einai athina.lg servis den exei edo.sto til mou eipan den ginete kati allo oute episkeui oute kaliteri lg.auti einai antaksia autis pou eixa lene.auto tous lene leei apekso auto kanoun.an epimeino tha traviksei kairo i istoria dikio mallon den tha vro kai ase pou eimai me mia 15ara sony pou tremei kanei parakseno thorivo kai fovame pos tha skasei sta moutra mou...
Vagos_46 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 μη ξεχνατε ομως οτι κοστιζε 450 πριν δυο χρονια! και η 1919 σε δυο χρονια αν παραγεται ακομη θα κανει 100 ευρω!!! μια χαρα ειναι η ανταλλαγη μη το σκεφτεσαι.
cool_alex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Στη θέση σου θα τη δεχόμουν την αλλαγή. Μόνο και μόνο που είναι TFT αξίζει.
nemos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κυνήγησέ τους μόνο να είναι καινούργια οθόνη στο κουτί της ... κ όχι μία οθόνη που "απλά δουλεύει" (έτσι λένε κάθε επισκευασμένη/χτυπημένη/λερωμένη από καφέδες κλπ οθόνη). Εχω πολύ άσχημη εμπειρία με την Αλμαν Ελλας που έχει το after-sales support της LG ... και των περισσοτέρων οθονών άλλωστε...
random Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Έδωσες 450 και σου δίνουν μία με 230 Ναι, κι εγώ ειχα παρει κάποτε ενα dimmάκι ram 4 Mb για τον 386 μου, με lifetime εγγύηση για 50.000 Δρχ. τι θα μου δώσουν τώρα που χάλασε; Μια TFT 19άρα της LG, πόσο έκανε πριν 2 χρόνια? Για σήμερα, ψαξε skroutz τις 2 οθονες. η crt λενε ~240 (αν την έχουν), και την tft 216-280. μια χαρά μου φαίνεται, και χώρο κερδίζεις, και τα ματια δεν θα κουράζεις. ΑΡΚΕΙ να σου δώσουν καινούρια, και οχι επισκευασμένη. Αν μπορείς να πάρεις μια άλλη tft, για οποιο λογο νομίζεις εσύ, προσπάθησε. Αλλα αν περιμένεις να σου δώσουν μια που πουλιέται σήμερα 450 ευρώ, να φερω κι εγώ μια χαλασμενη crt να πάρω κι εγώ.
Jojos170304 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά εγώ είχα πάρει την L1910S Αύγουστο του 2004 650 γιούργια + ΦΠΑ. Σκυλί η οθόνη!!!
palawiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ναι, κι εγώ ειχα παρει κάποτε ενα dimmάκι ram 4 Mb για τον 386 μου, με lifetime εγγύηση για 50.000 Δρχ. τι θα μου δώσουν τώρα που χάλασε; Τι θα σου δώσουν;Άμα διαβάσεις τα μικρά γραμματάκια στους όρους της εγγύησης θα δεις ότι δεν παίρνεις μία.Από την στιγμή που σταμάτησε η παραγωγή και δεν υπάρχει στο εμπόριο αλλάζουν οι όροι και η εγγύηση.Για χαζούς μην τους έχεις να ασχολούνται με την μνημούλα σου.Για ψάξτο λίγο και θα δεις με τον άλφα ή βήτα τρόπο δεν θα πάρεις μία.Μπορεί το ίδιο να ισχύει και για την οθόνη του παιδιού και αυτό που του δίνουν να είναι νόμιμο.Αλλά γιατί να μην το ψάξει;Γιατί να πει ναι με την μία;
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Πάρτην φιλαράκι μια χαρά είναι νομίζω η ανταλλαγή... Και μπράβο τους που το προτείνανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.